Ako netko zna, tipa zoo ili luna park ili nešto treće kaj bi bilo zanimljivo curki od 4god.
![]()
Ako netko zna, tipa zoo ili luna park ili nešto treće kaj bi bilo zanimljivo curki od 4god.
![]()
Ima prekrasan park sa jako lijepim igralištem i sa zanimljivim akvarijem - ja nisam bila u akvariju, ali su bili MM i Lea i bilo im je zabavno. Igralište u parku je jako lijepo, a ima i vjeverica. U onom shopping centru ima fora igraonica, opet drugačija nego kod nas.
Evo Mima našla ja na karti, to je u centru, ako je to to.
http://www.slovenia.info/si/Naravne-...ame=9570&lng=1
Park je tipa igrališta za djecu u sklopu akvarija ili je park na nekoj drugoj lokaciji?
![]()
Park sa akvarijem je u gradu, vrlo blizu H&M-a. Pogledaj tražilicu dućana na H&M stranicama, pa ćeš vidjeti gdje je H&M a gdje park. Mi se parkiramo u jednoj ulici koja vodi prema parku i od tamo je 5-10 minuta do H&M a pet minuta do parka.
Taj park je dosta velik, mislim da je na početku akvarij i uređeni park a do igrališta treba malo prošetati.
Za igraonicu mislim na Europark - igraonica je fora, napravljena na foru nekakve 'strašne šume' pa ima neko drvo koje govori i tako .. ništa specijalno ali zgodno, Lei se sviđalo. Roditelji mogu (ili čak moraju) biti sa djetetom u igraonici.