Evo i mene nakon 10 dana NAPOOOOKOOON sam oživjela malo. Danas ulazim u 9.tt!! Mučnine "samo" od 4 popodne pa dok ne odem spavati, a to je oko 23 sata radi utrogestana. Napokon mogu ujutro doručkovati normalno, pa za 2 sata voće, pa opet oko podne nešto konkretnije pa ručak pa mučenje, grčevi, podrigivanje, stomak ko da sam pred porod. Ali nema veze, bar ne povračam i bar se ujutro naklopam pa kud puklo!

Drugi uzv 7.3. je ipak pokazao da se i druga beba "ulovila", ali se prestala razvijati tako da se vidjela gest.od 2,78cm i unutra moje malo zlato od čak 1 cm!!!! Do nje moje nesuđeno tj., gest.vrečica od 0,5 cm. Nekako tužno to izgleda, ali nema veze, samo nek mi se ova mala ribica lijepo razvija i ja sam najsretnija žena na svijetu!!
I ja sam primjetila da kad mi je muka moram nešto pojesti jer mi želudac "nesmije vrtiti u prazno", ali nemam više ideje šta bi jela! Jedem i po 8 puta na dan, sve mali obroci i nemogu više izmisliti ništa novo!

Pinky evo i u mom frigu svaki put kad ga otvorim nađem se oči u oči s pastom od umeboshi šljivama i pitam se šta mi je to trebalo! Nešto odvratnije nisam probala, ali bar da mi je djelovalo, nego ništa. Ista stvar sa čajem od đumbira. Nula bodova.