-
Vojvođanka Vlastelić je stvarno stara škola, makar taj drveni tuljac ima i moja ginica na stolu i dok u bolnici nisam vidjela isto to samo metalno, čudila sam se njezinom stilu za dekor interijera
I btw ni ja ne osjećam više ribice i leptire, već umjereni stampedo i nije mi baš zabavno i smješno kao na početku.
Dani i Mojca veliki hug za vas dvije
i kužim kako vam je, ja sam tek na pola puta, a već davim svih pitanjima o porodu, oporavku, epiduralnoj, carskom - svemu redom...
Primjećujem da će biti malenih škorpionića ove jeseni - neka, neka, super su mi to ljudi 
Mi smo jučer bili na pregledu, sve OK, zatvorena sam skroz - i dalje ne znam veličinu cervixa, ali nije mi niti važno. One trakice za urin su izbacile pozitivno nešto, pa sam jutros otišla na urinokulturu. Za 10-ak dana me čeka OGTT (sve sam vaše postove ponovo iščitala
) Tlak mi je u razini s prosječnim gušterom (90/60) i pored svega dobila sam i deki sirupić Duphalac (ili tako nešto) protiv zatvora - od kojeg sam imala apsolutnu nemirnu noć - em se malci komešali, em crijeva preslagivala (a djeci mora da je bilo veselo u tom metežu) I sad me noge bole (dom zdravlja mi je dva dana jahanja uzbrdo, a nikad nema parkinga, pa sam otišla pješke) i već sam umorna i najradije bih otišla opet u krpe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma