Stranica 107 od 581 PrviPrvi ... 75797105106107108109117157207 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,301 do 5,350 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    eto mene GO sa jasnim odjekom ploda crl 4mm - 6+1 kčs se ne razaznaju...vadila betu koja je danas 18958...???????????
    U isto vrime pisemo... Pa sta ti kazu, kakve su sanse? Ako je 6+1 mozda je jos rano, samo cini mi se da si dosta davno imala pozitivan test, sta ti mislis

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Maybe--- prvih 10-tak postova mora proci provjeru admina pa ti kasne. Napisi koji post na nekoj od bliskih tema da ubrzas proces pa ce se objaviti odmah.

Nivesa, kad je sljedeci uzv? Sto kazu dr?

Kriszg, izdrzi jos malo pa ces grliti vasu djevojcicu i zaboraviti sve

Optimisticna . Cuvaj se

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Crl ti odgovara tjednu,beta raste,sacekaj jos.Nadala sam se da ce biti danas ali to nista ne znaci.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

iskreno vise ne znam kaj da mislim...poz test sam imala 29.9. ..... po zm sam 7+5 a on danas veli da je to 6+1 bez obzira na sve... koliki plod uopce cca treba bit sa 6 tt???

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

iskreno vise ne znam kaj da mislim...poz test sam imala 29.9. ..... po zm sam 7+5 a on danas veli da je to 6+1 bez obzira na sve... koliki plod uopce cca treba bit sa 6 tt???
    Upravo onoliko koliko jest.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

iduci uzv u srijedu... onda bio on kiretazu ak nebude ok sve...ali mislim da cu ga molit da se strpi iako je rekao dok god se nekaj dogada da cemo cekat. ali nije bas sretan sa brzinom razvoja. Rekao je da se ne piakm vise sa heparinom da nebi bilo problema ako pocnem krvarit ili nesto ...a velim beta danas skoro 19000

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

eto mene GO sa jasnim odjekom ploda crl 4mm - 6+1 kčs se ne razaznaju...vadila betu koja je danas 18958...???????????
    draga, ja ti se u betu i to duplanje ne razumijem najbolje, nikad je nisam vadila..tako da ti u vezi toga ne mogu ništa pametno reći, a što se otkucaja tiče, u sve tri trudnoće otkucaji su bili vidljivi sa 7tt..svaki put sam išla na pregled sa 5 tjedana, kad je još bilo rano za otkucaje, naručena bih bila za 2 tjedna..ti si 6+1 ako sam dobro razumijela, tako da samo smireno..između petog i šestog tjedna se u gestacijskoj vrećici prikazuje žumanjčana vrećica, a u 7tt se vidi zametak i otkucaji srca..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

zv je savrsena kak dr kaze proslu srijedu se samo naziralo nesto kao plod sad se jasno vidi. Kad sam ga ja vidjela onda se vidi. Joj sad bi svasta prosto napisala a znam da ne smijem

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nivesa ja stvarno neznam gdje se svima njima toliko žuri, vjerovatano i sama znaš da je prerano za išta još.
    Pusti ih nek govore što hoće a ti si ljepo daj malo vremena, ja stvarno neznam kome se to još srce čulo sa 6tt.
    evo i mene naživciralo, stvarno su ajme

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

meni se u prvoj t culo sa 5+5 mislim. ali nije ni bitno. Samo nek se malac razvija kak spada. zvala sam dr da mu kazem za betu pa mi je rekao duphastone svakih 8 h jednu pa da u cetvrtak dodem

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

zv je savrsena kak dr kaze proslu srijedu se samo naziralo nesto kao plod sad se jasno vidi. Kad sam ga ja vidjela onda se vidi. Joj sad bi svasta prosto napisala a znam da ne smijem
    Pa ako je bila tako kasno ovulacija onda bi to sve moglo i trebalo bit ok, velicina ploda odgovara i raste,beta isto raste iako bi mogla malo i brze, znamo da ti je svaka sekunda kao vjecnost duga, mi sta smo iz potpomognute znamo sta je paklenih dva tjedna cekanja do bete pa jos tjedan dva do uzv, ali ne preostaje ti nista nego da cekas i da se pomolis da sve bude ok...navijam za tebe

kolimoli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

draga nives, samo bih ti htjela napisati svoj primjer da se malo smiris i opustis.

1. pregled- po zm sam bila 6+0- ginicka nije vidjela nista osim zadebljalog endometrija, poslala me samo na jedno vadjenje bete i upozorila da se javim ako krene krvarenje/bol.

2. pregled- po zm sam bila 9+2 jasno se vidjelo malo kuckavo srce, a procjena trudnoce po uzv je bila 7+6

ja sam svojoj ginicki zahvalna jer niti u jednom trenutku nije radila paniku, niti me zvala svaki tjedan na pregled, niti sam morala vise puta vaditi betu, niti je spominjala kiretazu!

drzim fige da kod tebe sve bude ok i da nakon toga budes sto smirenija!

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Baš sam si gledala nalaze sad, ja kad sam prokrvarila u 7mom tjednu i završila na hitnoj, pod kucanje srca je napisala upitno, jer ga još ne vidi. A evo srčeko moje se igra tu kraj mene

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sjela u taxi, otisla na vv i lansirala odjeb, pardon na izrazu. Odbila sam terapiju sioforom, lijek koji se inace u trudnoci mjenja inzulinom i na kojem pise da ga ne treba uzimati u trudnoci. Naravno sestra me prvo onako pita: Znate li vi koliko trudnica ga uzima pa eto nista nije bilo??Ja joj rekoh znate li vi koliko trudnica je uzimalo lijek protiv mucnine, i koliko jos drugih ljekova za koje se kasnije ispostavilo da su itekako bili stetni?Nisam vam ja pokusni kunic da mi na 5.1 dajete terapiju za koju u trudnoci nisu prvedena nikakva klinicka ispitivanja? Rekla mi je da se konzultiram sa svojim ginekologom i nakon toga dodala da ne bi niti ona pred porod i na 5.1 uzela to. Jos sto je najsmjesnije, njihov dijabetolog kada sam lezala je napisao da je cilj da mi nataste bude ispod 5.3..pa tko je tu lud? Doc mi kaze kada sam mu rekla nalaz da kao ga uzmem ja rekoh ne zelim, kaze on onda nemojte...i to je to. Ako za dva tjedna kada se opet pikam bude 5.3 idem na inzulin i to mi je ok, jer tak i tak mislim roditi prije lol

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

pozitivan test ti je bio prije 22 dana, mozda si ulovila taman betu odmah nakon implantacije, sve je moguce

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nivesa, ja isto nekako mislim, s obzirom na tvoj pcos i nepravilne cikluse, da si zapravo kasnije ovulirala i ostala trudna....odnosno, možda je bila kasna implantacija...meni je u prvoj trudnoći isto sve od početka "kasnilo" za cca 2 tjedna...naravno, prvo je bilo upitno da li se uopće plod razvija kako treba jer je sve kasnilo, ali kasnije se ispostavilo da sam imala kasniju ovulaciju/implantaciju...šaljem ti velikui zagrljaj i drž se! znam da nije lako, ali niti ne krvariš, niti imaš bolove. beta raste. prokucat će i srce!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa i meni sve kasni 2 tj.danas je reko 6+1 a po zm sam skoro 8

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Drage moje, danas sam se na ultrazvuku smrzla od straha. Doktor nije vidio bebin želudac pa me poslao da odem nešto pojesti i rekao da se vratim za sat vremena. Tih sat vremena sam plakala pitajući se kako je moguće da to nitko nije primjetio u 27 tt. Na sreću, čim sam nešto pojela odmah se vidio i bebin želudac. Doktor mi je tek tada objasnio da se želudac ne vidi dok je prazan i da je sada sve o.k. Na kraju mi je dao i sličicu želuca jer nisam mogla suzdržati suze. Uh!

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Jao i mene nervira nekada ta brzopletost ginekologa... i meni je bilo gusto da li je ili nije trudnoca, ima li kucanja, nema li, iako je beta hcg pozitivno uduplavao. I dobila sam razliku od 10 dana u terminu menge i uzv-a. Tako da bi mi po mengi bilo 1.11., a uzeo se uzv za termin 10.11.

Pusti ti price i ne daj kiretazu. To je tvoja odluka da se priceka, a oni neka zure u guzicu, jao kao da ne znaju koliko je beba bitna! Majmuni! Drzi se draga, navijamo za malo srce da jako zakuca!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Jao i mene nervira nekada ta brzopletost ginekologa... i meni je bilo gusto da li je ili nije trudnoca, ima li kucanja, nema li, iako je beta hcg pozitivno uduplavao. I dobila sam razliku od 10 dana u terminu menge i uzv-a. Tako da bi mi po mengi bilo 1.11., a uzeo se uzv za termin 10.11.

Pusti ti price i ne daj kiretazu. To je tvoja odluka da se priceka, a oni neka zure u guzicu, jao kao da ne znaju koliko je beba bitna! Majmuni! Drzi se draga, navijamo za malo srce da jako zakuca!
    Nadam se da ce na kraju ovo bit samo prica koju cu pricat svojem djetetu jednog dana...
    I dr je rekao da ne zna koliko bi u tak visokim brojkama beta trebala narast.

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam isto pri tome da odbiješ kiretažu dok god bhcg raste,mada bi trebao rasti brže.Ali svaki dan smo svjedoci kako iz najčudnijih beta,dijagnoza i prognoza na kraju budu prekrasne i zdrave bebice.Zato,samo polako i smireno,znam da je teško ali proći će...

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Nivesa-ne krvariš, ne boli te, nema žurbe. Ne znaju oni kad si ti zatrudnila. Rano je još za dijagnoze. Ako treba bit, bit će, živcirala se ti ili ne. Šaljem poz.energiju da bude sve u redu. Kakva kiretaža...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nivesa, koliko god teško, moraš se malo više opustiti...ova napetost također nije dobra za bebu...vjerojatno ti je manja trudnoća i zato se još srce ne čuje, tako je i kod mene bio slučaj. Glavu gore i misli pozitivno! To djetešce je s razlogom tu
    Danas sam obavila posljednji shopping, i noge si ne osjećam jer sam se u zadnjih par dana pošteno našetala! Sad samo čekamo...u četvrtak sam ponovno u bolnici na uzv-u. Ovaj kraj mi je oduvijek najteže padao, sva sam si ogromna!! I turbo živčana....

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Brine me nepravilna beta i to kaj je tak visoka a ne cuju se otkucaji

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nivesa - potpisujem Kristinu_Zg: moras se malo opustiti. U prevelikom si stresu, a to nije dobro ni za tebe ni za bebu. Prokucat ce to srce. Rano je.

kristina_zg - nas dvije ćemo na kraju i prenijeti?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jel' imao netko bljutav okus u ustima i čime ste to rješavale? Nije metalan, nego baš bljak, stalno nešto jedem i pijem da to neutraliziram. Tek sam 8+3tt, a već 2kg u plusu, kaj bu do kraja...?!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nivesa draga..znam da brineš i da se teško opustiti, i da nećeš biti mirna dok ne čuješ srce, a vjerujem da ćeš ga čuti..vjerojatno je rano još..pogotovo jer imaš nepravilne cikluse..već sam ti pisala da je meni u prvoj trudnoći razlika između uzv i po zadnjoj menstruaciji bila 2 tjedna..uzv je bio točan..

Tina i Kristina, vi još tako sitno brojite, pomalo vam i zavidim ja imam još 8 tjedana za izgurati ako bude sve ok, trudnoća mi ionako nekako sporo protječe i sad ovaj finish će mi biti turbo spor...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Jel' imao netko bljutav okus u ustima i čime ste to rješavale? Nije metalan, nego baš bljak, stalno nešto jedem i pijem da to neutraliziram. Tek sam 8+3tt, a već 2kg u plusu, kaj bu do kraja...?!
    E neznam dal mislimo na isto, ali meni se činilo da mi je stalno okus u ustima kao da sam se tek ustala iz kreveta..onako kao da sam natašte cijelo vrijeme...prošlo je mislim krajem prvog tromjesečja...ja sam dosta pila, a bome se i orbita nažvakala

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nivesa, meni je beta bila puno manja pa sa 6tt niti je vidio plod niti je srce kucalo, tek na 6+5 i plod je tada bio 2.8mm, to je bilo u prosloj trudnoci...niti beta niti to sto ga jos ne vide ne znaci nista, da sam bila na starijem uzv a ne na svemirskom u harniju ne bi ga niti tada vidjela.

Stork, ja sam sve kile na pocetku dobila, ni to ti nikaj ne znaci a sada sam jedva na +6.

Anabeg samo opusteno do kraja, ako sada mislis da ti ide sporo cekaj zadnja 3 tjedna

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku

kristina_zg - nas dvije ćemo na kraju i prenijeti?
    Vrlo vjerojatno!!! Tko zna što će mi sad u četvrtak doktorica reći...ja se već zezam da ću sredinom 11. mjeseca...s obzirom na to da je treća trudnoća i da se to tak sve čvrsto drži, a ja nikad aktivnija...ne znam..Velim, sve dobro, samo da nisam toliko živčana jer kad si oblačim hlače dođe mi da zviznem kad skužim da su mi se noge poduplale!!

anabeg, i tebi će začas proći vrijeme, nisi ni ti toliko daleko...a onda slijede nove brige

U fazi kad me ne drži ova živčanoća uživam u trudnoći, tim više što sam sigurna da mi je zadnja (nikad ne reci nikad, no imam osjećaj da je to to)...pa kad se cure navečer stisnu uz mene, frajer počne lupati pa se svi skupa smijemo....kažem im neka zapamte taj osjećaj, jer je zaista poseban Sinoć kad sam im spomenula da ću kad braco odluči izaći van otići u bolnicu i tamo ostati sigurno 3 dana počele su plakati...mišice moje...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Brine me nepravilna beta i to kaj je tak visoka a ne cuju se otkucaji

Ja sam u 6.tt bila na uzv (prosli tjedan) i nije bilo kčs. Narucena sam ponovno za 2 tjedna. Htjela sam pratiti betu ali znam da bi me to sigurno izludilo i zato ju nisam uopce vadila. Meni je prva t i hvala bogu nemam tuzno iskustvo iza sebe kao ti, ali pokusavam biti pozitivna iako me sve brine. Zato samo hrabro!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo vjerojatno!!! Tko zna što će mi sad u četvrtak doktorica reći...ja se već zezam da ću sredinom 11. mjeseca...s obzirom na to da je treća trudnoća i da se to tak sve čvrsto drži, a ja nikad aktivnija...ne znam..Velim, sve dobro, samo da nisam toliko živčana jer kad si oblačim hlače dođe mi da zviznem kad skužim da su mi se noge poduplale!!

anabeg, i tebi će začas proći vrijeme, nisi ni ti toliko daleko...a onda slijede nove brige

U fazi kad me ne drži ova živčanoća uživam u trudnoći, tim više što sam sigurna da mi je zadnja (nikad ne reci nikad, no imam osjećaj da je to to)...pa kad se cure navečer stisnu uz mene, frajer počne lupati pa se svi skupa smijemo....kažem im neka zapamte taj osjećaj, jer je zaista poseban Sinoć kad sam im spomenula da ću kad braco odluči izaći van otići u bolnicu i tamo ostati sigurno 3 dana počele su plakati...mišice moje...
    U kojoj bolnici se kontroliras?

Meni isto na momente dode kao, uzivaj u tim zadnjim danima a onda ajme kad ce vise

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    U kojoj bolnici se kontroliras?

Meni isto na momente dode kao, uzivaj u tim zadnjim danima a onda ajme kad ce vise
    Merkur...čini mi se da si i ti Merkur spominjala?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Merkur...čini mi se da si i ti Merkur spominjala?
    Ahaaa

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hehe daaaa..muž moje zaove je rekao da smo do sada bili na klackalici (2 djece) a da ćemo se uskoro prebaciti na ringišpil...a ma znam, to ti mene na dane lovi, nekad si mislim dobro dok je bebonja unutra na toplom, nekad ne mogu dočekati dan da rodim...
    tako nekako i ja razmišljam, mislim da mi je ovo zadnja trudnoća...imam osjećaj da smo sad potpuni..nekako smo vagali tu treću trudnoću, da ili ne, da ili ne.ja sam osjećala da to još nije to..mislili smo možda za godinu dvije, eto dogodilo se sada i neka je..sad još da proguram finiš i da porod prođe u redu...
    Posljednje uređivanje od anabeg : 20.10.2014. at 21:09

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Anabegbaš ono nekak ljepljivo k'o ujutro kad se digneš i nekak bljutavo na stražnjem dijelu jezika. Paše mi limunada, al' mi se ne da svako malo cijedit, kaogume ne volim, najradije bih si kalodontom jezik onak pošteno izribala
    nivesa ti buš samu sebe prije četvrtka u Vrapče otjerala, daj si popij jedan Normabel i odspavaj! Ja sam izgubila 2 T za redom - 3 anđela, u ovoj na prvoj kontroli me slala na kiretažu pa sam mirno izabrala čekanje par dana do sljedećeg uzv i sve je ok. Neke stvari ne možeš promijeniti i onako je do 12tt sve ili ništa, a ti si tek na pol toga. Kaj bu tek do 40... Znam da ti nije lako, ali radije Krunicu u ruke ili kao ona reklama: "zuri u sunce ili tako nešto!"
    KrisZg pratim te otpočetka tj. od prethodne T pa se i meni čini ono kao nikad kraja tvojo T

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav cure
    Ajde da se javim i tu nekako sam sve cekala da prodje taj 12. tjedan al mislim si pa ajde da uzivam u ovom sto sad imam- pa se prikljucujem trudnicama

Ja sam bila na uzv sa 6 tj i vidjeli smo,kako je dr rekao "pocetak krvozilnog sustava" i narucio me za 4 tjedna ,duuuga 4 tjedna al s obzirom da imam hrpu simptoma mislim ,tj. nadam se da je sve u redu :/

Pratim vas i nadam se ugodnom tipkanju

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Stork sad sie nasmijala! Kaj je najbolje ( valjda) uopce nisam zivcana ni nervozna...samo zbunjena do daske

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja imam osjecaj da sam trudna vec godinu dana
    Stigao nalaz UK-sterilno, bris cerviksa-sterilan, mycoplasma-negativo, ureaplasma-sterilno. Jedino se klamidija ceka, al brate mili mislim da ju nemam. spremna sam za let u svemir sta sam sve prekontrolirala. Od cega onda toliko visoki leukociti i puno bakterija? Neka mini upala?!?!
    P.s. Trebam ici istusirati se i oprati kosu - to mi je projekt doslovno. A odlazak na spavanje nocna mora jer vise ne postoji polozaj koji mi odgovara
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 20.10.2014. at 21:47

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

i da, Nivesa nadam se da ces se uspjeti malo primiriti i da cemo svi skupa docekati tvoje malo srdasce da prokuca

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ljubilica, možda glupo, ali... zub? Možda negdje nešto kuha da ni ne znaš...
    nivesa, ak' si ti ženska smirena, onda sam ja Kate Middleton koja je btw ponovno kraljevski trudna i ponovno jadna pati od kraljevske prekomjerne mučnine

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubilica, možda glupo, ali... zub? Možda negdje nešto kuha da ni ne znaš...
    nivesa, ak' si ti ženska smirena, onda sam ja Kate Middleton koja je btw ponovno kraljevski trudna i ponovno jadna pati od kraljevske prekomjerne mučnine
    Hahaha trebas vidjet kad sam van kontrole ovo je smireno a sirota Kate sigurno joj je kraljevski pretesko

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa trenutno me ne boli nista. Zubici su bili zdravi prije trudnoce, ne vidim nikakve promjene. Osjecam se dobro, ono sto se kaze ne smijem se zaliti
    Ah, da mi je biti Kate na par dana
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 20.10.2014. at 21:58

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mozda i grlo a da ni ne znas. Ja sam u prvoj t imala los nalaz i nis nisu nasli osim crvenog grla i smrkavog nosa a grlo me nije ni bolilo

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa nemam pojma. Nalaz krvi mi je uredan. Ono bas skolski. Leukociti i bakt su samo u urinu

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ljubilice ,sve gledam tvoju betu u potpisu pa se pitam jesi bila u postupku ili si prirodno ostala trudna???
    Posljednje uređivanje od tetagogolina : 20.10.2014. at 22:05

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hahahaha, stvarno sam plavuša, piše 9dnt

Jel ti vraćena blastocista???

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nemam pojma. Nalaz krvi mi je uredan. Ono bas skolski. Leukociti i bakt su samo u urinu
    I meni je to pisalo prošli tj u nalazu i kaže gin sestra da bi trebala napraviti UK. Ma kad se sjetim, daju ti čašicu u koju stave epruvetu pa ideš s tim u wc, pa piš u čašu i preliješ u epruvetu, naravno sve bez čepa i onda to staviš tak otvoreno na stalak s još bar 30-ak tak otvorenih epruveta, a jedna od druge udaljene oko 1cm. I ajde ti sad vjeruj da uzorak nije kontaminiran!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Da, da 1 hrabra blastica koja skace kao 4 klokana
    Stork uvijek pisam doma u one casice iz ljekarne i nosim u DZ ili u Petrovu (ak je UK u pitanju). I sve sa poklopcem. Ja happy ak je UK sterilna

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Možda se i meni primila samo jedna (vraćene 2)
    Posljednje uređivanje od tetagogolina : 20.10.2014. at 22:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •