ako smo na igralistu onda inzistiram samo na tome da igracke i opremu koriste onako kako je zamisljeno da se koristi (nema penjanja po cijevima tobogana s vanjske strane, nema penjanja po toboganu uzbrdo - koriste se stepenice ili stovec...)

ako smo negdje gdje je "nesputana" igra - stvarno 9 puta od 10 ne stignes ni trepnut, oni vec izveli "nesto pametno"... ne vicem, ne urlam, ne panicarim. nikad tako ne reagiram. ponekad bi i trebalo. ja uvijek sutim i onda kasnije kazem sto sam imala za reci.

a nekad treba bas brzo reagirat - ko neki dan, u nasem dvoristu, mali tobogan-penjalica, ami se popela na tu platfromicu (u obliku dvorca je) i stoji pored te ogradice na platformi (njoj do pod guzicu), s vanjske strane moja frendica i ja. i ami stoji tako pola minute i odjednom se prevali preko ograde - samo je odletila naglavacke izmedju nas dvije! ja sam "instiktivno" ustuknula rukama unazad pa tek onda unaprijed, dok ju je moja frendica uhvatila za hlace kad joj je glava bila na pedalj od poda! kako sam je ja krenula hvatat - skupila bi je s poda...