-
Mojca već sam prije proučavala tu MBT obuću koju si pohvalila, nažalost nema ni jednog dućana oko mene (osim u Trstu, ali nije mi shopping sad u planu) Još je toplo, pa sam doma u Kopitarna anatomskim papučama (znaš one koje nosi bolničko osoblje) a vani u anatomskim japankama. Dosta sam i bosa. Mogu se natjerati, ma natjeram se svaki dan na barem pola sata šetnje, ali kad se usporedim sa pred-trudničkim stanjem, kada sam jurcala uokolo pješke svuda, polutrčećim korakom, radila tri stvari istovremeno....sada sam penzić pravi.
Gdje si ti kupila te MBT cipele? Koliko koštaju otprilike?
A trapava sam nevjerojatno - to je ružno za vidjeti. Osim poflekane odjeće, na koju se ne obazirem više jer bi samo prala (pustim fleku do navečer, ionako sam doma, a MM je navikao da se iz moje odjeće vide moji dnevni obroci) prljam stan kao prase (od fleka na štednjaku, pločicama, u kupaoni dar-mar) još uvijek nemam točnu procjenu svoje širine (pa zakačim trbuhom ili guzom tu i tamo) i tako...ali nisam bila puno spretnija ni prije, pa mi sad to nije neka velika promjena.
Nego - da li vam se dogodilo da je gin na uzv prvo rekao jedan spol bebe, a na slijedećem da kaže drugi spol? Sve češće čujem takva iskustva u RL-u i ne znam hoće li se pišonja moje bebe pretvoriti u pišulju na slijedećem pregledu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma