-
Haha, genijalne ste, tako ste me nasmijale!
Moja buša još nije tako velika da bi baš smetala sjedenju, no za razliku od nekih cura koje znam, narasla je doista brzo. Već sa 12 tjedana nije bilo zabune jesam li trudna, trbuščić se lijepo vidio. Sada s 15, baš sam trbušasta.
Što se kilaže tiče nisam se udebljala osim tog trbuha i cica (ajmee) i po vaganju ispada da sam sada +2 (ili +4 ako računam što sam natukla tijekom stimulacija) i zadovoljna sam. Pokušavam se kontrolirati i stvarno ne jesti bedastoče, a osobito ne klopati kasno. U mojem jelovniku tako nema ni traga slatkim stvarima ili grickalicama, umjesto toga kad mi dođe imam sušeno voće i oraščiće svih vrsta i boja, pa neki voćni jogurt, integralni cornfleks koji ubacim u baktiv i tako to. Iskreno bojim se da se ne pustim malo i onda odjednom skužim da sam na +milijun.. 
E da, netko je spominjao depilaciju. Ja oduvijek idem na brazilsku, mrzim osjećaj oštrine kad dlakice rastu nakon brijanja, pa sam tako nastavila i sada. Naravno, nisam mogla ići kada sam bila u bolnici ili doma baš na strogom mirovanju, no imam salon u zgradi, tako da sam skočila na tih 20min prošli tjedan i preporodila se. Tako mislim skroz do kraja, najčišće, najudobnije i rezultat mi fakat dugo dugo traje, mrak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma