evo i ja se nikako ne mogu maknuti s ovog podforuma. Ipak je ovdje najveća podrška i razumijevanje i na tome sam svima beskrajno zahvalna. To mi je bio velik poticaj i meni je to puno značilo.
Ovo nam je druga IVF trudnoća s kojom smo sad nakon serklaže u vodoravnom položaju u 26+4 tj.
Mi smo se prirodnom čudu prestali nadati 98. g. i od tada kreće naša MPO priča i to sa nizom polustimuliranih AIH, a iza svakog je uslijedio pobačaj. Nakon niza od tri krećemo na VV na full stimulirani i bingo.... Prva trudnoća sa malim krvarenjem u prvom tromjesečju zbog hematoma i dok ga plod nije prerastao bili smo u bolnici, a ostatak smo u laganom tempu prošetali...
Stvarno prekrasno razdoblje i predivan osjećaj.
Rodila prirodno (doduše uz drip jer je pukao vodenjak, ali nije bilo trudova)
nakon još nekoliko bezuspješnih pokušaja odlučujemo si dati posljednju šansu u "zrelim" godinama. Zbog našeg predivnog zakona i situacije u zdravstvu idemo na polustimulirani i eto nas...
netko je donio odluku da smo zaslužili još jedno malo predivno biće i evo ga kuca pod mojim srcem
ležimo i osluškujemo se, utrogestani nas uspavljuju i drugih muka nema i ne želimo ih.
Elevit sam pila na samom početku, a sada sam na preporuku MPO doktora na Pregnitalu. Pijem i željezo, magnezij (kao prevencija da ne dođe do trudova) i Aspirin (imunološki problemi)
I ovaj puta bi ako će sve biti u redu rodila prirodno
Ako nekome mogu pomoći sa nekim svojim iskustvom - tu sam
Sretno svima![]()