čestitke twisted i tatici i veeelika dobrodošlica maloj Luci
p.s. očekujemo detaljni izvještaj o početku, sredini i kraju poroda![]()
čestitke twisted i tatici i veeelika dobrodošlica maloj Luci
p.s. očekujemo detaljni izvještaj o početku, sredini i kraju poroda![]()
drage cure
vidim da vas je dosta radilo kombinirani i amnio. ja sam odlučila ne raditi ni jedno ni drugo. meni je 33g a mojoj donorki 29. rizičnost nije velika ali ipak postoji za te godine. Dr je objasnio da mogu prvo uraditi kombinirani i da on nije 100% pouzdan već da daje u postotcima vjerojatnost da je nešto ok ili nije ok od mogućih abnormalnosti pa ako je rizik povećan da se ide na amnio. a ona sama po sebi nosi rizik od pobačaja. a sve to skupa nema smisla raditi ako ne misliš pobaciti djete. kako sam ja odlučila sve staviti u Božje ruke i ne pobaciti djete što god da je onda nisam radila ni jedno ni drugo. možda ćete reći da je to ludost ali ja i moj muž smo tako odlučili. dr je na to rekao da će u 13 tj pogledati na uzv nuhalni nabor i bedrenu kost pa će nam svejedno reći ako nešto je sumnjivo. tad je sve ispalo ok, hvala Bogu!
inače imam primjer žene kojoj su nakon testova rekli da 100% nosi djete s Down sindromom ali nije htjela pobaciti a kad se mala rodila sve je bilo ok i bila je kriva procjena.