Pozdrav svima koji su u istom problemu, nažalost!
Da u kratko napišem moj dragi i ja pokušavali smo dobiti bebu i nikako devet mjeseci, odlučili smo napraviti sve preglede i ustanovili da moj dragi koji ima 26 godina ima tumor testisa s metastazama na limfnim čvorovima... nakon tog šoka smo se smirili i počeli boriti s tom bolešću...sada smo u zadnjoj fazi s borbom nakon 2 operacije i sest ciklusa kemoterapija svi tumori su vani, kada smo saznali za bolest savjetovali su nam da zamrznemo spermu i mi smo to naravno napravili i zamrznuli u Vuk Vrhovcu, sada smo odlucili da bi isli na potpomognutu oplodnju i jako nas interesira kakav je postupak i da li ima tko sličnih iskustva?
Molim vas pomozite s savjetima, iz Rijeke smo i ne znamo od kuda da krenemo!

Odgovori s citatom
! Odlično da ste se u tako teškim okolnostima dobro snašli i zamrznuli spermu, drago mi je da je tvom suprugu bolje. Imamo već djece iz smrznute sperme na ovom forumu, a postupak je vrlo sličan kao i drugi postupci potpomognute oplodnje, pretpostavljam da će vam raditi IVF? Na VV-u su super stručnjaci, procijenit će što je najbolje u vašem slučaju. Evo u Rodinoj brošurici imaš puno toga objašnjenog kako i što ide (o postupcima), a nadam se da će ti se javiti netko sa sličnom situacijom, žena koju znam da ima dijete tako da su zamzravali spermu iz istog razloga ne znam da li je više toliko aktivna na ovom podforumu:
.Draga moja, moj muz je imao istu dijagnozu kao i tvoj,doduse to je sve prosao sa 19 godina a sada ima 30.Nismo imali zamrznute spermatozoide jel se tada islo na to da se spasi njegov zivot i niko ni o cemu drugom nije razmisljao.Ali cim smo poceli sa mpo u svi su nas pitali kako prije operacije nije ostavljen materijal,ali to je sada duga prica.Sigurna sam da su vama sanse mnogo vece da uspijete puno prije nego mi,ali evo i nas trud se isplatio.Samo da napomenem da moj suprug ima retrogradnu ejakulaciju tako da je to dodatno otezavalo stvari.Zelim vam svu srecu i ako te bilo sta zanima samo se javi