-
Dakle - prva trudnoća - nakon FET-a u prirodnom ciklusu i 3x1 utrogestan - jedna sasvim normalna trudnoća bez komplikacija, bez simptoma, osjećala sam se ljepše i bolje nego kad nisam bila trudna, čak moje konstatne glavobolje su nestale i svega me nekoliko puta za tih 9 mj. boljela glava. Rodila na termin prirodno. Sve 5.
Ova trudnoća (nakon polustimulacije) - ajmeeeeeee! Toliko mi je loše da se ne mogu radovati! Cijeli dan mi je muka, imam glavobolje gore nego prije, a ništa mi ne pomaže. Nastojim ne gutati ništa, ali na kraju ipak uzmem neki paracetamol, kad više ne mogu izdržati. Hiperstimulacija - uvećani jajnici, ali ajde bar nemam tekućine, no do 6 tjedana su me boljeli dok hodam i bila sam stalno napuhnuta. Zatvor mučim od utrića (3x2) i voljela bih da se ti utrići mogu smanjiti, jer mi je zlo više i od njih i od folacina. Toliko mi je slabo da ne znam kako skuham ručak, a o drugom da i ne govorim.... A tu je i hematom i strah me i toga, jer sam pročitala dosta tužnih priča. No, sutra idem na novi UZV pa ćemo vidjeti... Naravno da me muče i strahovi nakon blighted ovuma, jer mi sa 5+2 doc nije vidio plod, već samo gestacijsku vrećicu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma