Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: problem?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    minji otrok avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Beti3,
    nismo cijeli dan zajedno, naprotiv, mislim da mu falim.
    Ide u vrtić, i ne vidimo se do 16,00 - 16,30. Ove mu je bila prva godina u vrtiću, a bilo je svakakvih faza. Najgore mi je bilo kad nije želio u vrtić jer se tužio da ga "svi tuku" (nije tip koji bi dopustio da ga tuku; naprotiv, zna se izboriti za sebe i nametnuti se drugima). Srećom, sve se promijenilo s dolaskom nove tete (zamjena zamjene).
    Malac ima i 2 g. starijeg brata, i rivalstvo među njima je neizbježno. Pogotovo zato što je stariji brat nježniji, puno osjetljiviji (hipersenzitivac), pa mi je uvijek u zagrljaju ili smo u nekim pričama. Ali zbog toga malac nije zakinut, jer i on ima "vrijeme za sebe".
    Mali jednostavno mora biti u centru pažnje, i to uspijeva milo ili silom (doslovno). Ali ovo s "Reci mi nešto lijepo" je po mom mišljenju prevršilo svaku mjeru. Traje već par mjeseci, nakon par dana pitala sam se gdje je problem, mislila da je malo zakinut u pažnji, ali, ne - i sada dok sam s njima doma jer sam na godišnjem odmoru i 100 % vremena od jutra do noći s njima, i dalje isti zahtjev - Reci mi nešto lijepo bezbroj puta...
    Posljednje uređivanje od minji otrok : 15.08.2010. at 23:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •