S obzirom da priželjkujem prirodan porod na stolčiću BEZ epiziotomijei da za te svoje želje planiram potegnuti na put od cca 3-4 sata
, zanima me gdje su mi veće šanse da mi se te želje ostvare? Gdje ima više dream teamova, otvorenih (za moj prijedlog) babica i doktora? VŽ ili RI?
Koliko sam uspjela pročitati na temama u kojima se spominju ta dva rodilišta - piše da zavisi na koga naletiš- ako je to sve stvar sreće ne znam baš da bih se upuštala u vožnju do VŽ ili RI, ako neću dobiti ništa drugčije nego kod kuće.

i da za te svoje želje planiram potegnuti na put od cca 3-4 sata
, zanima me gdje su mi veće šanse da mi se te želje ostvare? Gdje ima više dream teamova, otvorenih (za moj prijedlog) babica i doktora? VŽ ili RI?
- ako je to sve stvar sreće ne znam baš da bih se upuštala u vožnju do VŽ ili RI, ako neću dobiti ništa drugčije nego kod kuće.
Odgovori s citatom

i nadam se da će biti ok ekipa... Kada ti je termin?
i ja imam dobro iskustvo poroda na stolčiću iz VŽ rodilišta. Rijeka je isto super jer nudi i porod u vodi, što VŽ nažalost nema. Odvagni što ti je zgodnije za putovanje, jer ipak za RI idete kroz Gorski kotar, pa treba uzeti u obzir i moguće lošije vrijeme i zastoje na cesti. U VŽ opet moraš završiti tečaj koji traje mjesec dana jednom tjedno po 2 sata od 19-21h obzirom da želiš da ti muž bude s tobom na porodu.