-
Ginekolog, ili bilo koji lječnik koji pacijenta ismijava, prvo, nema minimum kućnog odgoja da to ne radi, a drugo nije profesionalac koji je dužan odgovoriti na pacijentova pitanja. Koliko ja znam, kombinirani ne ide na uputnicu, plaća se oko 300 kn. Ne znam za double i triple, nisam radila. Možda je to bio razlog njegova ismijavanja. Možda je double nešto što se radilo prije nego je kombinirani ušao u praksu... ali taj tvoj to ne zna ili ne želi znati. Ili se samo pravi glup da bi na račun toga mogao ismijavati prestrašenu trudnicu.
Toplo preporučam da se što prije makneš od lječnika kojima ne vjeruješ i nađeš nekog unutar sustava koji je normalan, ili kreneš privatno pratiti trudnoću... da znam, to košta... ali ako će to biti cijena tvog mira... ali... računaj da i ovi unutar sustava često očekuju šušku... pa dođeš na isto.
Trudnička knjižica ne znači baš ništa... ja ju nemam i ne znam što bi s njom, pa imam detaljnu dokumentaciju od moje doktorice, ako koga bude što zanimalo, nek gleda po njoj. Mislim da je jako važno pratiti težinu, tlak, urin iz mjeseca u mjesec... neobično mi je da to netko ne radi.
Možeš mirne duše odbiti triple... pogotovo zato što je on manje pouzdan od kombiniranog, pa su velike šanse da rezultati budu lošiji... što ćeš onda sama sa sobom? 
Kužim da si u drami... baš zato ti savjetujem da nađeš lječnika koji ima znanje, strpljenje, dobru opremu i koji uvažava pacijenta. Da konačno budeš mirna i počneš uživati u trudnoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma