-
Čitam vaše priče i u većini prepoznajem neke svoje doživljaje! Ovo je prvi put da pišem na "trudničkom" forumu, jer uvijek iznova otvaram i ispitujem na potpomognutoj
....Nakon 2 godine liječenja (prošlo ljeto ovarian drilling-policistični jajnici), slabog reagiranja na bilo koji oblik terapije, konačno smo početkom godine uspjeli doći do punkcije-1js, mužev spermiogram lošiji..No, dočekali transfer i ja sam bila sretna što sam konačno vidjela " i te iza prostorije", no apsolutno uvjerena u negativnu betu, čak doma nisam ni odmarala poslije transfera. Sad ću možda pametovati-ali vjerojatno nisam trebala slušati priče s hodnika, cura sličnih (ma boljih) dijagnoza koje idu već 4-i put u postupke i ništa.. Kad sam poslije posla otišla po nalaz bete-tražila sam štamparsku grešku i nisam vjerovala da je to moj nalaz: šok, nevjerica, smirivanje da mogu dovesti do kuće od suza i... naravno-sumnja da nešto sigurno nije u redu, možda je vanmaterična ili su jednostavno pogriješili u labu. Zovem dr, on kaže trudnoća, vadi novu betu i da, smiješ javiti mužu sretnu vijest! Svima su vam poznati strahovi prije SVAKOG UZVa, ali i beskrajna sreća kada je beba tu i srčeko kuca.Meni je trebalo oko 3 mjeseca da se malo opustim, dozvolim starcima da ikome pisnu o trudnoći, no i dalje sam radila i imala obrambeni stav da ništa to još nije sigurno i treba pričekati da se beba rodi, pa ću onda o nekim planovima. Oduševilo me kad sam bebu mogla osjetiti (sad ulazim u 32 tj, i zna me nekad "zezati" cijeli dan,a i po noći), ali sam sigurna da je tu i vitalna! Odbila sam kombinirane testove, jedino što je mene zanimalo je jeli beba u redu, a ginić se čudio kako me ne zanima spol. Kad pogledam unatrag-svjesna sam da mi je ovo definitivno najispunjenije i najsretnije razdoblje života (imala sam , bar dosad, lijepu i laku trudnoću, koristim godišnji i planiram uskoro na porodiljni...) Nasreću, nisam se morala odreći druženja, ljetovanja i svih aktivnosti koje sam i do sada radila. Uživam (konačno) u razmjenjivanju iskustava s prijateljicama koje su trudne ili već imaju bebaće, možda se zato nisam ni javljala na forume. No ja sam htjela pitati u vezi CR, čitajući vaše priče-saznala sam odgovor!(Baš danas mi je rodila priateljica koja je začela ivf postupkom-carskim rezom, a na zadnjoj kavi smo o tom raspravljale, naši dr nam nisu spominjali to kao uvjet). Hvala i sretno nam svima!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma