Stranica 50 od 54 PrviPrvi ... 404849505152 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Haha, sao se vi meni smijte, ali sto bih ja da nema vas? Znam da se na trbuhu vidi kad bebica lupka i gura, no ucinilo mi se da je 17 prerano da se fizicki vidi. Ako je to, divno! Meni je palo na pamet da su mozda kakvi grcevi, kontrakcije, pa da se maternica stegla, a opet, nikakav osjeca grcenja. Stvarno se beba moze vidjeti na trbuhu tako rano? Dobro, istina i da ja nemam puno spekeca...

I jos veselja, jutros se probudila i svrbucka me dolje. Cini se da bez obzira na sav oprez nisam uspjela izbjeci gljivice. Sto da radim, da uzmem u ljekarni rojazol vaginalete i kremu ili neke druge koje smiju u trudnoci ili da trpim do ponedjeljka kad mi je pregled, sto mislite?

Pusa svima bedasta trudnicka

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Canesten, Nistain... izbaci slatko, mliječno i kruh i ostale proizvode s kvascem, to Candida jako voli.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke jel ima možda ovdje netko od vas informaciju kada se povećava doza fragmina/heparina u kojem t.t....ja sam još uvijek na 2500 IU; 0,2 ml...trebala bih se povećavati ali ne znam kada!?
    To pitanje i mene pomalo muci. Zapravo, ono sto bih voljela znati jeste na koji nacin se kontrolira da li je pocetna preventivna doza heparina dovoljna ili bi ju u nekom trenutku trebalo povecati?

Moj gin. kaze da ne treba nista povecavati i tek na moje insistiranje mi je dao provjeriti koagulogram. U tom koagulogramu su osim onih nekih "standarnih" parametara radili jos samo fibrinogen ali ne i d-dimer. I sve mi je u redu osim fibrinogena. I sad ja ne znam koliko je zabrinjavajuca ta vrijednost fibrinogen, da li ona sama, bez d-dimera, dovoljno govori i da li je vec to mozda dovoljno za povecanje doze heparina...

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, vec u par navrata, obicno navecer, mi se dogodi da mi na jednoj strani trbuha, nisko gdje je maternica, iskoci kao brezuljak, kvrga tvrda. Ne znam da li da se brinem, u ponedjeljak imam pregled, a ponekad mi se zbog takvih stvari cini predaleko. Kada se to dogodi, nista me ne boli, traje nesto sekundi i onda se vrati u normalu.
    Isto se i meni pocelo desavati negdje u to vrijeme trudnoce u kojem si ti sada. Ja sam mislila da su to BH kontrakcije. Vi koje ste po tom pitanju iskusnije, kako znate da je to beba, a ne BH kontrakcije? Ili drugacije receno, kako se prepoznaju BH kontrakcije?

Jos u vezi OGTT. I ja sam to jedva prezivjela. nea0902 kazes da si pila samo 1.5 dl tekucine? Sretnica! Meni su dali 3 dl! Nije ni cudo sto mi je onda GUK nakon 2h bio 9.5. Visoko znam, ali nekako me to uopce ne zabrinjava. Na srecu ni moj gin. ne misli da je to sada nesto alarmantno, osim sto ce trebati ponoviti nalaz...

I za kraj, i mi smo jucer bili na UZ pregledu i sve je super. Mjere odgovaraju taman za 23 tt koliko smo napunili, a bebica ima vec 550 g.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, vec u par navrata, obicno navecer, mi se dogodi da mi na jednoj strani trbuha, nisko gdje je maternica, iskoci kao brezuljak, kvrga tvrda. Ne znam da li da se brinem, u ponedjeljak imam pregled, a ponekad mi se zbog takvih stvari cini predaleko. Kada se to dogodi, nista me ne boli, traje nesto sekundi i onda se vrati u normalu.
    vala ,ne brini to je bebica sigurno napravila neki pokret ... meni se zna desiti isto da skroz iskoci na nekom dijelu stomaka ,ali znam da je to bebica

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Aurora probaj prevrtiti unatrag par stranica - cure su opisivale BH kontrakcije detaljno, i to feeling kao da se trbuh naglo stvrdne i grči prema unutra. Ono što sam ja čitala o BH kontrakcijama kaže da se ne može fulati taj osjećaj jer su karakterističke i dosta jake. Možda nam se coolerica javi - čini mi se da je ona pisala o tome
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 08.09.2011. at 10:55

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vala i Aurora, ne bih htjela da se uspanicarite, ali meni to zbilja zvuci kao tipicne BH... kod Aurore bi vec mozda mogla biti bebica (to je malo veca trudnoca ako se ne varam), ali mislim da jje 18.tt kao kod Vale ipak full rano da bi se vidjela bebica. meni su BH pocele sa 17tt i tocno tako su izgledale... pratile su me do kraja trudnoce, s 30 tt presle u trudove, ali na kraju sam rodila u terminu... uz lijekove, doduse... ali, ako se dobro sjecam, kad se BH ispoljavaju bas tako na jednoj strani, nisu zabrinjavajuce... problem je kada se cijela maternica grci...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, ja sam na osnovi procitanog o BH kontrakcijama zakljucila da su ono "nesto tvrdo, kvrgavo" sto sam osjetila takodjer vec negdje oko 17. tt upravo BH kontrakcije.

I dobro frka kaze, bebica je tada jos toliko mala da bi tesko vec tada to bila npr. njena guza.

U svakom slucaju, mene to nimalo nije zabrinjavalo. Jer osim sto kazu da su BH kontrakcije priprema za porod, jedan dr. cije misljenje jako cijenim kaze da je to normalna pojava zbog sirenja maternice.

Da kazem jos i kako sam to u pocetku vise puta osjetila (par puta na dan i tako par dana zaredom), a nakon toga vrlo rijetko. Sada danima nista i onda mozda jedanput na dan... U glavnom, ja uopce ne brinem zbog toga i smatram to normalnom pojavom.

Nego da vas pitam jos nesto. Da li ste i kada primjetile iscjedak iz dojki? Meni se pojavio negdje oko 20. tt.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aurora* i ja sam na Fragminu ali nisam provjeravala krvnu sliku. Dr. mi nije ništa rekao o tome iako sam čitala da je cure stalno provjeravaju.
    Ja se stalno pikam zadnjih 6 mj i to je to.
    Možda Fragmin 2500 nije tako velika doza pa se ne treba provjeravati krvna slika.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    presretna sam - evo me od Šparca,sve super,bebica pliva!! Vide se rukice i nogice-odnosno ono odakle će izrast happy Velika je 2.25cm. A vidi se i hematom,skoro 3cm,poviše gestacijske vrećice. Ponovit će mi briseve. Za ovaj smečkasti iscjedak kaže da je normalan kod hematoma,da se to čisti. Dobila knjižicu trudničku napokon Sad sam na 8+3
    I dalje mirovanje...
    Baš mi je drago da je na uzv bilo sve pet. Kako vidim mi smo u istom tjednu pa mi je tvoj uzv dobrodošao dok nestrpljivo išćekujem svoj 20.09.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene malo njuskam ovuda ali imam pitanje-kada se vec moze vidjeti srceko??
    Najprije da ti čestitam na beti Evo ti par linkova o praćenju trudnoće po tjednima, meni pomažu i umiruju me: http://www.bebe-i-mi.com/trudnoca-i-...omesjecje.html http://www.bebe-i-mi.com/trudnoca-i-...omjesecje.html http://www.bebe-i-mi.com/trudnoca-i-...omjesecje.html
    Pusa i sretno nam bilo :D

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sutra idem po novu turu fragmina...pa ću pitati na trasfuziji o povečavanju doze....

Vala....piješ magnezij??? Ja znam da je meni jedan stari dr.ginekolog rekao da mg u trudnoći dobro piti bez obzira na to osjećamo li kakve kontrakcije ili ne...

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Aurora moja frendica je pila pola litre, al ovo moje je bilo sirup ... Preocajno
    I da ... Taj iscjedak imam i ja i nemam pojma sto je prozirno je ...

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Vala i Aurora, ne bih htjela da se uspanicarite, ali meni to zbilja zvuci kao tipicne BH... kod Aurore bi vec mozda mogla biti bebica (to je malo veca trudnoca ako se ne varam), ali mislim da jje 18.tt kao kod Vale ipak full rano da bi se vidjela bebica. meni su BH pocele sa 17tt i tocno tako su izgledale... pratile su me do kraja trudnoce, s 30 tt presle u trudove, ali na kraju sam rodila u terminu... uz lijekove, doduse... ali, ako se dobro sjecam, kad se BH ispoljavaju bas tako na jednoj strani, nisu zabrinjavajuce... problem je kada se cijela maternica grci...
    Potpisujem sve što je frka rekla.
    Evo mog primjera. Sa 17 tj. počela sam osjećati grčenja maternice. Kako nosim blizance pretpostavljala sam da se to oni miču. Na pregledu u 20 tj. doktorica je potvrdila da su kontrakcije (rekla je da su bebe premale da bi ih tako osjetila, tada su imali oko 300g. svaki) Preporučila mi je piti šumeće tabl. magnezija i više mirovati. Kod mene je slučaj da sam ja potpuno zatvorena, a kontrakcije se javljaju zbog prevelikog pritiska na maternicu zbog dva ploda. Doma sam, više mirujem tako da ih ponekad nemam, a drugi dan po 5 i više puta u danu.
    Nisam se javljala već jako dugo, ali vas čitam. Sada smo u 26 tj. čekamo dva dečkića koji lupaju i lupaju

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Aurora za povišen fibrinogen ne trebaš se brinuti to je popratna pojava trudnoće, meni je cijelu trudnoću fibrinogen se kretao u rasponu od 5,2-5,5 i bila sam na fragminu od 2500 jedinica do kraja.Negdje sam pročitala da je zabrinjavajuće ako pređe 8 a ti si na fragminu i nema brige.
    A ti đavliji d-dimeri, koliko sam se zbog njih brinula, u III tromjesečju su mi bili narasli čak na 4500 (mada i oni rastu sa tromjesečjima trudnoće). Odmah sam se obratila dr R. da pitam trebam li povećati dozu fragmina i on je rekao ne. Imala sam samo jednu mutaciju u nalazima i to MTHFR mi je heterozigot C/T.
    Da upitaš na zdravlje i ćivot dr. Radončića.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ma nina70 bas si i evo ti
    hvala

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nina70 i ja ti zahvaljujem na linkovima, pogledala filmiće sa stranice harni,predivno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

arizona cestitam na deckima! Lijepo sto si se javila

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

rozalija hvala ti sto si se javila, puno mi znaci odgovor iz iskustva. Meni je fibrinogen 5.9. A sto se dr. R. tice problem je sto ga nema toliko dugo i samo cekam da se vrati s godisnjeg na forum pa da ga pitam.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Jos u vezi OGTT. I ja sam to jedva prezivjela. nea0902 kazes da si pila samo 1.5 dl tekucine? Sretnica! Meni su dali 3 dl! Nije ni cudo sto mi je onda GUK nakon 2h bio 9.5. Visoko znam, ali nekako me to uopce ne zabrinjava. Na srecu ni moj gin. ne misli da je to sada nesto alarmantno, osim sto ce trebati ponoviti nalaz...

I za kraj, i mi smo jucer bili na UZ pregledu i sve je super. Mjere odgovaraju taman za 23 tt koliko smo napunili, a bebica ima vec 550 g.
    Aurora ja sam na nalaz 9,7 nakon dva sata dobila uputu za otići po dijetu na VV i odmah išla po nju... nakon 10 dana dijete sam imala prvi mali profil koji je bio odličan.oko 4,4 do 4,7 2 sata iza doručka, ručka i večere.. ogtt nakon 2 tjedna je bio lošiji... inzulinska rezistencija što je trudnoća veća će biti sve veća i teško da će ti ogtt biti bolji...ali dobro...ako tvoj dok kaže da je ok...

meni moja oba doktora nisu bili nimalo zadovoljni s nalazom 9,7...ja sam ti od tada (skoro mjesec dana) na dijeti

a sad ne znam u koliko ste dcl pile ali ide koliko ja znam 75ml glukoze u 2,5dcl tekućine... tako sam oba puta pila..

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bok....

Čisto da se javim malo, nisam dugo....Prvo pozdrav Seki 35 ; dijeli nas jedan dan u očekivanom treminu naših bebica.... Jesen 82 i ti si tu negdje....

Ja sam u 31 tjednu trudnoće i zasad sve teče kao po loju....Nadam se još samo prirodnom porodu za koji postoje sve perdispozicije )))

Pozdrav i ostalim curkama !!!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Iva Mia, pijem onaj Bioelektra Mg. Da, ovo sto su cure pisale i meni se cini da su to bh kontrakcije i stvarno me to plasi. Ne mogu sad docekati ta ponedjeljak i uzv da vidim jesam li zatvorena i je li sve ok.

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure u kojem tjednu ste počele uzimati magnezij? ja sam u 18 tt da li trebam početi uzimati?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam počela negdje u 10 tt jer sam imala užasne bolove.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam ga počela uzimati u 16 tt jer sam imala grčeve u listovima.. tj. stalni osjećaj jake upale mišića kao da sam trčala maraton.. naravno odmah je prošlo čim sam počela koristiti Mg Biolektra

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, molim vas ako mi koja može reći , bila sam na ultrazvučnom pregledu 17dpt kod ginekologa, nije mpo, ali u svog gradu ni nemam mpo doktora, ali uglavnom vidio gv od 2.9mm, a edometrij je napisao 11mm, pa molim vas cure dali znate da li je u redu edometrij na početku trudnoće od 11mm, uglavnom na dan transfera je bio oko 10mm, pa mi isto nije baš jasno kako je u 17dana poslje rransfera samo 1mm porastao, da li je to u redu?
    Neznam koliki uopće treba biti u trudnoći i kako se deblja, ne mogu nigdje naći.
    Koristim od punkcije 3x2 utrogestan.
    Hvala

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne znam što da ti kažem hop.. Na tvom mjestu bi se probala opustiti i ne kopati po tome koliko bi endometrij trebao biti debel.. nego bi uživala u ovoj mrvici od cijelih 2.9mm..u malom borcu koji se primio za mamicu..
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 09.09.2011. at 10:46

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja pijem magnezij vec neko vrijeme, je to prerano????

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma znam Šiškica, ali jednostavno me strah, a i htijela bi si pomoći ako je potrebno.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    cure u kojem tjednu ste počele uzimati magnezij? ja sam u 18 tt da li trebam početi uzimati?
    Ja sam ga pocela uzimati negdje od 14 tt, cisto preventivno.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hop ne možeš ništa napraviti da si pomogneš, osim da odmaraš, da se opustiš i pričekaš 7-10 dana kada bi srčeko trebalo prokucati. Debljina endometrija je relativna stvar, nikako pokazatelj da li je sve ok ili nije.

Ja sam magnezij pila od punkcije pa sve do nedavno, sada sam na Donatu (što ga dođe na isto ) Tako da lasta nije pre rano, ne brini

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala sumskovoce,a da li znate možda koliki bi endometrij trebao biti u trudnoći?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja ne znam zašto ti je to uopće zapisao,zašto se mučiš s tim,pa trudna si!!!!! Čestitam!!!
    Meni nitko nije spominjao endometrij na prvom uzv u trudnoći. Vidiš kako ti beta lijepo raste,pa raduj se

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hop, kako ti cure i kazu, opusti se. Da je endometrij los, mva se ne bi mogla ugnijezditi. Sada je vrijeme kada se embrij hrani progesteronom iz zutog tijela, tj. utrogestana i sve ide najboljim redom. Do 12tt ce se razviti i posteljica. Meni iskreno nikad nije palo na pamet razmisljati koliki je endometrij, ocito je da je ok, pa trudna si!

Ja sam krenula s Mg u obliku Donata jako rano jer su me u pocetku uzasno mucili zatvori. Pocela sam s Bioelektrom oko 14tt, do tada sam imala grozan "nemir" u nogama osobito kad bih isla spavati, a od njega je sve to prestalo.

Pitaje za vas koje isto pijete bioelektru (otapajucu u ustima), jel gornja granica dnevno onaj jedan paketic ili je ok i 2 povremeno?

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala sumskovoce,a da li znate možda koliki bi endometrij trebao biti u trudnoći?
    Evo još jednog umirujućeg teksta na linku poliklinike Harni http://www.poliklinika-harni.hr/teme...20&godina=2007

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala vam cure, e da to ste dobro napisale mi, zašto mi je to uopče napisao, to sam se i ja pitala.
    Jako sam sretna cure i hvala vam od srca.
    Imam strah od endometrija zbog prijašnjih pregleda, dosta tanak i tako i slabe menge,od dan i pol pa mi jedan doktor prije rekao da mi se neće plod moći održati zbog slabi mengi, eto čisto zbog toga.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Klara31, Lasta nema na čemu Ja sam u početku bila nestrpljiva pa sam čitala razne članke unaprijed (koji se tiču kasnije trudnoće) pa mi se sve zbrčkalo u glavi. Isto tako, pola toga ne kužim o čemu govore cure u poodmakloj trudnoći ali se ne želim unaprijed opterećivati. Mislim da je najbolje ići korak po korak tj. tjedan po tjedan, eventualno škicnem što me čeka u slijedećem tjednu ili u tjednu uzv. Magnezij su mi rekli da je dobro uzimati od početka trudnoće i to uvečer.
    Da li imate ikakvih tegoba, ja još uvijek nemam nikakve mučnine. Da li je moguće da ću ih imati kasnije kad svim normalnim trudnicama prolaze?

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala vam cure, e da to ste dobro napisale mi, zašto mi je to uopče napisao, to sam se i ja pitala.
    Jako sam sretna cure i hvala vam od srca.
    Imam strah od endometrija zbog prijašnjih pregleda, dosta tanak i tako i slabe menge,od dan i pol pa mi jedan doktor prije rekao da mi se neće plod moći održati zbog slabi mengi, eto čisto zbog toga.
    Hej, ako si pročitala onaj tekst s polik. Harni vidjet ćeš da i s tanjim endometrijem nema problema. Meni uopće nikad nisu spomenuli koliki je moj, a ja zaboravila pitati. Inače cure su mi preporučile piti sok od ananasa i mogu ti reći da sam ga pila u ogromnim količinama i cikla je dobra, ali ne znam da li s tim treba nastaviti i nakon potvrde trudnoće; vjerovatno ne škodi, može samo pomoći. Eto, držim ti fige da sve bude ok.

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ValaMala ja isto pijem Bioelectru, u pravilu pijem jednu vrećicu na dan al tu i tamo kad osijetim da sam taj dan pretjerala sa aktivnostima popijem i dvije!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala nina 70, pa da pijem sok od cikle i to još nisam ga prestala piti, pijem ga od 1 dana ciklusa i sada kada sam ostala trudna, a jučer pojela više od pol ananasa, pa se nešto uplašila kada sam pročitala kao da nije baš preporučljiv u trudnoći i to na početku jer izaziva kontrakcije maternice.

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

valamala i Bebica, baš sam pogledala koliko su moje šumeće, 400mg. Tako mi je dr. rekla da uzimam.
    Dajte recite koliko plaćate tu kutijicu Biolectra, dali je to od proizvođača Hermes?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bioelektru placamo oko 70kn.
    I ja sam cula da je previse ananasa u trudnoci nepozeljno. Ja sam pazila da vec prije zaceca pijem folnu, ona je vazna u prvom tromjesecju, a znam da su u zadnjem jako bitne omega3

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure danas mi je 20dpt, imam grčeve u trbuhu, to je normalno koliko sam pročitala?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pakiranje Bolectre Magnezij 300 Direkta od 20 vrećica košta 54 kn. Piše da je preporuka dnevnog unosa magnezija za trudnice iznad 19 godina 310 mg dnevno. Tako da pretpostavljam da nema potrebe uzimati više od 1 vrećice dnevno, na kraju krajeva nešto sitno se unese u organizam i putem hrane.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure danas mi je 20dpt, imam grčeve u trbuhu, to je normalno koliko sam pročitala?
    Ja sam imala bolove i grčeve do 15 tt. Mislim da je normalno.

Danas imam užasnu žgaravicu. Šta vi radite u takvim situacijama? Šta pomaže?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hop ne spominjes estrofem da uzimas zajedno sa progesteronom,vecina uzima estrofem neko vise neko manje doze znam da je jako vazan za enometrij.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moj spas kod zgaravica je rupurut, definitivno najbolji i dijeluje trenutno.

Dani, gdje kupujes bioelektru? Mi stalno placamo 69kn.

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kod mene u ljekarni Bolectre Magnezij 300 Direkta od 20 vrećica košta 50 kn i da piše jedna vrećica na dan al dr. mi je reko da neće mi bit ništa ako popijem koji put i jednu više!
    Prije sam pila od dietpharma šumeći magnezij isto je 20 komada oko 50 kuna al ove mi je lakše popit samo istresem u usta otopi se i gotovo!
    Za ananas sam i ja čitala da se ne smije baš u trudnoći jer potiče kontrakcije i otvaranje, ja ga izbjegavam!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene u ljekarni Bolectre Magnezij 300 Direkta od 20 vrećica košta 50 kn i da piše jedna vrećica na dan al dr. mi je reko da neće mi bit ništa ako popijem koji put i jednu više!
    Prije sam pila od dietpharma šumeći magnezij isto je 20 komada oko 50 kuna al ove mi je lakše popit samo istresem u usta otopi se i gotovo!
    Za ananas sam i ja čitala da se ne smije baš u trudnoći jer potiče kontrakcije i otvaranje, ja ga izbjegavam!
    kod mene u kvartu u apoteci, privatnoj je 54kn

inače ako imate grčeve ili bh kontrakcije možete komotno uzimati 2 vrećice... neće vam ništa biti od toga... meni i doktor tako rekao

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hop draga čestitam na trudnoći))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •