Stranica 120 od 581 PrviPrvi ... 2070110118119120121122130170220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,951 do 6,000 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pocelo je nekaj i to na 3 min razmaka

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

To je to!!!! Kris ~~~~~~~~~~~~~~ ♥

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Pocelo je nekaj i to na 3 min razmaka
    Uh sretno!!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da rodis brzo i zaboravis na sve muke zadnjih tjedana kad zagrlis malu ljepoticu!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nadam se da je to to draga..tako je i meni bilo odmah na 3-4 minute..i za 2-3 sata rodila...zelim i tebi takav porod...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sretno ženo!!!!!!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

3 cm otvorena,htjeli mi toaletu napraviti,zamolila sad da pricekaju.To je valjda to.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kris draga sretnooooooo i da prodje sto bezbolnije

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Eto tvoje malo cudo je ipak samo odlucilo kad je vrijeme za upoznavanje..sretno draga i neka sto prije bude gotovo...

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

3 cm otvorena,htjeli mi toaletu napraviti,zamolila sad da pricekaju.To je valjda to.
    Sretno i nek brzo bude van

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sretno ! ❤️

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

4 otvorena ali se cx ne skracuje a trudovi kao da slabe,bar prema ctgu i nepravilni su a bili su pravilni.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nakon 5ipo h trudovi stali,pomaka nema,idem nazad u sobu

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Odlično je što si se uspjela otvoriti. Možda ti malena sad daje vremena da malo odspavaš i onda će krenuti.
    Kako se ti osjećaš?

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Kris to je to, bas si me razveselila da je krenulo samo. 5 cm otvorena pa to je odlicno! Danas drzis svoju curicu
    Budu krenuli opet trudovi ili ce oni morati malo pripomoći, ali to je to. Hrabro draga, puseeeee

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ajde Kris, sretno, da je do podne sve gotovo, a beba uz tebe!!!!!!!!!!!!!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sretno, sretno!! Ovu noć kao da sam i ja bila s tobom od uzbuđenja...jako loše sam spavala i leđa me za ozbač boljela...jel moguće da psiha može biti toliko jaka....za kojih sat vremena idem na kontrolu u bolnicu. Velim ja da bumo još nas dvije skupa rodile Sretno još jednom!!!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Blueone1 prvotno napisa Vidi poruku
    Kris to je to, bas si me razveselila da je krenulo samo. 5 cm otvorena pa to je odlicno! Danas drzis svoju curicu
    Budu krenuli opet trudovi ili ce oni morati malo pripomoći, ali to je to. Hrabro draga, puseeeee
    Ma neee,otvorena sam 4cm a 5 i pol sati su trudovi bili na 3min i stali.Cx jos nije skracen, ovo moze danima,tako su mi rekli,u sobi sam,boli me ali ne dovoljno.Plodna je mljecna.kojih sranja sam se naslusala,strasno.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Draga,

Ne znam, što da ti kažem, vjerojatno si iscrpljena već i psihički i fizički..
    Jel tih 5,5 sati trudova bilo baš onako 5,5 sati pravih jakih trudova ili je boluckalo cijelo to vrijeme? Jesu te pregledavali nakon ta 4cm, jeli ima pomaka?

Drži se!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kris draga nadam se da ipak neće trajati danima, ~~~~~~~~ da uskoro mazis svoju bebicu!
    Kristina sretno na pregledu, čekamo vijesti! Držite se cure!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Draga,

Ne znam, što da ti kažem, vjerojatno si iscrpljena već i psihički i fizički..
    Jel tih 5,5 sati trudova bilo baš onako 5,5 sati pravih jakih trudova ili je boluckalo cijelo to vrijeme? Jesu te pregledavali nakon ta 4cm, jeli ima pomaka?

Drži se!
    Ma nisu ludacki,3min razmaka,min trajanja otvorili me do 4cm i tu stali.Sada se javljaju rijede,cekamo.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Znam da nije neka utjeha, ali eto skoro si se do pola otvorila uz ne toliko strašnu bol..samo da se sad to ponovno pokrene i da bude gotovo..Iako znam da ti to što nije luđački boljelo i ne predstavlja baš puno jer si i bez toga vjerojatno totalno iscrpljena ipak te to držalo napetom i budnom..Vjerujem da bi radije i da je luđački boljelo pa da je gotovo, nego ovako..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hebate mene od čekanja i čitanja boli Sad ce mala, mozda je popodnevni tip

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Iscrpi itekako,kad sam dosla u sobu opala sam u nesvjest.Dobro mi je dosao odmor.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kod mene i dalje bez ikakvih promjena...sve je isto, od trudova ni t, zatvorena skroz...trenutno mi se porod čini tako dalekooo
    Kris, ajde neka barem tebe ulovi nešto prije

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pa jesi vidla onu jadnu,a njoj su barem gel dali pa nije nikaj pokrenulo,jos ni kod mene nista.Mislim da je nekaj do zraka hahahaha

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

moguće, južina, baš neko vrijeme da čovjeka drži fjaka...tvoja cura kao da je dalmatinka

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa jesi vidla onu jadnu,a njoj su barem gel dali pa nije nikaj pokrenulo,jos ni kod mene nista.Mislim da je nekaj do zraka hahahaha
    ne znam što se to zbiva...no svugdje oko mene trećerotke i/ili višerotke prenose...onom doktoru sam se skoro rasplakala kad mi je reko da je sve isto...čovjek me pita da što sam tužna...a ja em nenaspavana em fakat već jadna od čekanja..ah...bit će..ova južina je baš zeznuta! Kao ošamućena hodam svijetom..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bidne moje, koje muke, a mi ovdje na odrzavanju bojimo se kihnut da ne bi izletilo....

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja kad kihnem onda se u gace upi...m

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Bidne moje, koje muke, a mi ovdje na odrzavanju bojimo se kihnut da ne bi izletilo....
    Da vidis ovu kaj je samnom 38tt,6cm otvorena,bez trudova,na pregledu doslovno glavicu drzi i dzaba joj kihanje.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kris nadam se da ti to nece jos dugo trajati, da ces do sutra roditi..

A zene moje, ja vam imam ogroman stomak, danas smo tocno 14 tjedana, i sad bi se tek trebao pocet kao nazirat, ali on izgleda kao da sam nekih 6 mj trudna! a sto se tice kila nije do debljanja, jer sam u minusu 2 kile.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    eh kamo sriće da to tako lako ide..pa da kihanjem možemo roditi

Meni se događa isto što i Željki..
    Posljednje uređivanje od anabeg : 08.11.2014. at 19:08

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Haha sve smo u balunu....moj razgovor s doktorom : " doktore, ako ja imam bezbolne kontrakcije koje otvaraju, mogu li se nadati i bezbolnom porodu?" " haha, vi bi gospodjo bili prvi takav slucaj"....

Anabeg, di je pomorac, je li stigao?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Adrianovamamica super sto se nazire buša, meni je to bas lijepo. Stigneš se i udebljati a mozda i nećeš previse....
    Do kad ja mogu imati smeđkasti iscjedak??? Fakat je mala flekica al me blago rečeno izluđuje
    Kris, kristina ima li što novog?

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Mene boli donji dio trbuha ko da trebam dobiti mengu, ali ne na mahove nego me drži ta bol. To normalno? Sutra 37.tt

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa vjerovatno se tijelo priprema. Frendica mi je rekla da je nju bolilo kao pred mengu al da je imala i trudove uz to. Vjerovatno ti i nisam bas pomogla, al mozda se javi netko sa vise iskustva

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Blueone jel prosl?Zna boliti od rastezanja a trudovi ipak dolaze u navratima.
    Kod mene jos nista, trudovi su tu ali preveliki razmak.Vecinom odmaram.

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Bolilo i po noći i sad ujutro, ali nisu to razmaci da bi mogla mjeriti nesto, nego bas ko kad treba doci menga. U pon je ctg pa ću pitati dr.
    Kris šta kažu doktori?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro drage moje...

Još nista novoga...Kris tvoje dijete cijeli forum drži na iglama

blueone, sljedeći ponedjeljak ti je pregled ili danas?

funky, stiga moj dragi sinoć predvečer i onda smo obavili razgovor sa ovim dječakom u mom trbuhu: neka bude dobar i neka nam odluči doći u ova sljedeća 2 tjedna dok je tata doma, ako ne tada, onda neka se strpi unutra još ona 2 tjedna kad tata bude odsutan
    Posljednje uređivanje od anabeg : 09.11.2014. at 08:16

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nish,da su mislili da ce jucer krenuti ali eto zahebala ih je pa i dalje cekamo.Cep ispada u djelovima pa valjda bude nekaj.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam juce od 17.00 bila u takvim bolovima da nisam znala sta me je snaslo. Al pretpostavljam da su bile BH kontrakcije jel osjecalo se kao grcevi. Bolovi su bili toliko snazni da mi je na kraju dosla muka i dobila dijareju koja me dokrajcila. Danas sam kao krpa iscjedjena. Beba mi se toliko vrtila da nije bilo polozaja u kojoj bi ga umirila . Na kraju smo jedva i ja i on zaspali. Nadam se da se daans nece nastaviti...i hvala Bogu ujutro imam kontrolu.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro drage moje...

funky, stiga moj dragi sinoć predvečer i onda smo obavili razgovor sa ovim dječakom u mom trbuhu: neka bude dobar i neka nam odluči doći u ova sljedeća 2 tjedna dok je tata doma, ako ne tada, onda neka se strpi unutra još ona 2 tjedna kad tata bude odsutan
    Moram samu sebe citirati..blueone ja sam zabrijala da je danas ponediljak...čak sam i kćer bila počela spremati za vrtić...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nish,da su mislili da ce jucer krenuti ali eto zahebala ih je pa i dalje cekamo.Cep ispada u djelovima pa valjda bude nekaj.
    Jesi ti u petrovoj KrisZg,imam jednu kolegicu iz slavonije udana tamo i ona od ponedeljka čeka da se porodi kad joj je bio zadnji termin,za što brži porod ~~~~~~ svima koji su u iščekivanju.p.s. sanjala sam te još preksinoć da si rodila curicu od 3200gr.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj aprilili prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam juce od 17.00 bila u takvim bolovima da nisam znala sta me je snaslo. Al pretpostavljam da su bile BH kontrakcije jel osjecalo se kao grcevi. Bolovi su bili toliko snazni da mi je na kraju dosla muka i dobila dijareju koja me dokrajcila. Danas sam kao krpa iscjedjena. Beba mi se toliko vrtila da nije bilo polozaja u kojoj bi ga umirila . Na kraju smo jedva i ja i on zaspali. Nadam se da se daans nece nastaviti...i hvala Bogu ujutro imam kontrolu.
    Terminušo mene je isto prije tjedan dana ali po noći taman legla u krevet sve ok kad odjednom ko grom isto bolovi me uhvatli u preponama nisam se mogla okrenuti niti na jednu stranu prva bol me držala nekih pet minuta muž htio na hitnu da me vodi,uspjela se okrenuti na drugi bok kad još jedna bol oči su mi ispali počela me muka hvatati a i strah i tako to sve skupa trajalo oko 15 minuta ali ja sam se ustala poslije i ošla šetati po dvorištu i prošlo me je kod ad me nije ništa niti bolilo,kaže moja ginička da se to tijelo priprema i rasteže.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi ti u petrovoj KrisZg,imam jednu kolegicu iz slavonije udana tamo i ona od ponedeljka čeka da se porodi kad joj je bio zadnji termin,za što brži porod ~~~~~~ svima koji su u iščekivanju.p.s. sanjala sam te još preksinoć da si rodila curicu od 3200gr.
    Merkur.Bilo bi ok da bude oko 3200 a ne 3800 haha

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jutro drage moje...

Dobro si to smislila, ja svoju bebu podmicujem hranom da ostane sto duze u busi
    Drago mi je da ti je muzek tu

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vidim sve ste još u komadu... , neka neka
    ja sam se malo nategnula pred dva dan (opet neki projekt u kući kojim kratim vrijeme) i to mi baš nije trebalo. Dva dana ležim i osječam pritisak i probadanje u ušću na mahove. U četvrtak mi je opet pregled. Do tada će par njih sa ovog pdf-a rodit.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je opet sutra ujutro pregled...a danas sam se baš bila ponadala, zapravo više svi moji nego ja...baš je onako postepeno krenulo - na sat vremena, zatim na pola sata, 15 minuta..došlo je i na 3 minute (u međuvremenu sam i preko nekoliko puta išla na wc) i onda odjednom neki veliki razmak od više od pola sata...nisu to ni bili neki ekstra bolovi zato sam i htjela pričekati..i pametno da jesam
    Sad dalje čekamo do sutra. Tada ću biti 40+3

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je opet sutra ujutro pregled...a danas sam se baš bila ponadala, zapravo više svi moji nego ja...baš je onako postepeno krenulo - na sat vremena, zatim na pola sata, 15 minuta..došlo je i na 3 minute (u međuvremenu sam i preko nekoliko puta išla na wc) i onda odjednom neki veliki razmak od više od pola sata...nisu to ni bili neki ekstra bolovi zato sam i htjela pričekati..i pametno da jesam
    Sad dalje čekamo do sutra. Tada ću biti 40+3
    To ti mene cekas Zamisli vijesti na forumu :kristina_zg i kriszg rodile :cool:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •