hahaha
Moji već danas žurili u nabavku pršuta, sveki već reže špek, a ovaj malac nešto zeza![]()
hahaha
Moji već danas žurili u nabavku pršuta, sveki već reže špek, a ovaj malac nešto zeza![]()
Ja isla pucati na slijepo i trazila loptu da mi daju,skoro sam opala sa kreveta kada su rekli da cu je dobiti...
Sve je dobro dok je je nisi i odvela u vrtićsutra mi je ctg , no bol se smirila...sad samo peče žgaravica i to jako!
Kris- kad dođem na forum čitam brzooo samo da dođem do tebe da vidim šta je
Kristine naše drž' te se i nek krene više !!!!!!
Posljednje uređivanje od Blueone1 : 09.11.2014. at 21:17
Evo opet danas je krenulo nekako u isto vrijeme i opet kako god da sam se okrenla nije pomagalo...I napravila sam isto sto i ti i otisla u setnju s muzom.Jos on veli pa kud cu takva, i na kraju tijekom setnje sve se umirilo ukljucujuci i bebicu i bolove...Sutra cemo cuti sta veli ginic sta se desava.
Meni je danas dan D..ostajem u rađaoni, 6 cm otvorena, trudovi na 3 min...
Hah eto neke promjene,pocela krvariti,ctg biljezi trudove.Danima mi ispada cep i sada konacno promjena.Tooo
Kris i Kristina danas će biti dvostruko veselje, danas će biti:"oba su pala"
Drž'te se!!!! Puse za hrabrost![]()
Jutroooo...kristina jel gotovo? kris kakva je situacija?
Nije me bilo jučer popodne na forumu i mislim ajde da bude novosti jutros..i bome moglo bi biti...hrabro drage moje!
Kristina je u boxu nekih sat i pol,8cm otvorena.Ja cekam vizitu i secem,trudovi su tu i dalje ide krvavi iscjedak,to bi valjda trebalo danas.
Da, definitivno bi to tribalo biti to..ja sam isto imala lagano crveni iscjedak..e sad samo ovisi koliko će ti tribati da se otvoriš i da se završi..nadam se ne dugo..sretno draga!
Sretno cure, neka bude brzo i lako![]()
Kris i Kristina neka bude brzo i sto bezbolnije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vec danas se mazite s bebacima![]()
KrisZg nocas si u mojim snovima rodila curicu tesku 3700 ili 3770g. i hvalila se kako ako vise nema čekanja, kako si gotova, kako je to to!!!!!vec te sanjamo
Posljednje uređivanje od ljubilica : 10.11.2014. at 08:09
Dobila je drip prije sat.Sve glavesine su tu.Cekam vizitu.Super se drzi.
Live iz rodilista
Sretno cure!
Bravo Kristina!!!Čestitam!!!
Kris,da što lakše izađe tvoja curica!!!
Nemojte plakat jer se odma i meni place, a ne smijem, na poslu sam!
Kristina cestitam na bebacu!!
Kris sretnooo!!!!
Cestitam Kristina!!!!! Nek ste nam živi i zdravi!!!!!!
Tooooo! Bravo Kristina, od srca cestitam!
Kris, tebi zelim isto sto prije...
Ajme koje uzbudjenje vlada....
Ala koji maraton...cestitke Kristina, a i Kris ce sad za koji cas!
Ja odoh iz bolnice na kucno mirovanje, nisam se dodatno otvarala, ne vracam se bez nedvojbenih trudova![]()
Uh,skracuje se cervix,nisam se otvorila viseako ne krene spontano u ponoc daju gel.
Kristina cestitam na bebacu
KrisZg ubrzo će i tvoja mala vidiš da te sanjamo![]()
Kristina - čestitke! Dosta brzo si ti to odradila...
Kris -![]()
Kristina bravoooo, čestitke
Kris nadam se da ti taj gel neće ni tribati, da će i tvoja bebica uskoro vani![]()
I ja se nadam, trudovi su tu,samo da se unormale.
Kristina, čestitke.
Kris, sad nestrpljivo čekamo tvoju bebicu.
Kristina cestitammmmmm
Ajde Kris da i tvoju carobnu curicu danas docekamo i da krene sama bez gela
Ja sam se urpavo vratila sa kontrole 32+2 tt i sve ok zatvorena sam ...malac je 2200 g
Za BH kontrakcije sam dobila neko ulje pa da mazem po trbuhu kad krenu...ako bude neizdrzive reko je da ga zovem.
Kristina čestitke od srca
Krisi ima li kakvih novosti?
Kristina - čestitam!!
Kris - ~~~~~~~~~~~~~~ da krene bez gela i da što prije imaš mali smotuljak u naručju
Ajme rasplakale ste me! <3 od srca vam hvala za svaku riječ podrške i razumijevanja...Kris, tvoju pozitivnu energiju i bodrenje itekako sam osjetila...hvala vam drage moje. Ljubim vas!!
Da, bilo je maratonski...pred kraj je boljelo no bilo je i smijeha- malo dulje se cekao zadnji stisak da frajer izađe van...pa su se pitali tko se od nas dvoje predomislio![]()
Dugačak je 52 cm, a težak 3752 g. Sad se mazimo i pazimo.
Kris, taman je u sobi jedan prazan krevet...nadam se da bumo i cimericetko zna kakvu li sudbinu oletu ova naša djeca
![]()
Hvala još jednom drage moje!![]()
Baš mi je lijepo pročitati nešto ovako divno.![]()
Jedva čekam da na mene dođe red.
kristina_zg, čestitam na pišulincu!
Kris, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da malecka dojde brzo!![]()
kristina cestitam! divno te citati?
Kristina_zg odcestitam na lijepom djecaku.
Zelim ti sto brzi oporavak i povratak ostatku obitelji
KrisZg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kristina cestitam na bebici
Kris sretno da sto prime rodis..
Ja sam isto u bolnici od nedjelje. Otisla na hitnu zbog nekih bolova da me pregledaju da vide jel to normalno il ne, kad dr me ostavila u bonici. Bolje da nisam ni isla. Sutra imam uzv zuci, pa ce vidjet da nije mozda to. Drze me na zucnoj djeti, katastrofa. Nadam se da ce otkrit da mi nije nista i da skoro mogu kuci jer cu ovdje pop...
Barem sam juce vidjela svog bebaca, mase rukicama, stalno mrda nogice, mjere su mu super i ima 109gi dobila sam i slikicu
Kristina čestitke!!!!
Kris ZG sretno, drž se draga!!!