-
Vezano uz pranje dječje robice - moj je moto više je manje - malo malo detergenta, malo malo omekšivača i sušilica obavezno. Ne da mi se da se robica suši na prašini, peludi i sl - a živim u centru grada uz more, par metara od parkića i šumice -svega na pretek. Inače sušenje u sušilici je sterilno, za razliku od sušenja na zraku. Znam da ne treba sve sterilizirati i da ni to nije dobro - svega umjereno čini mi se najbolja opcija.
A vezano uz bračne i vanbračne zajednice - ma koga briga imate li vi burmu na prstu i vjenčani list? Nikoga to ne bi smjelo biti briga. A mi MPO trudnice smo već potpisale onu smiješnu pravnu potvrdu gdje oboje potvrđujemo roditeljstvo djeci začetoj iz postupka potpomognute - bar oni parovi koji su bili u postupku u HR, pa mislim da ne trebaju nikakve dodatne potvrde.
Klara pročitat ću malo taj topic o tetrama jer do dijela sa zihericom još nikad nisam došla - ježim se od pomisli da novorođenčetu stavim zihericu pored tijela :O Mislila sam da švedska pelena sve drži na mjestu i nisam nikad vidjela bebicu sa zihericom - osim na TVu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma