Vala, to mi se čini jako puno... no, to samo potvrđuje moje mišljenje o toj ustanovi.![]()
Zvrcni par poliklinika za koje imaš preporuke pa odluči.
Vala, to mi se čini jako puno... no, to samo potvrđuje moje mišljenje o toj ustanovi.![]()
Zvrcni par poliklinika za koje imaš preporuke pa odluči.
Mojca potpisujem te u potpunosti.....cure... možda vam se čini puno za pregled...ali mislim da ništa nije puno da ti se trudnoća vodi kako spada...
i ne vidim smisao opterećivanjem s trudničkim knjižicama... koliko cura vodi privatno trudnoće i nitko i uključujući i mene nema ti famoznu knjižicu nego hrpu papira
Vala doktor koji ti je rekao da je kombinirani isti što i double je blago rečeno... debil...to je isto kao ginekolog moje frendice koji joj je rekao da njoj ne treba nikakva prenatlana dijagnostika (kombinirani, oduble, triple) jer je on procijenio po živahnosti bebe i kako ima otovrene šakice na ultrazvuku da je to neurološki savršeno razvijeno dijetei kaj reći na to... on je njoj super a ja svaki put kada dođe s pregleda i priča mi padam u nesvjest od njegovih nebuloza... npr.. skinuo ju je u 6mj trudnoće s Prenatala jer ju je stavio na željezo pa kao ne može oboje...
što je najgore... čovjek je privatnik tako da da nisu samo socijalci specijalci posebne vrste![]()