Stranica 105 od 581 PrviPrvi ... 55595103104105106107115155205 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,201 do 5,250 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nivesa, kad je bio transfer?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nivesa, koliko si trudna po današnjem uzv i prije koliko si imala prvi pozitivan test?
    Kod nas sa Pcos nije ništa neuobičajeno imati kasnu ovulaciju zbog produljenog ciklusa.
    Ja sam i u prvoj T i sada zatrudnjela 21. tj 22. dan. Za prvu smo znali točno jer sam pratila ciklus folikulometrijom, a sada je dr procijenio T na temelju prvog uzv, odredio termin i sve 5.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nije rekao koliko sam t. Po m 7+2. Test poz 29.9. Jedino kaj je lh bila pozitivna 11.9.pa je rekao da je O bila 12 pa po tome da sam cca 6tt.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    nivesa, kad je bio transfer?
    Ja sam spontano ostala t...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kada si ponovo naručena?
    Na tom sljedećem uzv bi na temelju CRL trebao utvrditi kolika je trudnoća, očekivani termin i onda po tome voditi dalje.
    Meni se čini da nemaš razloga za brigu.
    Samo pozitivno dalje

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

je, sve moraš probat dok se kuha
    To ti je kao i sa ovima u saboru, rukovodeca pozicija vodi do prosirenja i dupeta i trbuha buhahahaha

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    To ti je kao i sa ovima u saboru, rukovodeca pozicija vodi do prosirenja i dupeta i trbuha buhahahaha

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam si večeras spremila torbu - nek se nađe...

Danas mi je posebno lud dan, bol podno leđa kao kad je počelo nešto "sumnjivo" pri prvom porodu nekoliko sati prije početka trudova. Momak me izlupao danas kao ni jedan drugi dan, cijeli dan potres u stomaku. Evo i sada dok pišem... Prošlu noć oko 2 mi je potresao stomak skoro 2 sata toliko da nisam mogla spavati.

Jako veliko opterećenje u stomaku, zatezanje, čudni bolovi povremeno. Čak su mi i u nekim periodima naleti mučnine bez ikakvog normalnog rasporeda i razloga...

Stvar je u tome da mi je danas 36+2. Nije još vrijeme, stvarno je rano. Prošli petak je na uzv-u bila težina oko 2800. Sve to ništa ne mora značiti, ali ja želim biti spremna da me ne bi uhvatila u noći panika ako se nešto pokrene. Sad ću lijepo leći pa ćemo vidjeti kakav će dečko biti večeras i noćas... svašta me može iznenaditi, ali torba je spremna...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

i ja sam si bila u prvoj trudnoći spremila torbu u 36 tt. I.....rodila sa 36 tt i 4 dana. Nemoj se brinuti. Beba ti je teža nego je bila meni.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Moja je cura u prvoj trudnoći isto imala spremljenu torbu od 36tt, a uranila je tjedan dana.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam si večeras spremila torbu - nek se nađe...

Danas mi je posebno lud dan, bol podno leđa kao kad je počelo nešto "sumnjivo" pri prvom porodu nekoliko sati prije početka trudova. Momak me izlupao danas kao ni jedan drugi dan, cijeli dan potres u stomaku. Evo i sada dok pišem... Prošlu noć oko 2 mi je potresao stomak skoro 2 sata toliko da nisam mogla spavati.

Jako veliko opterećenje u stomaku, zatezanje, čudni bolovi povremeno. Čak su mi i u nekim periodima naleti mučnine bez ikakvog normalnog rasporeda i razloga...

Stvar je u tome da mi je danas 36+2. Nije još vrijeme, stvarno je rano. Prošli petak je na uzv-u bila težina oko 2800. Sve to ništa ne mora značiti, ali ja želim biti spremna da me ne bi uhvatila u noći panika ako se nešto pokrene. Sad ću lijepo leći pa ćemo vidjeti kakav će dečko biti večeras i noćas... svašta me može iznenaditi, ali torba je spremna...
    Oho Zekana, mi smo terminom blizu a ovo sto pises je i meni. Zadnjih dana od strasnog umora, mucnine, proljeva, zastopanog nosa,njezinog aktivnog divljanja po trbuhu pa smirenja. Danas cak i bolovi poput menge, i stalna bol u ledima. Sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti. Cak i je i komadic cepa izasao, mali ali ipak jest. Moja torba jos nije spremna....
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 15.10.2014. at 21:36

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Kada si ponovo naručena?
    Na tom sljedećem uzv bi na temelju CRL trebao utvrditi kolika je trudnoća, očekivani termin i onda po tome voditi dalje.
    Meni se čini da nemaš razloga za brigu.
    Samo pozitivno dalje
    Kaj je crl? u petak nova beta a u pon uzv. Jel zna tko kad je gotov nalaz u petrovoj? Isti dan ili?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj je crl? u petak nova beta a u pon uzv. Jel zna tko kad je gotov nalaz u petrovoj? Isti dan ili?
    Crl ti je duljina ploda.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ah tnx. Sad je napisao u cavumu pravilna g.o. s ž.v. te odjekom ploda 3 mm. Embriokardija se ne razaznaje.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vadila sam bete u Petrovoj i vec oko 9.30-10 bi dobila nalaz. Teta sto tamo radi je super i zna da sve sa strahom cekamo i isprinta nalaz cim prije. Samo joj kazes da ti je hitno i sve ce biti ok

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Vadila sam bete u Petrovoj i vec oko 9.30-10 bi dobila nalaz. Teta sto tamo radi je super i zna da sve sa strahom cekamo i isprinta nalaz cim prije. Samo joj kazes da ti je hitno i sve ce biti ok
    Meni su oba puta na mail poslale vec oko 10h.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kad se samo sjetim, stajala sam sa zenom pred kompom i ona trazila moj nalaz

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kaj i oni salju mail??

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Da,prosle god me nisu to pitali a ove me zena pitala dal zelim na mail i fakat je brzo doslo,oba puta.Ne vjerujem da su to ukinuli.pitaj.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nije rekao koliko sam t. Po m 7+2. Test poz 29.9. Jedino kaj je lh bila pozitivna 11.9.pa je rekao da je O bila 12 pa po tome da sam cca 6tt.
    Kakvi su ti ciklusi inače?
    Prva trudnoća, po menstruaciji termin poroda 29.07, a po uzv 11.08. Rodila sam 11.08. Meni su prije te prve trudnoće ciklusi bili jako neuredni (35 dana, nekad 40-45, a nekad bi i cijeli mjesec izostala)..pri takvim ciklusima mi se događalo da uopće nisam imala ovulaciju neki mjesec..Poslije poroda ciklusi ko švicarski sat.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvi su ti ciklusi inače?
    Prva trudnoća, po menstruaciji termin poroda 29.07, a po uzv 11.08. Rodila sam 11.08. Meni su prije te prve trudnoće ciklusi bili jako neuredni (35 dana, nekad 40-45, a nekad bi i cijeli mjesec izostala)..pri takvim ciklusima mi se događalo da uopće nisam imala ovulaciju neki mjesec..Poslije poroda ciklusi ko švicarski sat.
    Isto i kod mene. Od 30 do 40,45 dana ili ni ne dode

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Isto i kod mene. Od 30 do 40,45 dana ili ni ne dode
    I kod mene je tako. Termin po M mi je bio 14.10., a po UZV je 31.10. Jos sam u komadu, a čini mi se sa cu i prenijeti. Toliko mu se žurilo van da sam morala na serklazu, a sad kad su mi skinuli sav - niente.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nivesa, mislim da je sve u redu..pošto su ciklusi neuredni teško je sad u dan odrediti koliko je star plod.

tina neka si ti u komadu..neka bebonja raste bude jači...sretno!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    I kod mene je tako. Termin po M mi je bio 14.10., a po UZV je 31.10. Jos sam u komadu, a čini mi se sa cu i prenijeti. Toliko mu se žurilo van da sam morala na serklazu, a sad kad su mi skinuli sav - niente.
    Nek je samo bebac na toplom

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Salju mailove iz laba iz Petrove za sve, i krv, i urin i briseve

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Super onda!!! Znaci ak odem tam oko 7-8 do 11-12 mogu bit nalazi??

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma i prije! Samo zamolis zenu sto radi da ti ga izlista cim prije ako tamo cekas a ako ide na mail, dobit ces oko 10-10.30

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Uh super! Nadam se da cu vidjet bar 23 000

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A moze i vise

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

A moze i vise
    Draga, nije ovo natjecanje da se nerviras brojkom. Vaznije je da se razvija brojka, nije bitno koliko je velika.

Danas trudnicka i pregled valjda

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A moze i vise
    Kad beta naraste preko par tisucica kao sto je srecom tvoj slucaj, ne mora se vise tako brzo duplati, da se ne iznenadis.... Proleti malo po netu o visinama bete ...i naravno, puno srece, navijamo za srceko

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Kad beta naraste preko par tisucica kao sto je srecom tvoj slucaj, ne mora se vise tako brzo duplati, da se ne iznenadis.... Proleti malo po netu o visinama bete ...i naravno, puno srece, navijamo za srceko
    Precackala sam sve zivo! Koliko sam naucila toliko sam i zbunjena. Rasponi bete idu u nedogled...jedino kaj mi je sasvim jasno je to da se mora poduplat...ne bas sto posto ali trebala bi posteno narast!
    Daj Boze! Nadam se da je O bila kasnije ...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, nije ovo natjecanje da se nerviras brojkom. Vaznije je da se razvija brojka, nije bitno koliko je velika.

Danas trudnicka i pregled valjda
    Kris javi kaj si obavila na pregledu tj kaj si saznala.
    A kaj se mene tice....svasta sam ovih dana procitala...od odbijenih kiretaza koje su sad u vrticu ili skoli do toga da je samo otislo kad je za to doslo vrjeme. Nadam se da ce moja bit u vrticu za koju godinicu

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo ja obavila ctg i uzv u bolnici i opet mi ispada da sam po uzv-u trudna tjedan dana manje, tako da će mi termin očito biti 8.11., a ne 31.10. Uostalom, spadam u one trudnice koje se nisu mogle sjetiti datuma ZM pa sam okvirno rekla 24.1. što možda i nije točno...Muškić opet potvrđen i sve je kako treba Uf da...23 kg u plusu!! Ne da ću doći do 25 do kraja, nego do 30!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kristina super vjesti!!! Ma sve ces ti to skinut kad se malac rodi!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kristina super vjesti..ma neka je sve u redu kila ćeš se već jednom rješiti..ma na kraju krajeva pa neka su nam te kile najveća briga u životu

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

http://community.babycentre.co.uk/po...know_about_hcg
    Po ovome je sve u najboljem redu!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nivesa, po tome ni ja ne moram nosit blizance...a jesi vidjela ono da ako je curica u pitanju beta može biti viša nego kad nosiš dječaka

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Curka je cca 2800g, prohodna za prst do ovoja i glavice koja je priljubljena na ulazu u zdjelicu sve mjere stimaju ali doc misli da ju moramo dobro pratiti radi secera.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, cure, dobro kažete, neka su kile najveća briga! Bitno da je s dječicom sve u redu!
    Sretno nam svima!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nivesa, po tome ni ja ne moram nosit blizance...a jesi vidjela ono da ako je curica u pitanju beta može biti viša nego kad nosiš dječaka
    Da. Mozda imas curku

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

curke, ja sam doslovno ds ne budem prosta u dreku
    Stigao nalaz krvi koji je uredan a urin - koma
    Leukociti 25-30 (0-2)
    Eritrociti 7-9 (0-2)
    Pl.epitel nesto (0-1)
    Bakterije dosta (0/neg)
    Sutra obavezno napraviti UK
    Pa od cega? Kako? Cijelu trudnocu sam sa urednim nalazima i sad pred kraj sranje. I sto je najbolje, veceras mi je 3.vag i taj nalaz UK sumnjam da moze biti mjerodavan

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ti daj uzorak prema pravilu,to kaj urin sada nije uredan ne znaci da ce uk biti losa.Meni je vise manje uvijek koma a uk sterilna.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vaginaleta ne bi trebala utjecati na uk ako dobro operes i pazis da se sve sto se trebalo iscijedit, iscijedilo prije pranja
    Drzim fige za sterilan nalaz i da je ovo samo kontaminacija iz rodnice.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ljubilice, nadam se da će sve biti u redu

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Biti ce to ok.Ja sam citav dan uzbudena zbog tog otvaranja, bar znam da sam se sa razlogom tak osjecala i da mi intuicija jos uvijek nepogrjesiva.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

E

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Evo mene iz bolnice,i dalje prst otvorena..na mirovanju..jucer na 36+1 deckic procijenjen na 2904g! Samo da se jos malo strpi..nista ,dan po dan..

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Saraya bit će dečkić na toplom. Sretnoooooo

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    Hej Krtice,danas sam 36tt i otvorena 1prst(nalaz od petka) dr me zeli hospitalizirati i malo pratiti,strogo mirujem,da izdrzimo jos bar do 37tt pa onda carski zbog moje anamneze! Na zadnjem uzv prije 3tj,beba je bila ok! I 2313g. Samo ne zelimo prijevremeni porod! Pa mi nije svejedno..
    Bas te isto citam,kako torch u bolnici? Ja sam ga vadila u drapsinovoj i to poludila jer je bio djelomican! Nema npr.parvo B19 i jos nesto..pa cemu onda torch??? A taman je bílo pete bolesti ko pošasti!!! Na kraju sam bila u izolaciji do 26tt!! Za bolnicu su mi rekli da ne rade!! Kako se osjecas fizicki? Da se zaletis s muzem u Zg?
    Nemam pojma al eto rade torch u centralnom labu.Sutra će mi biti gotovi svi nalazi osim genitalnog herpesa koji se čeka 2 mjeseca jer im skup reagens. Dokotra zanima toksoplazma, citomegaloviurs, a čitajući o torchu na netu nisam ni naletila na parvo B19. Nadam se da je sve ok. Brinu me najviše curicine komorice koje je Roso rekao da su malo izražajnije, za 1mm veće nego što bi on volio, al ssu unutar fizioloških vrijednosti. To mi ginekolog mora posebno pratiti na pregledima.

Držim fige da dečkić ostane još na toplom u pupi pa da u miru i opušteno odeš na dogovoreni carski. U bolnici si na sigurnom i miruješ. Bit će sve super! Nadam se da se dobro osjećaš, bez bolova. Osim što boravak u bolnici i nije najbolji provod.
    ja se fizički dobro osjećam. Još imam energije. Za sada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •