-
Možda ako imaš da ti ju netko drugi uspava, baka, deda, tata... bilo tko. Ti odeš van iz stana, na kavu, jer će te inače tražiti ciku, a netko drugi ostane s njom pa proba... Ili u šetnji da proba zaspat u kolicima ili u autu... Ovako uz tebe ne znam dal će ti uspjeti, jedino začepit uši i pustit da vrišti i shvati da nema...- Nadam se da netko ima bolje rješenje od plača, a koje mu je uspjelo
Ja sam počela raditi, a prije je znala nekad ostat kod bake na čuvanju i nije plakala, nema mene, nema cike, pa ju ni ne traži... Baka ju uspava bez cike, bez dude ili flašice (ne koristimo), ljuljuška ju uz Zagrebačke mališane i kad je pospana zaspi, zna i sama tražit svoju posteljinu- kao vrijeme za spavanje. Inače mi zna zaspat i u autu... A doma sad kako kad, nekad me traži ciku, nekad i ne, nekad malo potegne pa mi okreće leđa da ju zagrlim i pjevam dok ne zaspi...
Mi smo se odvikli bez forsiranja i suza, ali tako da mene nema a baka nema ciku... sad nekako i sama odustaje od dojenja... Nekad prođe dan da uopće ne doji, iako sam opet 24 sata uz nju jer sam na bolovanju...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma