Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumskice, baš si me nasmijala, ko da si moju kuhinju opisala. Meni je pod pun fleka, mrvica, komadića hrane. Sve je ok, ako se psima to sviđa, pa oni pojedu, ali kolutići tikvica ih baš ne zanimaju.

Prve MBT sam kupila u nemon outletu u Engelskoj za 35 ili 40 GBP, onako, za probu jer su strašno skupe kod nas. Onda sam se oduševila i skužila da mi zbilja pomažu i kupila kod nas još dvoje, par je oko 1500 kn (Diners 6 rata), jedne zimske, jedne ljetne (naravno, sad ne stanem u zimske, ne znam što ću kad zahladi). Ima ih u Zgb na par mjesta, za Arenu znam 100%.

Usporediti se s predtrudničkim stanjem? Uf! Ujutro u 6 sam znala skuhati ručak, u 8 biti na poslu, vratiti se u 6, nastaviti raditi, juriti na sto mjesta, organizirala vikend seminare, bavila se hobby-jobom, uvijek imala neke goste, imala planove za po 12 vikenda unaprijed, planinarila, divljala s biciklom. A sad... velika je stvar ako skuham ručak.

Vojvođanka, je to sa sjedenjem je zeznuto, ja sjedim polubočno i molim boga da nas nitko ne pozove na ručak.
    Mene bole svi zglobovi, ne samo kukovi... rekla mi je fizioterapeutica da se svi zglobovi u tijelu razlohaju u trudnoći, pa je valjda to posljedica toga. Sjećam se da su me boljeli i kad sam bila klinka (u rastu). Posebno gležnjevi.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 18.08.2011. at 12:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •