Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
Jos u vezi OGTT. I ja sam to jedva prezivjela. nea0902 kazes da si pila samo 1.5 dl tekucine? Sretnica! Meni su dali 3 dl! Nije ni cudo sto mi je onda GUK nakon 2h bio 9.5. Visoko znam, ali nekako me to uopce ne zabrinjava. Na srecu ni moj gin. ne misli da je to sada nesto alarmantno, osim sto ce trebati ponoviti nalaz...

I za kraj, i mi smo jucer bili na UZ pregledu i sve je super. Mjere odgovaraju taman za 23 tt koliko smo napunili, a bebica ima vec 550 g.
Aurora ja sam na nalaz 9,7 nakon dva sata dobila uputu za otići po dijetu na VV i odmah išla po nju... nakon 10 dana dijete sam imala prvi mali profil koji je bio odličan.oko 4,4 do 4,7 2 sata iza doručka, ručka i večere.. ogtt nakon 2 tjedna je bio lošiji... inzulinska rezistencija što je trudnoća veća će biti sve veća i teško da će ti ogtt biti bolji...ali dobro...ako tvoj dok kaže da je ok...

meni moja oba doktora nisu bili nimalo zadovoljni s nalazom 9,7...ja sam ti od tada (skoro mjesec dana) na dijeti

a sad ne znam u koliko ste dcl pile ali ide koliko ja znam 75ml glukoze u 2,5dcl tekućine... tako sam oba puta pila..