Nisam pronašla sličnu temu, pa otvaram.
Da odmah napomenem, da se ne povede rasprava u krivom smjeru, naravno da je trudnoća prekrasno stanje, kojoj se večina nas jako veseli, jedva čeka,... naravno da je najbitnije zdrava beba i majka,... To se sve podrazumijeva.
Ovo je tema o "negativnim" osjećajima u trudnoći, strahovima, strepnjama, zabrinutosti,...
Da li ste imale/imate takve negativne osjećaje?
Mene osobno je iznenadilo, jer u prvoj trudnoći (dugo čekanoj) bila sam totalno sigurna u sebe, u svoje sposobnosti, znanje,... Povremeno sam se znala malo zabrinuti radi poroda, ali ništa specijalno, ništa vrijedno spomena.
Na kraju je i sve proteklo lijepo i prilično lagano, imam sad več velikog, prekrasnog trogodišnjaka.
A sad totalno druga priča, lagana panika, pa malo jača panika, pa zabrinutost, kako ćemo mi to, da li to ja uopće mogu, kako ćemo sve zajedno uskladiti, prilagoditi, da li to fizički mogu, pa strah od poroda, pa strah od svega,...
Uglavnom, ne znam koji mi je vrag i onda se osjećam loše zbog svojih "negativnih" osjećaja.

Jer ispada kao da se ne veselim, nego samo nešto brinem, paničarim,...
Ne mogu reči da je to sad strah, jer znam "u što se upuštam", a da prvi puta nisam znala, ne, jednostavno je to nešto drugo.
Da li se i vama to dogodilo?