-
Pokušavam izbjeći da ne pišem ali jednostavno ne mogu...moram se nekome pojadati....
Kod mene čini mi se sve krenulo nizbrdo...
Počela krvariti na Božić, išla na UZ u pon.(5tj+2) plod se vidio i naznaka drugog...rekao da mirujem i da ne možemo ništa ali da izvadim betu...
odoh ja u utorak po betu kad ona 20dnt=13889...što znaći da je trudnoća još tu...
reko dr opet u srijedu na kontrolu i kaže kako je beta odlična da tad vidi nažalost samo jedan plod (koji mu para jako dobar da se vidi pomalo žumanjčana vrečica unutra) ali kao što ne znaći da se i drugi ne pojavi...i da je još rano za otkucaje...(5tj+4)
ali moj problem je što krvarim stalno i jako puno kad god sjednem na wc iz mene toći...užas...tako me strah da to nije kraj svega...ali onda ne razumijem kako je beta tako visoka zar ne bi trebala bar malo padati a ne tako skočiti??????
par dr. sam pitala mišljenje rekli su da je sve u Božje ruke...da se ne može ništa nego da nastavim sa utrog. i mirujem...kontrolu mi je reko opet u pon...
i još jedan problem imam a to je da me zna stomak jako boljeti nekad u grčeve nekad tupa bol pa da više ne znam ni gdje boli....
grozno se osjećam....ne želim izgubiti bebu...a sve me strah da hoću....da li znate slićne slućajeve da su plodovi ipak opstali.....
a tako sam bila sretna....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma