Anabanana nema ti utjehe na zalost u ovom momentu.Ako te tjesi ima nas koje smo 4 tjedna mislile da smo trudne a nismo vise bile.
Moj bebach je otisao sa 8+3,a ja saznala o tome kad sam dosla na kombinirani sa 12+1.
Izgleda da je ono tvoje probadanje ipak nesto znacilo.Toliko o tome da svaka 4 tjedna treba na kontrolu i UZV,po meni trebalo bi svaki tjedan
u pocetku.Draga nasa,vristi,placi,lupaj glavom,cvili,odtuguj,trebat ce ti vremena,a onda se saberi i-sve ispocetka.Ima nas jos.Nisi sama.
Danas sam saznala da je mama jedne moje kolegice s posla imala 6 spontanih prije nego li je zacela nju.Sto misseda sto spontanih.
Eto,ima nade uvijek,samo ne odustajati.Anabanana,ti si mlada i lakse(manje teze)ces sve to podnijeti...Ima cura koje su dulje trudne pa izgube bebe
u 20 tj,30tj ili odmah nakon poroda.Mozda je tako trebalo biti da bi tvoja sljedeca beba bila savrsena!!!
Sad nema rijeci koje bi te utjesile,ali bit ce bolje,vjeruj mi.Odradi kiretazu,misli sad na svoje zdravlje jer je jedino ono bitno i kreni ispocetka.
Zagrljaj ti saljem.