Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo mogu ja odgovoriti za serklažu, rade je pod punom anestezijom (uspavaju te) i zahvat traje kratko - nekih 10-tak minuta. Pred kraj trudnoće ti ambulantno skinu taj šav...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    evo mogu ja odgovoriti za serklažu, rade je pod punom anestezijom (uspavaju te) i zahvat traje kratko - nekih 10-tak minuta. Pred kraj trudnoće ti ambulantno skinu taj šav...
    Tibi, gdje si i kako si nam ti/kako ste nam vi?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Tibi, gdje si i kako si nam ti/kako ste nam vi?
    evo malo smo doma preko Uskršnjih blagdana pa se vraćamo u bolnicu i onda odbrojavamo dane do kraja

Ksena, ja imam isti taj strah od prvog dana koji opisuješ i nekad kad se po noći znam probuditi idem gledati na gaćice ima li krvi . Užas, zavidim svim trudnicama koje mogu uživati u trudnoći, koje smiju malo prošetati ili otići na kavicu.... Ja sam osuđena na strogo mirovanje, a do sada sam prikupila i 8 tjedana bolničkog staža sa prekidima

klara da, bila sam na serklaži u 21 tt nakon toga 4 tjedna na infuziji, ali neću vas sad svojim pričama plašiti. Važno je da smo već dobro dogurali i nadam se da će sve biti dobro do kraja.

svima dragim trudnicama puno hrabrosti i snage da izdrži/te(mo) do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •