Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nina70 neće oni ništa objavit bez tvoje dozvole, ja kad sam rodila drugo jutro je došla teta iz administracije u sobu po podatke za matični i onda te pita da li želiš objavu u novine ili ne!
    a sad si još zamisli moju situaciju, rodila u 23+4 tj.tr. (na samoj granici pobačaja) nit sam bila sigurna za imena, nit se znalo šta će bit sa bebicama, zapravo već se pretpostavljalo da neće bit pomoći a ova mene pita dal ću stavit u novine, ja ju gledam u čudu i velim gospođo pa šta vi ne vidite kakva je situacija, skoro sam ju pitala di ćemo objavit pod rođene il pod osmrtnice (malo crnog humora al!?)
    i sve to u Riječkom rodilištu!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    nina70 neće oni ništa objavit bez tvoje dozvole, ja kad sam rodila drugo jutro je došla teta iz administracije u sobu po podatke za matični i onda te pita da li želiš objavu u novine ili ne!
    a sad si još zamisli moju situaciju, rodila u 23+4 tj.tr. (na samoj granici pobačaja) nit sam bila sigurna za imena, nit se znalo šta će bit sa bebicama, zapravo već se pretpostavljalo da neće bit pomoći a ova mene pita dal ću stavit u novine, ja ju gledam u čudu i velim gospođo pa šta vi ne vidite kakva je situacija, skoro sam ju pitala di ćemo objavit pod rođene il pod osmrtnice (malo crnog humora al!?)
    i sve to u Riječkom rodilištu!
    Grozno! Koja glupa sestra. Meni je užasno kad vidim da si izgubila bebice u 23+4tt. Zar si imala rizičnu trudnoću ili je do tada sve išlo glatko?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •