Stranica 113 od 581 PrviPrvi ... 1363103111112113114115123163213 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,601 do 5,650 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Željka, tegobe na stranu, meni je drago sresti cure s mpo tema na trudničkima (a napokon sam i ja došla ovdje).
    Ana, sad si me sjetila na srednjoškolske dane kad sam si stavljala 1 uložak malo više naprijed, a 2. malo više nazad. Neću reći 'to su bili dani'. Da nam je onda bio ovakav izbor pamučnih pomagala.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja bih stavljala po 2 komada odjednom, Vir.
    Krvarila sam 3 mj i dobro da tad nisam poludila.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Željka, tegobe na stranu, meni je drago sresti cure s mpo tema na trudničkima (a napokon sam i ja došla ovdje).
    Ana, sad si me sjetila na srednjoškolske dane kad sam si stavljala 1 uložak malo više naprijed, a 2. malo više nazad. Neću reći 'to su bili dani'. Da nam je onda bio ovakav izbor pamučnih pomagala.
    Pa da, ako sam 2000 mogla tako zakaj ne i sada, provjerena metoda

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sadie,sestra ti stavi samo one prve. Meni je iz torbe izvadila gace i uloske i stavila,te me prebacila na krevet.

I pomogle mi drugo jutro s tusiranjem, jos sam se i onesvijestila...pa su mi pomogle da dodem k sebi i obucem se. Dalje sam bila sama

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Uf, sad mi je lakše.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Ninunanu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih stavljala po 2 komada odjednom, Vir.
    Krvarila sam 3 mj i dobro da tad nisam poludila.
    3 mj. si krvarila?!? Meni je sad 6 tj i jos nije prestalo sasvim pa sam pocela brinuti. Znaci moze i dulje
    Ja sam koristila vir po 3 ispocetka a poslije dva pa jedan. Oni su mi bili najmeksi (to mi i sad najvise pase).

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma da , sve su to nama slatke "tegobe"

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

da 3 mjeseca, al sam na kraju morala ergometrin piti jer je ocito ostalo nešto. al nisam imala temp ni nikakve simptome

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Moje cure su koristile kao podlogu neki nocni xl od Libressa i na to vir ili lolu. Ja sam kupila lolu, libresse i jos sam dobila neke za inkontinenciju pamucne da se nadju. Imam 2 paketa jednokratnih gaca i jedno 4-5 kom tih bokserica. I 3 spavacice. Al ponjet cu si i donji dio pidjame. Odoh se prisiliti spremiti torbu da smanjim kolicinu vreca po sobi
    I nosim si odmah vodu i neke krekere. Da se nadje u torbi
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 28.10.2014. at 08:39

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam svoju torbu za bolnicu prosli put spremila jos u 7 mj trudnoce, ono nedajboze za svaki slucaj, budem i sad tako..

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja cu danas spakirati se pa da bude jedan todo manje

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

anabeg ja sam prvi put rodila 2010. i tako mi je sestra rekla samo najobičnije uloške.
    I da, sestra samo pomogne prvi put, i meni je pomogla izvadit iz torbe uloške i gaćice, i odvela me prvi put na wc, ali pričeka ispred vrata
    I ja danas planiram napokon spremit torbu, danas sam punih 36 tt i stvarno je već vrijeme!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Znaci danas opce pakiranje....a di su nam najvjerojatniji kandidati Kristina i Kris? Da nisu krenile bebice?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci danas opce pakiranje....a di su nam najvjerojatniji kandidati Kristina i Kris? Da nisu krenile bebice?
    Pih, nisam te srece

Ja danas peglam peleneee...i danas mi stize marama za nosanje chibolo...nadam se da bude dobra. Inace sve ostalo je spremno, osim kolica hahaha

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Uf, sad ste me zbedirale. Ja mislila proći elegantnije. Lola mi se čine ok, skoro ko ovi "moderni", samo mekši. Za manje obilne dane ću si kupiti njihove ultra, piše da su od celuloze pa bi trebale biti lohije-friendly. Srećom nisam otišla u Bipu po Libresse 1+1.
    Sestra ti je pomagala staviti ih? Sad sam zabrinuta. Ne volim kad mi ljudi moraju pomagati, naročito u ovim, jel, područjima.
    Svakako mislim ponijeti i neki specijalni crveni sokić zbog gubitka željeza.
    nema nista elegantno u stanju poslje poroda

joj kad se sjetim te torbe, spakirala u 36tt i onda je svaki dan tužno gledala i cekala dan kad cu roditi, na kraju prenjela 3 dana
    Posljednje uređivanje od Ninunanu : 28.10.2014. at 12:41

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Makakvi...nisu bebice krenule...iako me svaki dan na momente ulove neki trudovi, ali stanu tak da od bebe još ništa...cure mi sinoć došle u krevet, preko dana me ne puštaju, kao da osjećaju da će uskoro mama morati u bolnicu...i kako se već veselim da dođe taj dan tako mi i samo suze kreću od nekog straha i tuge što ću se odvojiti od njih, baš kompliciram...grlim ih i ljubim kao da ih nikad više ne ću vidjeti...uf..

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Ninunanu prvotno napisa Vidi poruku
    nema nista elegantno u stanju poslje poroda
    E da...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Makakvi...nisu bebice krenule...iako me svaki dan na momente ulove neki trudovi, ali stanu tak da od bebe još ništa...cure mi sinoć došle u krevet, preko dana me ne puštaju, kao da osjećaju da će uskoro mama morati u bolnicu...i kako se već veselim da dođe taj dan tako mi i samo suze kreću od nekog straha i tuge što ću se odvojiti od njih, baš kompliciram...grlim ih i ljubim kao da ih nikad više ne ću vidjeti...uf..
    ajme kako te razumijem...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme meni...ne znam bih li se smijala ili plakala- htjela sam si obuti zimske čizme- dobrih 10 cm fali da ih zakopčam!!! ak niš drugo barem mi je laknulo da si nisam preuske čizme naručila preko interneta (druge, gumene), jer ih uspijem zakopčat i to jedva. Znači u prirodnom stanju biti će mi široke

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ovdje u bolnici daju ovakve gacice...I daju 10 komada da se ponese kuci da se ima za pocetak.
    Ima ih kupiti na amazonu...neznam jel smijem ubaciti link ako ne izbrisite ga.
    http://www.amazon.de/ButzeleService-...ds=einwegslips

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

takve gaćice imaš kupiti po ljekarnama

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj aprilili prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje u bolnici daju ovakve gacice...I daju 10 komada da se ponese kuci da se ima za pocetak.
    Ima ih kupiti na amazonu...neznam jel smijem ubaciti link ako ne izbrisite ga.
    http://www.amazon.de/ButzeleService-...ds=einwegslips
    ja sam danas gledala u apoteci 5kom. jednokratnih gačica je 17kn,ovo na amazonu mi je malo preskupo.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam ih samo stavila za primjer da pokazem sta ovdje daju...neznam jel ovdje ima negdje jeftinije ili ne...al jos bolje ako si u HR mozete nabaviti za jos bolju cijenu bar netreba narucivati...neznam meni je prva beba al cure mi vele da su im te bila najudubnije nakon poroda jel dole sve dise a nigdje ih nisu stezale...To sam tek maloprije saznala jel sam pitala jel trebam to kupovati i nositi u bolnicu pa su mi rekla da se to ovdje dobije...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni niti jedne bokserice nisu do sada pasale, sve mi se zavlače u guzu. S uloškom malo teže, al se ipak drukčije ponašaju. Danas sam gledala u Muelleru kakvih sve uložaka ima (a fakat ima puno vrsta ovih debljih, starinskih, čak i pelena za odrasle i uložaka ak pobjegne piš) i vidim da imaju i te mrežaste gaćice i jeftine su.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Pozz cure nisan vam se odavno javljala
    Neki dan su mi dosli nalazi hormona stitnjace jer sam ih morala vaditi nakon drugog spontanog
    TSH 3,94 a gornja granica mu je 3,6
    Prolaktin 1110 a g.g mu je 597
    Testosteron 3,50 a g.g mu je 2,74

Moja dr misli da je to sve od stresa, malo spontani malo sve ostalo i da bi tribalo samo past...jel koja imala slican slucaj?? Pozz

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Znaci jos su nam Kris i Kristina u komadu...pa sta misle te bebuske vise...
    A dajte pliz meni savjet- do sad mi je stomak bio skroz visoko, sad mi se cini da se mrvicu spustio, mozda prst ili dva, jel to alarmantno, ipak sam tek 33+4? Odmah me panika hvata

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

funky, meni se isto tako na momente čini..pa onda ne..baš prijateljici danas govorim da mi se čini da mi se trbuh spustio, kaže ona ma nije..baš ti je lipi okrugli

kad je tebi pregled? meni sljedeći utorak..i mislim da ćemo napraviti i prvi ctg tada..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Jopica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz cure nisan vam se odavno javljala
    Neki dan su mi dosli nalazi hormona stitnjace jer sam ih morala vaditi nakon drugog spontanog
    TSH 3,94 a gornja granica mu je 3,6
    Prolaktin 1110 a g.g mu je 597
    Testosteron 3,50 a g.g mu je 2,74

Moja dr misli da je to sve od stresa, malo spontani malo sve ostalo i da bi tribalo samo past...jel koja imala slican slucaj?? Pozz
    Nisam sreca imala spontane, ali imam iskustvo sa povisenim TSH i prolaktinom zbog stresa...prije postupka potpomognute potrebno je hormone dovesti u red, eutirox za stitnu i bromergon za prolaktin, tako da mislim da bi i za prirodno postizanje trudnoce bilo pozeljno da sredis ove hormone....zao mi je zbog spontanih, a na temi potpomognuta mozes naci masu podataka o ovim hormonima....i sretno

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

e možda to ovisi i o tome kako je dijete namišteno..meni je nekad gore po sredini baš onako izbočeno..čini mi se tada ful visoko..možda tada izbace guzu vani..ako ne, možda se i onda čini da je trbuh niže..neznam, samo nagađam...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    funky, meni se isto tako na momente čini..pa onda ne..baš prijateljici danas govorim da mi se čini da mi se trbuh spustio, kaže ona ma nije..baš ti je lipi okrugli

kad je tebi pregled? meni sljedeći utorak..i mislim da ćemo napraviti i prvi ctg tada..
    E, i meni je lipi okrugli, i bas mi prija danas kaze- cini mi se da se pinku spustio, ja se odmah zabrigala i stvarno, do neki dan bi jedvo ugurala jedan prst izmedju stomaka i grudi, a sad tocno dva...meni je pregled sad u petak i prvi ctg, jer dr ide negdje pa je nece biti dva tjedna nakon...trebam li se brigati, ako se vec pomalo spusta stomak, help!!!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

E, i meni je lipi okrugli, i bas mi prija danas kaze- cini mi se da se pinku spustio, ja se odmah zabrigala i stvarno, do neki dan bi jedvo ugurala jedan prst izmedju stomaka i grudi, a sad tocno dva...meni je pregled sad u petak i prvi ctg, jer dr ide negdje pa je nece biti dva tjedna nakon...trebam li se brigati, ako se vec pomalo spusta stomak, help!!!!
    Ne trebas, meni se spustio u 34tt 2 prsta i vec je bila u zdjelici i eto jedno veliko NISTA.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Uh tnx vec mi je malo lakse!!!

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam danas gledala u apoteci 5kom. jednokratnih gačica je 17kn,ovo na amazonu mi je malo preskupo.
    Ja sam sebi bila kupila 5 komada pri prvom porodu. Mrežaste gaćice, 20ak kuna 5 komada. A unutar njih sam imala uložak za odrasle. I to me spasilo. Svađala sam se konstantno jer sam stvarno piškila svakih 10 minuta i stalno su me tjerale da ostanem ležati. Ali ja sam bila neumorna. I uz toliku količinu tekućine koju sam izbacivala, još mi je pomoglo i to što sam imala taj otvoreni uložak s mrežicom-gaćicama. A da ne spominjem koliko mi je bilo drago što u trenutku kad mi je pukao vodenjak (dok sam isto u trudovima ležala na krevetu, i to na boku!) je taj uložak sve pokupio. Ni kapi nije bilo sa strane. Symbex pelene sam si i sada priredila, a mrežaste gaćice su jedino što još moram kupiti. Kofer je spreman, 13 dana do termina!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ajme meni toliko o torbama i pakiranju...nabile ste mi paniku
    ja još ništa nemam...moram se pokrenuti...

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Jako su mi različite ove dvije trudnoće. U prvoj je bilo teško od početka, od ogromnog pritiska i (kako sam ja to znala reći) umora stomaka do pokretanja kamena pa 4-5 ležala u bolnici. A ovdje me sve sustiže na kraju. I to stvari koje nisu postojale pri prvoj trudnoći. Sad me ujutro sve dolje boli, ma kao da me netko dobro našutao između nogu, toliko mi dugo treba da se razgibam, ma ne mogu to dovoljno da opišem! A uz to ide bol u leđima, bol u stomaku, ovisno o aktivnosti u danu.

Znam što su trudovi, ma ne mogu ih fulati, opake su to male pojave, ehehe, ali već sam se barem 5 puta zapitala je li me sve to boli od umora ili se nešto polagano pokreće. I, naravno, sve je bilo do umora ili jednostavno do promjena i priprema u tijelu. Evo danas sam bila malo aktivnija, ništa posebno. Leđa otpadaju, donji dio leđa, stomak bolucka, oteže, zateže... tako je krenulo s curom. Ali s obzirom da sam svjesna aktivnosti danas, opet bolje da ne reagiram. Baš se ovom malom sviđa kod mene Cura nam je došla tjedan dana prije termina pa valjda se i ja zato ne bih iznenadila da i ovaj majstor urani. Koliko me lupka i tupka, ne bi me čudilo! A i JEEEEEDVA čekam da se sretnemo oči u oči!
    Posljednje uređivanje od zekana : 28.10.2014. at 21:35

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Molim vas vibrajte. Hospitalizirat ce me. Krvarim. Ali sam zatvorena i beba se mice. Doc sumnja na kakvu upalu.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da bude sve dobro!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ optimistične vibrice

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

optimisticna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od bubekica : 29.10.2014. at 12:13

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mi ~~~~~~~~~~~~~~, a ti budi ono sto ti kaze nick ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Optimistična, ide puno pozitivnih vibri u tvom smjeru!!! Javljaj nam se

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ubija me cekanje.... prosla sam drugi vaginalni pregled danas i ovaj doc kaze da je sve cisto jer je ova prije sve pokupila za briseve. Sad cekam drugi ultrazvuk, pa ce odlucit dal cu lezat doma ili u bolnici. Ovaj moj podstanar udara sve u sesnaest i ne znam dal ce glavom probit dolje ili ce mi izbit rebra nogama. Pregledava me doc koji mi je obavio amnio.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas vibrajte. Hospitalizirat ce me. Krvarim. Ali sam zatvorena i beba se mice. Doc sumnja na kakvu upalu.
    Nadam se da ce sve biti ok! koliko ti je jos do termina? nisam citala ranije... ja sutra narucena na pregled jer me zdjelica boli, tj u njoj me bas kosti bole... jedva sam ustala i jedva hodam cijeli dan... i ledja razvaljuju takodjer! evo sta mi je drugo raiditi nego lezati?!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma koji crni termin...... tek sam 25tt. Termin mi je pocetak 2 mjeseca.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Optimisticna drzi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka je sve u najboljem redu!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ biti ce sve ok, javljaj novosti

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Ma koji crni termin...... tek sam 25tt. Termin mi je pocetak 2 mjeseca.
    O draga, samo hrabro i cuvaj se. Moja poznanica ke skoro cijelu trudnocu prelezala radi sitnih krvarenja. Strogo mirovanje. Samo ti zelim sve najbolje i saljem ti puno dobrih vibri...

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

cure, i ja vas pratim, iako baš ne pišem.
    samo da poželim sreću optimističnoj i pošaljem hrpu pozitivinih misli.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Optimisticna ~~~~~~~~~ za najbolji moguci scenarij
    A zuzy jedan veliki zagrljaj ,drzi se draga
    Posljednje uređivanje od arlena : 29.10.2014. at 15:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove