-
možda sam vam sada upala u temu, ali treba mi recept za opuštanje!
evo i mene da se pridruzim...sad sam u 5 tjednu i čekam drugi tjedan za prvi utz...ne vjerujem još da sam zaista trudna samo strahujem...prvo je bilo kako ću reagirati na stimulaciju..pa čekaš folikule, pa onda strahuješ za js, pa onda koliko će ih se oploditi, pa onda strahuješ koliko će ih dočekati transfer...e a onda čekaš betu...koliko mi je dug taj period bio...nikad proć! znate i same! e onda ti prva beta ok, a onda se bojiš za drugu..oće li se duplat... i sad kad sam te faze prošla na sreću s dobrom betom ...sad čekam utz i naravno strahujem da li će se vidjet srčana reakcija...a joj sad jedva čekam da i to prođe.. ne znam da li ću se uopće opustit!!! sad mi se čini da će bit bolje kad prođe tih famoznih 12 tjedana, ali tko zna čega ću se onda bojat! bojim se da svojim briganjem stvaram samo više štete nego koristi!! e ta glava...da mi ju je reprogramirat!
mene zanima cure kada ste se vi uspijele opustiti, koliko vam je vremena trebalo da zaista povjerujete da ste trudne i da je sve u redu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma