Stranica 220 od 581 PrviPrvi ... 120170210218219220221222230270320 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,951 do 11,000 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Evo mi bile na 3d. Rekao dr da su sve mjere za 28+2 kako i jesmo, ali da je femur dugacak za ove tjedne. I ja kazem pogledajte mamu kolika je i on pogleda i kaze pa koliko ste visoki, ja kazem 180cm i onda se nasmijao i rekao aha, to je to :D Majcino dijete :D

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke ja sam imala proljev danas bash jako 2 puta a juce onako malo jednom i pre 5 dana isto jako 2-3 puta kroz jutro. I bude mi slabo i onda na silu povracam (prst u usta) i onda mi bude skroz dobro. Malo sam guglala (inace izbegavam) i na nekim forumima pisu zene da su cesto imale proljev pred porod...da je to kao neki znak da ce porod uskoro. Jeste li vi cule za takvo sto? Ja evo prvi put cujem... Ako je istina onda me to bas raduje a ako nije onda me malo brine jer jedem isto sto i mm i znam da nisam imala cime stomak da pokvarim.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Violinchek prvotno napisa Vidi poruku
    Curke ja sam imala proljev danas bash jako 2 puta a juce onako malo jednom i pre 5 dana isto jako 2-3 puta kroz jutro. I bude mi slabo i onda na silu povracam (prst u usta) i onda mi bude skroz dobro. Malo sam guglala (inace izbegavam) i na nekim forumima pisu zene da su cesto imale proljev pred porod...da je to kao neki znak da ce porod uskoro. Jeste li vi cule za takvo sto? Ja evo prvi put cujem... Ako je istina onda me to bas raduje a ako nije onda me malo brine jer jedem isto sto i mm i znam da nisam imala cime stomak da pokvarim.
    Prirodno ciscenje imas pred porod.bar je meni tako bilo prije prvog poroda.

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Super! Hvala zadarmamice! Jel se sjecas / znas koliko dana pred porod to krene otprilike? Sad se bas radujem da cu se porodit brzo

Adrianova Mamice zasto te salju na CR ako nije tajna? Koliko sam skuzila po tvojim postovima ovde trudnoca ti je uglavnom bila uredna pa sam se sad zbunila...
    Posljednje uređivanje od Violinchek : 21.04.2015. at 20:01

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Violinchek prvotno napisa Vidi poruku
    Super! Hvala zadarmamice! Jel se sjecas / znas koliko dana pred porod to krene otprilike? Sad se bas radujem da cu se porodit brzo

Adrianova Mamice zasto te salju na CR ako nije tajna? Koliko sam skuzila po tvojim postovima ovde trudnoca ti je uglavnom bila uredna pa sam se sad zbunila...
    A mislim da je meni oko nekih 3-4dana tako bilo.ali svaka trudnoca i svaka trudnica je drugacija.tako da neznam.ovih dana imam uzasne kontrakcije i svako jutro proljev.pa me bila panika.vjerojatno od grceva stiscu mi se criva.a u cetvrtak cu tek biti 32tt
    A mislim da je adrianovamamica imala carski i na proslom porodu pa zato.
    Posljednje uređivanje od zadarmamica : 21.04.2015. at 20:06

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    A mislim da je meni oko nekih 3-4dana tako bilo.ali svaka trudnoca i svaka trudnica je drugacija.tako da neznam.ovih dana imam uzasne kontrakcije i svako jutro proljev.pa me bila panika.vjerojatno od grceva stiscu mi se criva.a u cetvrtak cu tek biti 32tt
    A mislim da je adrianovamamica imala carski i na proslom porodu pa zato.
    Miruj! Meni i ovaj proljev dolazi samo kad se malo vise umorim taj ili dan prije. Bitna je aktivnost ali ne treba pretjerivati... Ne znam koliko si aktivna, ali ako jesi onda smanji malo ako mozes...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dmanjila sam sve aktivnosti.sinoc sam imala 2sata kontrakcije i bolove u ledima i kontrakcije.tako sam zaspala na kaucu.ko menstrualni bolovi.jedva se dovukla do kreveta.
    Sad stalno imam kontrakcije.uglavnom kad sam na nogama.a pregled tek za 2tjedna.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zadarmamice, miruj koliko mozes, uzmi normabel i magnezij. Meni uglavnom za kontrakcije pomogne da bas malo oladim, po mogucnosti lezim.

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nadam se da ce proci i da ce sve bit u redu.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke, divne ste, hvala što ste me smirile!! držim fige vama u finalu!
    a proljev, da, bude najčešće uoči poroda. mojoj frendici koja je sad nedavno rodila, proljev bio par dana prije poroda...sretno!

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zadarmamica miruj što više možeš!
    Violinchek, držim figa da krene uskoro i da bude predivno!

Ja sam danas 39+3 i počinjem se brinuti da ću ponovo prenijeti i morati na indukciju kao i prvi put. A baš bi voljela prirodan porod. Imam priliku rađati u nečem sličnom kući za porode (midwife-led birthing centre) ali ne ako prenesem više od dva tjedna.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bio je prosli carski u 2 mj 2014, pa kaze dr da je premalo proslo, pa da ce najvjerojatnije ici i sad carski. A trudnoca je uredna, al sta vrijedi kad mi vrijeme nije na mojoj strani. Bilo bi to cudo da se samo pokrene sad skoro i da beba nije prevelika mozda bi i islo prirodno.

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

TTiL imas li nekih simptoma da ce uskoro? Nama je samo dan razlike u terminu - tebi u subotu, meni u nedelju.
    Ja sam pre 5 dana imala taj proljev ali sam mislila da sam pokvarila stomak i onda kad se ponovilo juce i danas od brige krenula guglati i obradovala se da to moze biti simptom jer ja nemam niti lazne kontrakcije niti me nesto boli...sve kao da se nikad necu poroditi sve do te dijareje juce i danas I danas mi je prijateljica rekla da joj izgleda kao da se stomak spustio i istina je, danas malo lakse disem al to mzoe da bude i da sam sugerisala sama sebi da je tako. Vise ne znam sta mi se desava od sugestija koje ponavljam sebi kao mantre a sta zato sto se stvarno desava

Nadam se da neces preneti ni malo pa da mozes rodit u toj kuci za porode...

AdrianovaMamice nisam znala tj nisam pazljivo pratila da si imala CR prije i to tako nedavno. Al najbitnije da budete dobro i ti i beba tako da svu srecu zelim! Malo si iza mene po terminu al mozda i pre rodis - nikad se ne zna!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Violinchek kažu stare žene kad ti se nosnice rašire, ono kao što crnci imaju, tijelo se priprema za pojačanu potrošnju kisika i imaš max 24h. Ja stalno piljim u svoj nos

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Stork bas si me nasmijala

cijelu noc nisam nikako spavala. Ledja me ubijaju, stomak isto - em neki pritisak dolje em ko da se smizla nekak izokrenula da kakogod se namjestim negdje zulja

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Cure pred porodom sretno !!! Pomalo vam zavidim sto ste tako blizu dana kada cete grliti svoje bebice...Pred menom još 10 tjedana...
    Stork ajme sto si me nasmijala sam ovim nosnicama
    Zadarmamica uspori koliko god mozes...
    Cure ja u ovoj trudnoci ne pijem magnezij, u prosle dvije sam imala grozne grceve u nogama jos u ranoj fazi trudnoce a u ovoj evo tek jutros da sam osjetila lagani grc u listu lijeve noge...ginekolog mi nije nista ni spominjo, pretpostavljam da ga ne treba uzimat ukoliko bas nema velike potrebe ??? Uzimam samo Centravitov prenatal sa omegom...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutros uključim mob i stigne mi poruka od frendice da joj je puko vodenjak, a termin tek 20.5. A jadna još ima i epilepsiju i forsiraju vaginalni porod, sva je sirota u panici, tražila sve žive zadnjih par tjedana carski jer dobije epi napad od bolova, a svi kažu budemo probali vag. uz epiduralnu. Baš mi ju je žao, sad je prikopčana na ctg i otvorena tek 1 cm. Čekam da mi njena seka javi...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bebeto, ti si s Mljeta?
    termini su nam blizu da mi je normalna trudnoća, mogla bih pomislti da ćemo skoro u isto vrijeme biti u rodilištu
    a s obzirom na skraćen cerviks vjerojatno ću ranije pa se nećemo ni sresti

inače sam u prvoj pila pregnital, a sad samo Mg, a najviše zbog kontrakcija koje su učestale
    Posljednje uređivanje od alkemicar : 22.04.2015. at 08:47

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nemogu vjerovat. Pa stvarno nisu normalni. Drzim fige da zena rodi sto prije...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj stork, da čovjek ne povjeruje
    iskreno se nadam da će sve biti ok

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Violinchek hvala, i ja se samo nadam da ce sve proci u redu, malo me sad panika lovi.. Iako sam to prosla nije mi svejedno, to je ipak operacija..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Bebeto ja svojoj rekla da popijem mg sam ak osjetim grcenje dolje, u nogama nemam nikad, a ona mi rekla da mogu slobodno svaki dan bez obzira kad me hvata kad ne...

Stork ajme, drzim fige da kolegica bude ok...

Sretno svima u finaluu zavidim
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 22.04.2015. at 12:00

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

stork odmah sam ishla pred ogledalo nakon tvog info o nosnicama! hahahaha HIT!

Nadam se da ce tvoja prijateljica biti dobro... Mozda ne bih smela ovdje to da pisem ali imam prijateljicu koja vec 3 god nije imala epi napad (a ima epilepsiju) zato sto povremeno i MALO pusi marihuanu (jednom u tjedan dana po dva tri dima). Ona je ubedjena da zato nema napade i imala je vaginalni porodjaj prosle god i to nakon vec jednog CR-a pre 4 god na koji je morala zbog epilepsije. Eto...moderatorice brisite ovaj deo sa marihuanom ako se o tome ovdje ne smije

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U Austriji ne inzistiraju na CR ako je prvi bio CR, cak ni s manjim razmacima. Meni je prvi bio CR, sad su me pitali pa sam rekla da hocu barem probat prirodnim putem.
    Jos malo, danas sam 38+4...
    Svima zelim urednu trudnocu i porod brz i hmmm...bezbolan ne ide bas

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj alkemicar prvotno napisa Vidi poruku
    bebeto, ti si s Mljeta?
    termini su nam blizu da mi je normalna trudnoća, mogla bih pomislti da ćemo skoro u isto vrijeme biti u rodilištu
    a s obzirom na skraćen cerviks vjerojatno ću ranije pa se nećemo ni sresti

inače sam u prvoj pila pregnital, a sad samo Mg, a najviše zbog kontrakcija koje su učestale
    Nisam, malo dalje - sa Lastova sam (rodom iz grada ali udala se na otok ) Držim fige da ti cerviks izdura što duže.... nemali broj trudnica kao ti je i prenio termin..

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure, mene prepone i zdjelica ubijaju. Na desnu nogu jedva mogu stati. Se moze nesto za bolove slucajno ili nista?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sanja samo nešto na bazi paracetamola, eventualno, ako je jako nepodnošljivo može 1 ketonal.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, mene prepone i zdjelica ubijaju. Na desnu nogu jedva mogu stati. Se moze nesto za bolove slucajno ili nista?
    mene iz ledja u guzicu pa nogu... tipicni isijas, isto ne mogu stat na nogu... trpim i masiram

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hvala stork

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja samo nešto na bazi paracetamola, eventualno, ako je jako nepodnošljivo može 1 ketonal.
    Ne znam koliko je Sanja trudna, ali ketonal ni slucajno u zadnjem tromjesecju trudnoce!
    Ne sjecam se zasto, znam da sam za sebe bila gledala.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zato što koči sintezu prostaglandina, koji su odgovorni za trudove. Od jednog joj ne bude ništa, zato sam napisala ako je nepodnošljivo. Ja sam 5 tj do kraja pa mi je isto to gin rekla.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jutro cure, he, he....
    Ja se probudila za pi-pi pa neće san na oči ponovo...

Violinchek i ja sam čula da je proljev znak čišćenja pred porod. Sretno i neka bude što brži i lakši porod
    Sretno i ostalim finalisticama!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sutra ujutro ponovno narucena u bolnicu, ne mogu vjerovat da je kroz nekih desetak dana moja bebica tu...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Adrianova mamica jooos maaloo

Cure koje idu na cr jel mozete birat ocete opcu ili spinalnu i sta cete odabrat ako da?

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam u utorak pitala doktoricu u bolnici za to, kaze da se to moram dogovoirt s anesteziologom, te da zavisi dali ce ici na hladno. Ja o tome ramisljam vec mjesecima i nisam jos na cisto s time sto bi radije izabrala: spinalnu bi jer sam budna, vidim bebu, ali neznam kak bi se nosila s cinjenicom sto mi rade dole nize i dali stvarno nista necu osjetit, i ono da se ne smije micat 24 sata, neznam kako bi to podnjela.. a sto se opce tice, bebu dobijem kraj sebe kroz pola sata nakon sto me odvezu u sobu, ali mene strah onog dali cu se probudit.. Iako sam dosad imala dvije opce nije me nijednom bilo strah, koliko sada, tada nisam znala sto anestezija moze uciniti..
    Posljednje uređivanje od AdrianovaMamica : 23.04.2015. at 09:23

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

razumijem u potpunosti tvoje brige jer ih i sama dijelim... uzasavam se pomisli na cr bas zbog tih anestezija i same pomisli na to da je to operacija... a jos gore je kad cujes iskustva svih sa strane. cak mi nije ni ta bol i oporavak i sve to fizicki nego mogucnosti komplikacija i zvrzlama.. bas me strah... al trudim se mislit pozitivno i nadam se da ce se beba okrenit i da ce sve biti po skolski i da necemo morati na cr... ali ako dodje do toga ja mislim da cu ipak odabrati spinalnu, naravno ako za to bude mogucnosti

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam imala hitni CR pod spinalnom, i nisam apsolutno nista osjetila. Cetiri sata te nakon CR promatraju, nakon toga te prebace u sobu. Ja nisam morala lezat 24h, mogla sam se ustati, sjedit. Kateter su mi izvadili iduci dan ako se dobro sjecam.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutro!
    Evo sam se tek sad razbudila... Jučer sam imala 3x rigoleto samo od sluzi koja mi se skuplja iz sinusa i toliko me to izmorilo da sam zaspala u pol 10. Onda me moj glupi pas probudio za pishanje u 2 pa u pol 5 i kad sam ga zadnji put pustila u dvorište, imala sam neopisivu potrebu neodgodivo odrezati sve nokte na rukama i nogama i kad sam to sredila, konačno sam mogla mirno zaspati.
    Kako se vi inače nosite sa spavanjem mamice pred kraj?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!
    Evo sam se tek sad razbudila... Jučer sam imala 3x rigoleto samo od sluzi koja mi se skuplja iz sinusa i toliko me to izmorilo da sam zaspala u pol 10. Onda me moj glupi pas probudio za pishanje u 2 pa u pol 5 i kad sam ga zadnji put pustila u dvorište, imala sam neopisivu potrebu neodgodivo odrezati sve nokte na rukama i nogama i kad sam to sredila, konačno sam mogla mirno zaspati.
    Kako se vi inače nosite sa spavanjem mamice pred kraj?

Nocas koma.zaspala oko 22:30 i oko 03h nisam mogla spavat.pa sin dosao u krevet kod nas i onda skuzim da ga muci nos.pa nisam mogla spavat jer sam mozgala o njegovom rodendanu ovu nedjelju.pa meni vruce,smetaju mi.poludila sam.jeeedva sam malo zaspala uz pomoc banana jastuka.on mi je spas.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pa stork i zadarmamice što mi se niste pridružile noćas na male noćne razgovore , vidite kad sam ja bila budna. Do 5h ujutro sam pročešljala mnoge teme na rodi, a onda oko 5.30 zaspala lijepo do 10h ujutro.

zadarmamice ja isto imam taj jastuk (naručila ga nedavno preko neta i prezadovoljna sam), ja ga zovem jastuk za dojenje (to i je) i meni trenutno najviše služi za stavit noge na njega kad su mi umorne nakon dužeg stajanja ili kad sam jako umorna. Lipo se izvalim na kauč pred tv-om i stavim ga ispod nogu (listova) i tako mi se lipo odmaraju noge i cirkulacija vraća, a koristim ga i kad bočno ležim nekad, pa između nogu stavim.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa stork i zadarmamice što mi se niste pridružile noćas na male noćne razgovore , vidite kad sam ja bila budna. Do 5h ujutro sam pročešljala mnoge teme na rodi, a onda oko 5.30 zaspala lijepo do 10h ujutro.

zadarmamice ja isto imam taj jastuk (naručila ga nedavno preko neta i prezadovoljna sam), ja ga zovem jastuk za dojenje (to i je) i meni trenutno najviše služi za stavit noge na njega kad su mi umorne nakon dužeg stajanja ili kad sam jako umorna. Lipo se izvalim na kauč pred tv-om i stavim ga ispod nogu (listova) i tako mi se lipo odmaraju noge i cirkulacija vraća, a koristim ga i kad bočno ležim nekad, pa između nogu stavim.
    Ma zovem ga svakako...od banane do ljubavnika znam da je jastuka za dojenje.
    Ja nemogu lezat na ledima u ovim tjednima trudnoce.odma mi pofali kisika.kod mene samo dolazi u obzir na boku.i to najvise na ljevom mi pase.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja isto nemam zraka ako legnem na leda, tako da to izbjegavam, a bokovi vec nazuljani.. Najgore mi kad se usred noci probudim u polozaju na ledima, jedva dodem k sebi..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ja kad legnem na ledja ne mogu se ni okrenit ni ustat... zraka jos imam... al taj neki zivac dolje u trtici me ukljesti i ni makac. Ne mogu nigdje

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Joj ivana.sky, skroz suosjećam s tobom jer znam šta je to. Sad me ne muči išijas, hb i nadam se da i neće do kraja trudnoće, al sam prije imala velikih problema sa time.
    Ja sad samo malo osjetim leđa ujutro kad se dignem, al to je sve pod kontrolom i čim se počnem kretat nestane to.
    ivana kako se nosiš sa tim, šta radiš po pitanju toga, jesi se savjetovala sa dr? Da li ti je problem obavljat poslove p okući npr. kuhanje, donijet spizu i sl?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pitam te jer kad je mene bilo ukliještilo, a slično je bilo ko i tebi, žarište je bilo u trtici nisko sa lijeve strane i bol se protezala na lijevu nogu do koljena. Ja nisam mogla čarape sebi obuć, zavezat špigete, saget se, ma koma. Al sam uspjela nekako to riješit uz terapiju koju mi je specijalist propisao, vježbanje - kineziterapiju, plivanje, pazila sam na pokrete, ne se stojećeg položaja već čučnuti kad s enešto diže i sl. i trebalo je bome dugo vremena da dođe na svoje.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Evo da se malo javim,nisam dugo bila,čestitam svim novim mamama i novim trudnicama,sve najljepše vam želim,nemam neke posebne brige nego što ih većina nas ovdje prolazi,u ponedjeljak smo imali pregled,bez uzv,kontrola ponovo za 2 tjedna jer nam ostaje još 4 tj do termina. (24.05 T) .Veselim se,uzbuđena sam i ne mogu doći k sebi da će to jako brzo proći.
    Idemo i na tečaj-Rijeka..još nam ostaju 2 predavanja i to je to..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitam te jer kad je mene bilo ukliještilo, a slično je bilo ko i tebi, žarište je bilo u trtici nisko sa lijeve strane i bol se protezala na lijevu nogu do koljena.
    To je to! a kak izdrzim i radim sve sto radim nemam pojma!
    Najgore je kad duze sjedim ili kad operem pod... usisat i sudje i ves i kuhat, to jos mogu al poslije obavezno legnem na bok malo. Kad idem u trgovinu ak imam puno za uzet cekam muza... a To sam skuzila da mi godi nesto obavit, 20min lec s nogama polisavinutim, pa opet dalje radit.... uzicam tu i tam neku masazu i trudim se minimalno 1h dnevno hodat, makar u razmacima i sepajuc al picim ko prava i moj dormeo kad navecer legnsm u krevet preporodjena sam!
    popijem mg i istegnem se na pilates lopti i to je ono sto mi je i dr rekla... da nema puno pomoci nego da pazim na tezinu i hodam i istezem se, da ce proci poslije poroda
    Ja sam inace uvijek imala problema ali sa vratnom kraljezncom tak da mi je ovo novo i bas je iritantno jako! Nisam navikla ne moc nesto ili usporit.
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 23.04.2015. at 16:23

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

uh...pita Sara10 di sam.... a ja se pritajila...forum mi je super informativan pa se uplašila bana za chatanje...rekoh nemam strahova pa šta da pišem...

a sad me evo malo k vama, ak me se tko sjeća, nosim druge blizance, danas 20+6, evo i mene s relevantnim strahovim

prvo lijepe stvari, jučer na uzv sve super, imamo opet dva dečka, čak su i veći u odnosu na tjedne - 464 i 476 gr, sve štima, iako su za sad poprečno oboje

mene vam isto ta trtica ukoči, kao na lijevom boku je najbolje ležat, a to mi je najgore za trticu....još mi onak polu leđa-polu bok najviše paše...na leđima sam ko Kafkin kukac...

pubična me razvaljuje, ko da sam se nasadila na gredu svom težinom u raznošci, simfiza se širi....

a ono kaj ne znam što je - to su neki osjećaji zraka u donjem dijelu trbuha, kao kad se natamanite mahunarki il grahorica, sam kaj taj zrak nije u crijevima, nego van njih...i onaj osjećaj ne boli, nego neke kvazi-boli kao kad naglo progutate nekaj pa vas oko jednjaka u prsima sve boli - e TAKVA bol, al po trbuhu - traje svega 10-ak sekundi i prođe i rijetko se javi, jednom-dva put dnevno, ali ni ne svaki dan... KAJ BI TO BILO?

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozzzz svima...evo kod mene sve ok...bebicu osjetim svakog dana i bas uzivam . Spol ne znamo jer je bebica na zadak budemo vidjeli na sljedecem pregledu...danas nam je 23 tj i sve ok...drago mi je da ste mi sve super i da uzivate u trudnickim danima eto pozzz svima i puno srece vam zelim

Twinolina tebe nije dugooo bilo opet dva decka pa to je predivno.... puno srece i uzivanja ti zelim u ovoj trudnoci

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
    pubična me razvaljuje, ko da sam se nasadila na gredu svom težinom u raznošci
    Ovo zvuči kao previše žestokog sexa

Nego... Jel se možda koja od vas sjeća kaj je to?!
    Posljednje uređivanje od stork : 23.04.2015. at 19:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •