Stranica 119 od 581 PrviPrvi ... 1969109117118119120121129169219 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,901 do 5,950 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ima nas jos budnih . Najgore mi je kad se ovako probudim i uopce mi se vise ne spava

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ima, ima, ja se spremam na pregled. Sanjala sam da mi je iscurio čep....ali samo sanjala To još pod jučerašnjim dojmom, jer mi se pojavio obilan bjelkasti sluzavi iscjedak i čitav dan su me boluckala leđa i donji dio bušeka. Javim se nakon pregleda.
    Kris, sretno draga!!! Još koji dan i imat ćeš malu mrvicu u rukama, ma kud ćeš veće sreće

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo i mene ponovo iz bolnice, jucer opet one glupe kontrakcije, bila prosli tjedan cl.uloziva, tijesno prst otvorena, sad 2/3 cl.uloziva, prst otvorena, sad se kontrakcije smiruju, nista mi ne daju od terapije, samo lezim i ispaljujem i molim Boga da izdrzim bar jos tjedan dana, danas 34+5... Dajte koju rijec utjehe...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Funky odmor i eventualno mg bi trebali uciniti svoje,nikaj drugo ne bi niti dobila u bolnici.Samo odmaraj.
    Ja cekam prijem, valjda budu rekli nekaj danas.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kristina, biti ce pomaka bush vidla!!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro drage moje, to jest vidim nekim od vas je odavno svanulo..ja ovih dana dobro spavam..onako imam osjećaj da sam svega svijesna tijekom noći, ali nisam razbuđena i ne stvara mi nervozu..inače mi to zna stvorit nervozu i onda gledam ko zec...

Funky draga, ajmo još malo..mene kontrakcije već neko vrijeme počnu loviti u popodnevnim satima najviše, onda popijem mg i to se smiri..drži se, biti će to sve ok

Kris, jesi se smjestila?
    Kristina, javi se nakon pregleda?

Svim ostalim curama ~~~~~~~~~~ do kraja....

Meni se čini da se ovo boluckanje dolje malo smirilo, osjetim još ali manje..jučer jesam bila malo više u horizontali, nastojati ću i danas isto...a preksutra stiže moj dragi pa će sve biti lakše

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma kakvi,procedura prije prijema,ne bum u sobi do rucka

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

možda i rodiš do tada

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    možda i rodiš do tada
    Bi da me organizam nije tako mucki izdao :cool: nemam trudova

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Prije drugog poroda, bili smo kod svekrve na večeri, sve super..taj dan sam osjećala malo jače kontrakcije, ali na njih sam bila navikla i nisam obraćala preveliku pažnju..došli doma, otuširala se i legla na kauč..malo po internetu i u krevet...prošlo je 2 u noći kad me probudila bol u kostima dolje, mislim ja ma i to je ok..nakon nekih pola sata trudovi i to odmah na 3-4 minute..zvali moju mamu, njoj je trebalo pola sata da stigne i krenuli u bolnicu...hoću reći, da sam ja svoje trudove osjetila tek kad su bili tako na 3-4 minute..one prije očito nisam ni osjetila ili dali je moguće da ih nije ni bilo??? jer moja tolerancija na bol je ravna nuli, tako da se i dan danas pitam kako je moguće da ništa prije nisam osjetila..ili su ti trudovi bili ovo što sam ja pripisala jačim kontrakcijama...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene ponovo iz bolnice, jucer opet one glupe kontrakcije, bila prosli tjedan cl.uloziva, tijesno prst otvorena, sad 2/3 cl.uloziva, prst otvorena, sad se kontrakcije smiruju, nista mi ne daju od terapije, samo lezim i ispaljujem i molim Boga da izdrzim bar jos tjedan dana, danas 34+5... Dajte koju rijec utjehe...
    ma di se njemu žuri?? kako ćemo skupa slavit ročkaš??

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    možda ćemo mi skupa slaviti, ako nam funky urani..meni je termin 12.12..ako pričeka 1 dan...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma mali divljak, na oca samo skace i lupa, a ja ovako osjetljiva....sad su mi se kontrakcije smanjile, rekli su da cu ostat jos koji dan , a moja Zeljkice vidis kako nas zeza...
    Sve me boli od lezanja...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Obavila i ja i pregled i ctg i uzv. Apsolutno nikakvog pomaka nema u odnosu na prošli tjedan osim mojih 2 kg! - u tjedan dana...Ctg ne pokazuje trudove, zabetonirana potpuno...frajer je procijenjen na 3500 g, plodna voda je besprijekorna. Po ZM trudna sam 40+6, a po uzv-u, tj. novom terminu 39+6. Sada mi slijede pregledi svaki drugi dan.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

O Kristina, pa tvom dečku je očito jako dobro unutra...a mama već od neizvjesnosti... a krenuti će valjda..a mora...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma mali divljak, na oca samo skace i lupa, a ja ovako osjetljiva....sad su mi se kontrakcije smanjile, rekli su da cu ostat jos koji dan , a moja Zeljkice vidis kako nas zeza...
    Sve me boli od lezanja...
    Posli će te bolit od nošenja malog zato miruj i leži!!
    Znan da ti je teško bit tamo al bolje da si pod nadzorom,još malo, zamisli da od početka ležiš,eto probaj se tako tješit!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    O Kristina, pa tvom dečku je očito jako dobro unutra...a mama već od neizvjesnosti... a krenuti će valjda..a mora...
    Doktorica mi je fino objasnila: to će biti ekspresno, samo treba krenuti. Pozlatile joj se riječi

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hahahha kaj sam beljavca umjesto smajlića stavila?
    Nema veze, baš sam dobre volje!! Neka me dulje drži

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Svaki put kad otvorim forum i vidim da je zadnja poruka od Kris ili Kristine pomislim evo ga rodila ...no mucak opet

Fanky bas si me nasmijala...na oca
    Bice to sve ok samo lezi i odmaraj nece on jos

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj aprilili prvotno napisa Vidi poruku
    Svaki put kad otvorim forum i vidim da je zadnja poruka od Kris ili Kristine pomislim evo ga rodila ...no mucak opet
    Ne ide to samo tako

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Doktorica mi je fino objasnila: to će biti ekspresno, samo treba krenuti. Pozlatile joj se riječi
    da, SAMO treba krenuti iz njenih usta u božije uši....

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a Kris nam se ne javlja...možda se štokod pokrenulo..samo da krene milom, a ne silom...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma jok.Malo sam u soku,procjena je da ima 3800g...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

heheh..kad je meni moj gin rekao da bi maleni mogao imati skoro 4kg..mislim da je na mom licu pročitao: ajme kako ću roditi..onda mi je rekao ma to vam je ništa za višerotku..mislim si ahaa, nebi da je on probao...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Funky,za sto duze 2u1 ~~~~~~~~~~~~~!!!
    Cure u finishu,da se cim.prije mazite sa svojim bebicama !!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 06.11.2014. at 15:54

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kris, ima li što novoga??

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jok,ne spominje jos nitko nista,bojim se da sam se dala prevariti opet.Sada bude u 5 ujutro za ctg, ne znam di sam.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, danas je već petak...no pusti sad to, neka si ti tamo pod njihovim nadzorom. Brzo će to proći.. Javljaj novosti...Uostalom, još uvijek ti stignu doći reći da će te danas poroditi, a možda krene i samo pa ti njih zezneš

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro drage moje...

jao bila sam uvjerena Kris, da ćeš nam se javiti s novostima..nisi se javljala od jučer popodne mislim i ja sam te već vidjela da rađaš...

kakav je bio ctg?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure ja sam sva tri puta rodila bebe teže od 4,5 kg i duge 56 cm.
    Vjerujte mi da ih nije nimalo teško bilo rađati. A ja sam 174 cm i 64 kg.
    Iskreno mislim da beba bude baš idealnih mjera, onako kako paše majčinom tijelu.
    Kris ja držim fige da krene samo, a i da ako induciraju bude brzo gotovo.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Svaka čast sani...sjećam se nakon drugog poroda, moja je imala 3450 i 52cm, dečkić koji je bio s nama u sobi je imao nešto malo više od 4kg, ne sjećam se točno..ujutro pred vizitu moja kćer i taj dečkić su bili na krevetu goli jedno do drugog, on se meni činio duplo veći..pomislila sam, svaka čast ovoj ženi..tih pola kg je izgledalo toliko puno na tako malim tjelešcima..a kažeš da su tvoji imali preko 4,5, e pa stvarno svaka čast ženo

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ctg sa jednom olfo kontrakcijom.nitko nista ne spominje za sada a ja postajem jako nervozna i psiha mi titra vec.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kris, nadam se da ce nervoza uskora zavrsiti malenim srecicom i da sve ce biti ok

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ctg sa jednom olfo kontrakcijom.nitko nista ne spominje za sada a ja postajem jako nervozna i psiha mi titra vec.

Uskoro će biti gotovo, inducirano ili prirodno, ali uskoro će biti gotovo..virujen da ti se više ni indukcija ne čini tolika loša, samo da završi..sad je igra živaca u pitanja.. drži se draga...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

A jednom mora zavrsiti,to je jedino sigurno.Bilo bi mi draze da me nisu muljali, ako misle da bi trebala biti tu a ne kuci,ok nema frke al me nemoj zezati da me budes poradao. Cekala bi ja nju jos mjesec da citavu trudnocu nemam nocne more oko prosle t.I zaista sam bila racionalna sve do danas, volja i snaga mi popustaju a ne smijem tako.Ili je samo los dan.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kris dan je bas težak ali think pink, ona ce doći kad bude htjela

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pozdrav najveci nasim finalistima, samo da ja ne uletim u finale prije vas!!!!!!! Evo bas je sa mnom u sobi cura prenijela tjedan dana, hopsa ona na lopti, znoji se na ovoj splitskoj juzini, a ja samo lezim ka nilski konj....pustit ce me u ponedjeljak ako ne dodje do poroda, jer sam danas 35 punih tt, i kazu mi da se vise iza 34 tt ne zaustavljaju trudovi... Ne smeta mi lezanje,iako vec sve boli, samo da bebica ne pozuri tako rano. Sinoc opet pocele one kontrakcije, trajale oko 2 sata i smirile se...kaze dr mozes rodit danas, a mozda na kraju i preneses...eto, u ponedjeljak ako Bog da kuci...dan po dan...da ti bar mogu Kris dobacit svoje bezbolne trudove koji ipak otvaraju....

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja danas 35+3tt i bila na uzv i pregledu. Sve ok, beba oko 2900 g. Sad se oporavljam od pregleda , osjecam se ko da me kamion pregazio
    Dr nesto rekao kao da bi ovako trebalo izdrzati do 38.,39. Tt pa da cemo se onda dogovoriti ocu li koji dan ranije u bolnicu ili doma cekat. Do tada svaki tjedan pregled ufff

Ne daj se Kris, jos samo maaaalooo i grlit ces svoju bebusu.
    Funky, sretno da izdrzis jos ovo finale

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I ja sam danas s pregleda, sve je ok.
    Samo me zanima jel normalno da mi se pojavilo malo smeđeg na ulosku? Nije svježa krv, bas kao neki zaostatak

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam danas s pregleda, sve je ok.
    Samo me zanima jel normalno da mi se pojavilo malo smeđeg na ulosku? Nije svježa krv, bas kao neki zaostatak
    Je, meni se isto javljalo ovdje u bolnici nakon pregleda, vise doktora je reklo da je to normalno iza pregleda u visokoj trudnoci,ako nije svjeza krv

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

To je normalno poslije pregleda, bez straha!
    A ja sam jedne srijede otisla na pregled, samo na pregled- na koji sam čekala pet sati u trudnickoj jer je bila guzva, i ostala roditi! U deset navecer sve je bilo gotovo a ja njima govorila da si nisam to tako isplanirala! Hocu reci- nikad se ne zna, svasta je moguce...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

funky drži se!!!!!!!!kakvo je stanje u rodilištu?imaju li spavačica!

cure u finishu sretno!!!!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Normalno je,ovdje svaka skoro,ja nisam ali one jesu.
    Nataste mi je secer 7.2,valjda budu nekaj rekli na viziti.Curke cuvajte se i hrabro do kraja

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kris pa sta vele u bolnici zasto ti skace taj secer tako visoko?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nemam pojma,cekam vizitu.U biti u 5h ujutro su me digli na ctg i bilo mi je jako zlo i iznervirala sam se ful jer me preko pola sata nisu htjeli pustiti da se dignem.U 6h ujutro sam popila kavu bez secera misleci da cu moci na wc.Vadenje je bilo u 7.Mislim da mi toliki ne bi bio niti da sam cevape pojela.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma draga to je sve od te silne nervoze...Jos malo izdrzi , vibracemo da se curka pozuri i rijesi majku muka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tanja37 prvotno napisa Vidi poruku
    To je normalno poslije pregleda, bez straha!

A ja sam jedne srijede otisla na pregled, samo na pregled- na koji sam čekala pet sati u trudnickoj jer je bila guzva, i ostala roditi! U deset navecer sve je bilo gotovo a ja njima govorila da si nisam to tako isplanirala! Hocu reci- nikad se ne zna, svasta je moguce...

Meni je proslu trudnocu nakon pregleda krenulo ka nesto smedjkasto, pa bolovi za koje sam mislila da je probava i po noci ode vodaaa. Al to je vec bio 39 tt
    Ja isto satima cekam i to posebno za uzv pa posebno za pregled jer mi drugi roktor i drugi odjel....Najbolje da na sljedece preglede odmah ponesem i torbu

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

funky drži se!!!!!!!!kakvo je stanje u rodilištu?imaju li spavačica!

cure u finishu sretno!!!!!
    Hahaha ima sexy spavacica, grijanje radi punom parom, crknit cemo od vrucine, ma nije stanje lose, svi su vise manje ljubazni, malo sam mirnija, ima puno zena na cuvanju i sa 28 tt otvorenijih od mene, pa kontam nece valjda moj odmah vani tek prst otvorena...
    Kris, to je sve od zivaca...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hahaha ima sexy spavacica, grijanje radi punom parom, crknit cemo od vrucine, ma nije stanje lose, svi su vise manje ljubazni, malo sam mirnija, ima puno zena na cuvanju i sa 28 tt otvorenijih od mene, pa kontam nece valjda moj odmah vani tek prst otvorena...
    Kris, to je sve od zivaca...
    kraj vrata je termostat pa ga možete smanijt!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

kraj vrata je termostat pa ga možete smanijt!
    Mi smanjimo,sestre pojacaju, mozda smo prebucmaste, pa nam pomazu pri topljenju kilograma...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •