Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
Teza stoji. I last but not the least... kako skinuti sve te kile nakon svega?
Ja sam zatrudnila s 10 (po nekima i 15 kg viška)... sad sam dobila još 11. Izgledam ko dvogrbi kit. Jedna grba trbuh, druga guzica. Jučer jedva našla hlače. Jedva.

Ako imate povećanu potrebu za jedenjem, unosite nešto što nema puno kalorija, poput Alminih rižinih pločica. Radije puno povrća nego puno voća, jer voće sadrži šećere. Naravno, nije preporuka da ga se izbjegava, ali bolje za grickanje 5. krastavac nego 5. breskva.
uh... meni malo rak rana u trudnoći... moje kile... što ne bi trebala jer nakon svih muka.. to bi mi zadnje trebalo biti na pameti.. ali ja sam sklona debljanju... nisam nikada bila debela...ali me ima...i navikla sam voditi računa o tome što i koliko jedem.... tek toliko da držim kile pod kontrolom

ja sam startala trudnoću sa 72kg i 172cm... od stimulacije sam dobila 1,5kg u samom postupku

sada sam 23+2 i dobila sam 8kg....ne jedem ništa više nego prije... stvarno... nemam nikakvih napadaja gladi.. kada me uhvati u ponoć to većinom riješim sa pola šalice mlijeka i nekoliko badema...

i pojedem kada mi se jede i pizzu i čipse, sladoled, kokice...naravno to ne jedem stalno.. povremeno si to priuštim jer kada si sve zabranim onda samo o tome razmišljam i dok to ne pojedem nema mira....

jedem povrće i voće svaki dan... sada ima malina i ribizla koje obožavam ali ih onda malo pošećerim sa fruktozom a ne šećerom

sada krećem na more 3 tjedna, više ću se kretati i nadam se da će se to i odraziti na moju kilažu

vjerujem da i dosta vode zadržavam.. vidim si sada ruke i noge navečer.. i lice... i tako

ali kada me malena lupne...kažem sama sebi da ću naći neki modus za izgubiti kile poslije trudnoće... možda ne bude lako ali nešto ću smisliti