Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jesen, to što ćeš ti raditi je puno teže, jer moraš dati nekoliko kapi krvi. Pričala mi frendica da se namučila dok je izmuzla par kapi krvi, a posebno jer se ne pikaš s ovim za dijabetičare koji je bezbolan, već s pravom iglom.
    Dva nakon obroka? Meni rekli svaka tri. Možda ima više načina. Zbilja ne znam. Ja se pikala non stop jer mi je bila fora, a i imala sam viška trakica (svaki bedak ima svje veselje ), nikad mi je šećer nije bio viši 5,7. A baš sam taj dan i pojačano jela, uključujući i pršut (cijeli).

Nea, u ovom kućnom priboru za dijabetičare, iglica je jako tanka i skrivena je u penkalici koju nasloniš na prst, pritisneš gumb, iglica izleti i pikne te, vrati se i to je to. Pritisneš prst da se stvori kapljica i prisloniš trakicu. Pikaš u bočnu stranu jagodice, tu ne boli.

E, da... neki labovi imaju običaj zakiseliti tu glukozu, treba i to provjeriti.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen, to što ćeš ti raditi je puno teže, jer moraš dati nekoliko kapi krvi. Pričala mi frendica da se namučila dok je izmuzla par kapi krvi, a posebno jer se ne pikaš s ovim za dijabetičare koji je bezbolan, već s pravom iglom.
    Dva nakon obroka? Meni rekli svaka tri. Možda ima više načina. Zbilja ne znam. Ja se pikala non stop jer mi je bila fora, a i imala sam viška trakica (svaki bedak ima svje veselje ), nikad mi je šećer nije bio viši 5,7. A baš sam taj dan i pojačano jela, uključujući i pršut (cijeli).

Nea, u ovom kućnom priboru za dijabetičare, iglica je jako tanka i skrivena je u penkalici koju nasloniš na prst, pritisneš gumb, iglica izleti i pikne te, vrati se i to je to. Pritisneš prst da se stvori kapljica i prisloniš trakicu. Pikaš u bočnu stranu jagodice, tu ne boli.

E, da... neki labovi imaju običaj zakiseliti tu glukozu, treba i to provjeriti.
    Mojca ja sam odradila ogtt... to mi je bilo koma zbog vađenja krvi... glukozu sam još koliko toliko preživjela

a čuj meni profil se čini puno lakše za odraditi.... koristeći se aparatićem par puta znam od kud mi najbolje ide krv iz prsta, imam lancete jednokratne i bok, ne znam od kud tvojoj frendici da se bodeš običnom iglom jer na VV očito to nije tako....a iscjediti ćemo već tu krv... meni je sestra rekla do kud treba biti krvi.... nije to tako strašno pogotovo jer je reagens već unutra pa zauzima već dio prostora:D
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 21.08.2011. at 11:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •