Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: problem?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Po mom osobnom iskustvu, kada dijete tako na neku foru promijeni ponašanje, uvijek pomislim da ga nešto muči... premalo pažnje, vrtić, svađa, možda neka ružna riječ koja mu se urezala u pamćenje...
    I slažem se da mu treba odrediti granice (ako te to živcira), reći "ok, još samo jedna lijepa riječ i onda gotovo" ali da stvarno bude gotovo. Sigurno će negodovati i ljutiti se par dana, ali će i proći. Iako mi je baš simpatična ta "lijepa riječ", znam da tebi nije
    Moj sin je imao razne faze... od toga da bi me također uvijek prekidao kada bi pričala s nekim, do milijardu pitanja za koje znam da pita samo radi pažnje... ma sto faza smo imali...
    A dijete ti je napredno tako da je i to slučaj...

minji otrok avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cure, hvala na odgovorima.
    mama ptičica, možeš li mi preporučiti dobru knjigu koja obrađuje temu postavljanja granica?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

jooj..pokušala sam se izvući i prije kad sam napisala da tražiš iskusnije, ali neka..

meni je odlično za učenje "zanata" pomogla ona 1-2-3 - od 2-12 godina, vodič za roditelje..nešto... ne mogu se točno sjetiti, sorry
    a dobra mi je bila zato kaj iskreno nemam od koga učiti iz stvarnog života, tj. nijedan mi se pristup mojih frendova ne poklapa s mojim viđenjem stvari, a u ovoj gore navedenoj mi sve paše..s tim da mi je 2. dio - o poticanju poželjnog ponašanja još bolji od prvog gdje se uči tehnika

ali knjiga koja mi je otvorila vidike je "Svojoj djeci pružimo ljubav koja iscjeljuje", H. Hendrix i H. Hunt

nadam se da će ti pomoći

a i mene zanima jel ima netko još koju za preporučiti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •