Ima već u starim temama ponešto o našem rodilištu i iskustvima rodilja u njima. Voljela bih malo obnoviti iskustva, za nas koji tek trebamo zaglaviti tamo: molim one koje imaju svježa iskustva o stanju u vinkovačkom rodilištu, skrbi i doktorima koji tamo rade, da stave svoja najnovija iskustva.

Odgovori s citatom
. Moram napomeniti svojoj doktorici da moje ponašanje neće biti uzrokovano stresom od poroda, nego da je to moje sasvim normalno ponašanje, pa ko voli nek izvoli: samo nek budu bezobrazni i neodgojeni prema meni.
al ove godine su pitali kao ako nastavi gubiti na tezini slazem li se s nadohranom ja rekla ne i postovali su to
brzo sam rodila i nisam pukla
), a za dr. Jurković ne znam, nije mi poznata i to mi je također dobra informacija. Išla sam u "malu školu dojenja" tako da mi neće moći prodati "šarene laže" i nadam se da će sa dojenjem biti sve u redu. Hvala ti što si se javila sa svojim iskustvom, ovdje nema puno o našem rodilištu.
)-za njih svaka pohvala,skidam im kapu jer su mi jako puno pomogle.Sestre na odjelu kako koja,od svih njih jedna mi je pomogla oko dojenja a ove druge niko ništa,dj vizita ok,doktori odgovarali na sva moja pitanja i naravno promiču dojenje.Sve u svemu,jedno iskustvo više i prošla bi ga još puno puta jer ti to maleno dijete otjera sve muke i bolove.E da i ja sam bila u zadnjoj sobi i ja sam osjetila cigarete i svaki put jedva izlazila van u posjete! Pusa
ruzna vijest ce uvijek ostat ruzna vijest, ali slazem se sa felix da ima razlike u pristupu....
ali mene zanima sam izgon. cula sam da oni podignu taj stol, pa skoro da ne sjedis, pa ti tako opet sila teze pomaze - jel' to tako, il sam ja pogresno cula?! bas me zanima. hvala!