nivesa, kad je bio transfer?
Nivesa, koliko si trudna po današnjem uzv i prije koliko si imala prvi pozitivan test?
Kod nas sa Pcos nije ništa neuobičajeno imati kasnu ovulaciju zbog produljenog ciklusa.
Ja sam i u prvoj T i sada zatrudnjela 21. tj 22. dan. Za prvu smo znali točno jer sam pratila ciklus folikulometrijom, a sada je dr procijenio T na temelju prvog uzv, odredio termin i sve 5.
Nije rekao koliko sam t. Po m 7+2. Test poz 29.9. Jedino kaj je lh bila pozitivna 11.9.pa je rekao da je O bila 12 pa po tome da sam cca 6tt.
Kada si ponovo naručena?
Na tom sljedećem uzv bi na temelju CRL trebao utvrditi kolika je trudnoća, očekivani termin i onda po tome voditi dalje.
Meni se čini da nemaš razloga za brigu.
Samo pozitivno dalje![]()
Ja sam si večeras spremila torbu - nek se nađe...
Danas mi je posebno lud dan, bol podno leđa kao kad je počelo nešto "sumnjivo" pri prvom porodu nekoliko sati prije početka trudova. Momak me izlupao danas kao ni jedan drugi dan, cijeli dan potres u stomaku. Evo i sada dok pišem...Prošlu noć oko 2 mi je potresao stomak skoro 2 sata toliko da nisam mogla spavati.
Jako veliko opterećenje u stomaku, zatezanje, čudni bolovi povremeno. Čak su mi i u nekim periodima naleti mučnine bez ikakvog normalnog rasporeda i razloga...
Stvar je u tome da mi je danas 36+2. Nije još vrijeme, stvarno je rano. Prošli petak je na uzv-u bila težina oko 2800. Sve to ništa ne mora značiti, ali ja želim biti spremna da me ne bi uhvatila u noći panika ako se nešto pokrene. Sad ću lijepo leći pa ćemo vidjeti kakav će dečko biti večeras i noćas... svašta me može iznenaditi, ali torba je spremna...
i ja sam si bila u prvoj trudnoći spremila torbu u 36 tt. I.....rodila sa 36 tt i 4 dana. Nemoj se brinuti. Beba ti je teža nego je bila meni.
Moja je cura u prvoj trudnoći isto imala spremljenu torbu od 36tt, a uranila je tjedan dana.
Oho Zekana, mi smo terminom blizu a ovo sto pises je i meni. Zadnjih dana od strasnog umora, mucnine, proljeva, zastopanog nosa,njezinog aktivnog divljanja po trbuhu pa smirenja. Danas cak i bolovi poput menge, i stalna bol u ledima. Sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti. Cak i je i komadic cepa izasao, mali ali ipak jest. Moja torba jos nije spremna....![]()
Posljednje uređivanje od KrisZg : 15.10.2014. at 21:36
Ah tnx. Sad je napisao u cavumu pravilna g.o. s ž.v. te odjekom ploda 3 mm. Embriokardija se ne razaznaje.
Vadila sam bete u Petrovoj i vec oko 9.30-10 bi dobila nalaz. Teta sto tamo radi je super i zna da sve sa strahom cekamo i isprinta nalaz cim prije. Samo joj kazes da ti je hitno i sve ce biti ok
Kad se samo sjetim, stajala sam sa zenom pred kompom i ona trazila moj nalaz![]()
Kaj i oni salju mail??
Da,prosle god me nisu to pitali a ove me zena pitala dal zelim na mail i fakat je brzo doslo,oba puta.Ne vjerujem da su to ukinuli.pitaj.
Kakvi su ti ciklusi inače?
Prva trudnoća, po menstruaciji termin poroda 29.07, a po uzv 11.08. Rodila sam 11.08. Meni su prije te prve trudnoće ciklusi bili jako neuredni (35 dana, nekad 40-45, a nekad bi i cijeli mjesec izostala)..pri takvim ciklusima mi se događalo da uopće nisam imala ovulaciju neki mjesec..Poslije poroda ciklusi ko švicarski sat.
Nivesa, mislim da je sve u redu..pošto su ciklusi neuredni teško je sad u dan odrediti koliko je star plod.
tina neka si ti u komadu..neka bebonja raste bude jači...sretno!
Salju mailove iz laba iz Petrove za sve, i krv, i urin i briseve
Super onda!!! Znaci ak odem tam oko 7-8 do 11-12 mogu bit nalazi??
Ma i prije! Samo zamolis zenu sto radi da ti ga izlista cim prije ako tamo cekas a ako ide na mail, dobit ces oko 10-10.30
Uh super! Nadam se da cu vidjet bar 23 000![]()
evo ja obavila ctg i uzv u bolnici i opet mi ispada da sam po uzv-u trudna tjedan dana manje, tako da će mi termin očito biti 8.11., a ne 31.10. Uostalom, spadam u one trudnice koje se nisu mogle sjetiti datuma ZM pa sam okvirno rekla 24.1. što možda i nije točno...Muškić opet potvrđen i sve je kako trebaUf da...23 kg u plusu!!
Ne da ću doći do 25 do kraja, nego do 30!!
Kristina super vjesti!!! Ma sve ces ti to skinut kad se malac rodi!
Kristina super vjesti..ma neka je sve u redu kila ćeš se već jednom rješiti..ma na kraju krajeva pa neka su nam te kile najveća briga u životu![]()
http://community.babycentre.co.uk/po...know_about_hcg
Po ovome je sve u najboljem redu!
Nivesa, po tome ni ja ne moram nosit blizance...a jesi vidjela ono da ako je curica u pitanju beta može biti viša nego kad nosiš dječaka![]()
Curka je cca 2800g, prohodna za prst do ovoja i glavice koja je priljubljena na ulazu u zdjelicusve mjere stimaju ali doc misli da ju moramo dobro pratiti radi secera.
Da, cure, dobro kažete, neka su kile najveća briga! Bitno da je s dječicom sve u redu!
Sretno nam svima!!![]()
curke, ja sam doslovno ds ne budem prosta u dreku
Stigao nalaz krvi koji je uredan a urin - koma
Leukociti 25-30 (0-2)
Eritrociti 7-9 (0-2)
Pl.epitel nesto (0-1)
Bakterije dosta (0/neg)
Sutra obavezno napraviti UK
Pa od cega? Kako? Cijelu trudnocu sam sa urednim nalazima i sad pred kraj sranje. I sto je najbolje, veceras mi je 3.vag i taj nalaz UK sumnjam da moze biti mjerodavan![]()
Ti daj uzorak prema pravilu,to kaj urin sada nije uredan ne znaci da ce uk biti losa.Meni je vise manje uvijek koma a uk sterilna.
Vaginaleta ne bi trebala utjecati na uk ako dobro operes i pazis da se sve sto se trebalo iscijedit, iscijedilo prije pranja
Drzim fige za sterilan nalaz i da je ovo samo kontaminacija iz rodnice.
Biti ce to ok.Ja sam citav dan uzbudena zbog tog otvaranja, bar znam da sam se sa razlogom tak osjecala i da mi intuicija jos uvijek nepogrjesiva.
Evo mene iz bolnice,i dalje prst otvorena..na mirovanju..jucer na 36+1 deckic procijenjen na 2904g! Samo da se jos malo strpi..nista ,dan po dan..
Nemam pojma al eto rade torch u centralnom labu.Sutra će mi biti gotovi svi nalazi osim genitalnog herpesa koji se čeka 2 mjeseca jer im skup reagens. Dokotra zanima toksoplazma, citomegaloviurs, a čitajući o torchu na netu nisam ni naletila na parvo B19. Nadam se da je sve ok. Brinu me najviše curicine komorice koje je Roso rekao da su malo izražajnije, za 1mm veće nego što bi on volio, al ssu unutar fizioloških vrijednosti. To mi ginekolog mora posebno pratiti na pregledima.
Držim fige da dečkić ostane još na toplom u pupi pa da u miru i opušteno odeš na dogovoreni carski. U bolnici si na sigurnom i miruješ. Bit će sve super! Nadam se da se dobro osjećaš, bez bolova. Osim što boravak u bolnici i nije najbolji provod.
ja se fizički dobro osjećam. Još imam energije. Za sada.![]()