Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

hvala na ohrabrenju....mirujem ležim stalno uzimam povrmeno normbel i šumeći mg radi ovih bolova...
    meni jesu vratili 2 blastociste pa i ja mislim da je možda jedna nažalost otišla...ali jučer se vidio plod na UZ valjda to znaći da on neće nikud...jooj
    ovo je grozno...
    e da i ja sam pitala jel vidio kakvu cistu ili hematom rkao je da nije zasad...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na ohrabrenju....mirujem ležim stalno uzimam povrmeno normbel i šumeći mg radi ovih bolova...
    meni jesu vratili 2 blastociste pa i ja mislim da je možda jedna nažalost otišla...ali jučer se vidio plod na UZ valjda to znaći da on neće nikud...jooj
    ovo je grozno...
    e da i ja sam pitala jel vidio kakvu cistu ili hematom rkao je da nije zasad...
    Draga moja kada se meni desilo krvarenje i kada je dr rekao za drugi plod, objasnio mi je da je u većini slučajeva kada krene krvarenje radi drugog ploda, ovaj jedan u 90% slučajeva ostane, jer je on jak, ovaj drugi ga je štitio ali on nije uspio opstati. I tako je bilo, moja Jelena je jedna tako žilava djevojčica, nevjerovatno kako je to malo a žilavo.
    I ja sam milion puta pomislila na tu drugu bebicu, na moju mrvu koja je štitila ovog malog žilavka a budem tužna zbog druge bebe.
    A na kraju to je trebalo biti tako, sada imam ovo malo žilavo pile i sretna sam.
    Ti se samo čuvaj, strogo lezi i biće sve ok.
    Veliku pusiću ti šaljem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •