Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

AnneMary samo neka buša raste

od prve trudnoće ligamenti su već opušteniji i sve u drugoj trudnoći izgleda veće u početku, ali meni je npr. sada manji trbuh nego kada sam nosila prvo..
    i istina je i utrići tu imaju svoj doprinos da je pupa veća

i mene se ovaj put u početku nitko nije usudio pitati da li sam trudna ili sam se to malo jače napapala

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

25.10.2010 stigla naša mala mrvica, naša princeza Jelena i život je dobio novi, ljepši smisao, svaki dan bar jednom zaplačem od sreće gledajući svoju mrvicu i zahvaljujem dragom Bogu što nam je dao, što je unatoč svemu ostala s nama, što sada uveseljava svaki trenutak našeg života.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    25.10.2010 stigla naša mala mrvica, naša princeza Jelena i život je dobio novi, ljepši smisao, svaki dan bar jednom zaplačem od sreće gledajući svoju mrvicu i zahvaljujem dragom Bogu što nam je dao, što je unatoč svemu ostala s nama, što sada uveseljava svaki trenutak našeg života.
    rozalija, čestitamo ti ja i M te moje dvije curice.

eto da i ja nešto napišem o svojoj školskoj T. krenuli smo na prvi icsi 04/2008.g beta 0, drugi icsi 10/2008 nismo ni došli do bete, te treći 04/2009 5 oplođenih JS tri vraćene i....beta 1529....blizanci...dvije prekrasne curice koje su rođene u 36.tj.+4 carskim rezom(2260g i 50cm;2660g i 49cm). moja T je protekla mirno, ali pred kraj T imala sam povišeni tlak pa sam odmah išla na carski rez. moja T je bila uredna ali ja sam se stalno bojala i strepila hoće li sve dobro završiti. pazila sam što jedem, pijem...govorili su mi da sam pretjerala... ali nisu oni prošli ovo što sam ja prolazila...
    danas imam dvije prekrasne princeze i stalno se pitam da li sam ja stvarno mama...i dok vam pišem plačem od sreće...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •