Pocelo je nekaj i to na 3 min razmaka
Kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da rodis brzo i zaboravis na sve muke zadnjih tjedana kad zagrlis malu ljepoticu!
Nadam se da je to to draga..tako je i meni bilo odmah na 3-4 minute..i za 2-3 sata rodila...zelim i tebi takav porod...
3 cm otvorena,htjeli mi toaletu napraviti,zamolila sad da pricekaju.To je valjda to.
Eto tvoje malo cudo je ipak samo odlucilo kad je vrijeme za upoznavanje..sretno draga i neka sto prije bude gotovo...
4 otvorena ali se cx ne skracuje a trudovi kao da slabe,bar prema ctgu i nepravilni su a bili su pravilni.
Nakon 5ipo h trudovi stali,pomaka nema,idem nazad u sobu
Odlično je što si se uspjela otvoriti. Možda ti malena sad daje vremena da malo odspavaš i onda će krenuti.
Kako se ti osjećaš?
Kris to je to, bas si me razveselila da je krenulo samo. 5 cm otvorena pa to je odlicno! Danas drzis svoju curicu
Budu krenuli opet trudovi ili ce oni morati malo pripomoći, ali to je to. Hrabro draga, puseeeee
Ajde Kris, sretno, da je do podne sve gotovo, a beba uz tebe!!!!!!!!!!!!!
Sretno, sretno!! Ovu noć kao da sam i ja bila s tobom od uzbuđenja...jako loše sam spavala i leđa me za ozbač boljela...jel moguće da psiha može biti toliko jaka....za kojih sat vremena idem na kontrolu u bolnicu. Velim ja da bumo još nas dvije skupa rodileSretno još jednom!!!!
![]()
Draga,
Ne znam, što da ti kažem, vjerojatno si iscrpljena već i psihički i fizički..
Jel tih 5,5 sati trudova bilo baš onako 5,5 sati pravih jakih trudova ili je boluckalo cijelo to vrijeme? Jesu te pregledavali nakon ta 4cm, jeli ima pomaka?
Drži se!
Kris draga nadam se da ipak neće trajati danima, ~~~~~~~~ da uskoro mazis svoju bebicu!
Kristina sretno na pregledu, čekamo vijesti! Držite se cure!
Znam da nije neka utjeha, ali eto skoro si se do pola otvorila uz ne toliko strašnu bol..samo da se sad to ponovno pokrene i da bude gotovo..Iako znam da ti to što nije luđački boljelo i ne predstavlja baš puno jer si i bez toga vjerojatno totalno iscrpljena ipak te to držalo napetom i budnom..Vjerujem da bi radije i da je luđački boljelo pa da je gotovo, nego ovako..
Hebate mene od čekanja i čitanja boliSad ce mala, mozda je popodnevni tip
Iscrpi itekako,kad sam dosla u sobu opala sam u nesvjest.Dobro mi je dosao odmor.
Kod mene i dalje bez ikakvih promjena...sve je isto, od trudova ni t, zatvorena skroz...trenutno mi se porod čini tako dalekooo
Kris, ajde neka barem tebe ulovi nešto prije
Pa jesi vidla onu jadnu,a njoj su barem gel dali pa nije nikaj pokrenulo,jos ni kod mene nista.Mislim da je nekaj do zraka hahahaha
moguće, južina, baš neko vrijeme da čovjeka drži fjaka...tvoja cura kao da je dalmatinka![]()
ne znam što se to zbiva...no svugdje oko mene trećerotke i/ili višerotke prenose...onom doktoru sam se skoro rasplakala kad mi je reko da je sve isto...čovjek me pita da što sam tužna...a ja em nenaspavana em fakat već jadna od čekanja..ah...bit će..ova južina je baš zeznuta! Kao ošamućena hodam svijetom..
Bidne moje, koje muke, a mi ovdje na odrzavanju bojimo se kihnut da ne bi izletilo....
Kris nadam se da ti to nece jos dugo trajati, da ces do sutra roditi..
A zene moje, ja vam imam ogroman stomak, danas smo tocno 14 tjedana, i sad bi se tek trebao pocet kao nazirat, ali on izgleda kao da sam nekih 6 mj trudna!a sto se tice kila nije do debljanja, jer sam u minusu 2 kile.
Haha sve smo u balunu....moj razgovor s doktorom : " doktore, ako ja imam bezbolne kontrakcije koje otvaraju, mogu li se nadati i bezbolnom porodu?" " haha, vi bi gospodjo bili prvi takav slucaj"....
Anabeg, di je pomorac, je li stigao?
Adrianovamamica super sto se nazire buša, meni je to bas lijepo. Stigneš se i udebljati a mozda i nećeš previse....
Do kad ja mogu imati smeđkasti iscjedak??? Fakat je mala flekica al me blago rečeno izluđuje
Kris, kristina ima li što novog?
Mene boli donji dio trbuha ko da trebam dobiti mengu, ali ne na mahove nego me drži ta bol. To normalno? Sutra 37.tt
Pa vjerovatno se tijelo priprema. Frendica mi je rekla da je nju bolilo kao pred mengu al da je imala i trudove uz to. Vjerovatno ti i nisam bas pomogla, al mozda se javi netko sa vise iskustva
Blueone jel prosl?Zna boliti od rastezanja a trudovi ipak dolaze u navratima.
Kod mene jos nista, trudovi su tu ali preveliki razmak.Vecinom odmaram.
Bolilo i po noći i sad ujutro, ali nisu to razmaci da bi mogla mjeriti nesto, nego bas ko kad treba doci menga. U pon je ctg pa ću pitati dr.
Kris šta kažu doktori?
Jutro drage moje...
Još nista novoga...Kris tvoje dijete cijeli forum drži na iglama
blueone, sljedeći ponedjeljak ti je pregled ili danas?
funky, stiga moj dragi sinoć predvečeri onda smo obavili razgovor sa ovim dječakom u mom trbuhu: neka bude dobar i neka nam odluči doći u ova sljedeća 2 tjedna dok je tata doma, ako ne tada, onda neka se strpi unutra još ona 2 tjedna kad tata bude odsutan
![]()
Posljednje uređivanje od anabeg : 09.11.2014. at 08:16
Nish,da su mislili da ce jucer krenuti ali eto zahebala ih je pa i dalje cekamo.Cep ispada u djelovima pa valjda bude nekaj.
Ja sam juce od 17.00 bila u takvim bolovima da nisam znala sta me je snaslo. Al pretpostavljam da su bile BH kontrakcije jel osjecalo se kao grcevi. Bolovi su bili toliko snazni da mi je na kraju dosla muka i dobila dijareju koja me dokrajcila. Danas sam kao krpa iscjedjena. Beba mi se toliko vrtila da nije bilo polozaja u kojoj bi ga umirila . Na kraju smo jedva i ja i on zaspali. Nadam se da se daans nece nastaviti...i hvala Bogu ujutro imam kontrolu.
Terminušo mene je isto prije tjedan dana ali po noći taman legla u krevet sve ok kad odjednom ko grom isto bolovi me uhvatli u preponama nisam se mogla okrenuti niti na jednu stranu prva bol me držala nekih pet minuta muž htio na hitnu da me vodi,uspjela se okrenuti na drugi bok kad još jedna bol oči su mi ispali počela me muka hvatati a i strah i tako to sve skupa trajalo oko 15 minuta ali ja sam se ustala poslije i ošla šetati po dvorištu i prošlo me je kod ad me nije ništa niti bolilo,kaže moja ginička da se to tijelo priprema i rasteže.
vidim sve ste još u komadu..., neka neka
ja sam se malo nategnula pred dva dan (opet neki projekt u kući kojim kratim vrijeme) i to mi baš nije trebalo. Dva dana ležim i osječam pritisak i probadanje u ušću na mahove. U četvrtak mi je opet pregled. Do tada će par njih sa ovog pdf-a rodit.![]()
Meni je opet sutra ujutro pregled...a danas sam se baš bila ponadala, zapravo više svi moji nego ja...baš je onako postepeno krenulo - na sat vremena, zatim na pola sata, 15 minuta..došlo je i na 3 minute (u međuvremenu sam i preko nekoliko puta išla na wc) i onda odjednom neki veliki razmak od više od pola sata...nisu to ni bili neki ekstra bolovi zato sam i htjela pričekati..i pametno da jesam
Sad dalje čekamo do sutra. Tada ću biti 40+3