Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

iva mia nas dvije smo već ustanovile da nam je termin na isti dan 19.2. iako bih ja voljela da bebač dođe na andream termin kad je rođendan mom mužu..gdje će bolji poklon za rođendan
    valamala ti si malo prije nas??

ja sam danas bila na pregledu ( 17 + 3), bebu je vrlo kratko pogledao, ništa nije mjerio. kaže za 4 tjedna će raditi veliki uzv i sva mjerenja, pretpostavljam da je to 4d uzv i taj anomaly scan što ste vi spominjali.
    samo me je opipao rukom po stomaku i provjerio da je cerviks zatvoren opipom i uzeo mi je briseve cervikalne i papu.
    tako danas nisam mogla uživati gledajući bebača jer je kratko trajalo. rekao je da se spol još ne vidi. nije bitno, nek je živo i zdravo.
    ja još uvijek nisam osjetila prave udarce bebača, samo par navrata počevši od 15 tt kao lagano titranje, leptiriće. jedva čekam prave udarce

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dakle skupa sa Sevkom radamo Iva Mia, Andream, Prag i ja, hehe. Kojim redom, e to cemo jos vidjeti!

Moj termin je 10.2., a danas sam 17+4. Prag, pa to bi znacilo da su nam termini dan razlike, sto ne? Inace, ja cu vjerojatno radati u Merkuru, obnovljena je adaona i odjel, a isto je beba sa mnom stalno, pa eto. Posto mi je tamo dr kome jako vjerujem, a i sve sam upoznala lezeci tamo preko mjedec i pol, ostajem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •