evo mojeg iskustva s baby watcherom...
prvo - obožavam ga, moja curka nije jako aktivno dijete i spašava me na dane kada je mogu potražiti, još mi je i posteljica sprijeda tako da mi je amortizirala puno udaraca u početku...a nekada kada je i aktivna pročekiram otkucaje tek toliko.. da vidim da su u rasponu kojem moraju biti
drugo - ja je slušam od 18-og tjedna.... nije isto kada to radite sami svaki dan, pa naučite gdje vam je beba većinom, nego kada vam to radi sestra koja se možda kreće po prevelikoj površini....možda vam glupo zvuči ali jako dobro upoznate navike svojeg bebaća
uvijek je uspijem naći sama, ono što se slažem sa frkom je da u ranijoj trudnoći (znam curke koje ga slušaju od 14tt) će možda trebati dulje vremena da se pronađe srčeko pa treba biti uporan, a to može izazvati paniku ako vam ne uspije od prve... ali njihovi otkucaji su toliko brži od naših da ih ne možete fulati... ja recimo imam onaj Masov.. koji se koristi po bolnicama.... posudila mi ga draga prijateljica i svaki dan je se sjetim.. na displayu mi se točno očita brojčano koliki su otkucaji plus što i baš čujete otkucaje....danas sam 27+ i totalno sam se izverzirala što je baš zvuk srčeka, a što je šum i tako to....
da nisam dobila kupila bi ga sebi sigurno.... meni su svi govorili ma to će te samo dodatno plašiti.... što ako nećeš moći naći otkucaje...itd,itd... ali bome do sada mi je donio samo pshički mir i vrijedi svake lipe... pogotovo za cure poput mene koje imaju posteljicu sprijeda i slabije osjećaju udarce nego cure koje imaju postlejicu straga