Kristina čestitam! !!! Funky super Šta su te pustili i sad miruj kuci i nedaj malome nigdi! Adrianovamamice drži se
Kristina čestitam! !!! Funky super Šta su te pustili i sad miruj kuci i nedaj malome nigdi! Adrianovamamice drži se
Ideeeeeeeeš.......kak je tu zanimljivo i napeto!!! Navijam i čestitam!![]()
Uzas, nemam srece, trudovi me pigaju ali nisu pravilni pa nisam prioritet,boxevi su puni.Kakve sam srece tako bum do ponoci dok ne krene indukcija.Jedina dobra stvar je kaj se mogu tusirati,jesti, setati itd...
Jooooj kris...ja svaki put kad dođem sam sigurna da ce tu sve biti puno cestitki na porodu kad ono.........jos nista.....drzis forum napetim vec 2 dana...
Dizs, samo mantram da cu sve zaboraviti kada rodim.
Kristina,cestitke!!!
Kriszg ~~~~~~~~~da uskoro grlis svoju bebicu![]()
Ajde Kris jos malo, mantraj da je curka uskoro uz tebe....
Ja sam na svom trosjedu, muz se razletio oko mene , samo naredjujem i lezim, nije uopce lose ovo mirovanje, tko zna kad cu opet imat ovoliki odmor![]()
Prokinuli su joj vodenjak...sad će to brzooo...sretno draga...ajmo Kris!!!![]()
WEEEEEE!!
idemo kris
ja pojma nemam zašto al opet plačem hahah
SRETNO![]()
Ajme koja sapunica!!!napeto!!
Yesssss....naša Kris je rodila!!!! Najiskrenij čestitke i ovim putem!! Bravo draga!! <3jupiiiiiiiiiiiiiiiii
kristina i kris, cestitam. super prijenos iz rodilista
vas dvije rodile kao da to nije nista, sve u veselom tonu. Bravo, cure, to je stav!
Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.11.2014. at 03:13
Kris, toooooo...napokon draga...napokon gotovo...čestitam ti od srca![]()
Evo mazimo se na siki.U 23h prokinuli vodenjak,u ponoc dali drip, u 01:10 cura je bila vani.3490/50 ipak su fulali ali su me i rezali.Da nije bilo ludih trudova citav dan,rekla bih savrseno.
Posljednje uređivanje od jo1974 : 11.11.2014. at 08:04
Kris, čestitam!
Savršeno je sve sa tako savršenim završetkom
Mada ovo malo što si nabrojala meni baš i ne spada u savršen porod nego u standardnu praksu hr rodilišta![]()
Kris cestitam!![]()
Kris cestitam na curici !! Uzivajteee mazite se
Kris predivna je curka
Meni bi bio idealan porod da se beba stvori pored mene i da me ne boli. Eto sad vam je jasno koliko me je strah![]()
Kris cestitam od srca na ljepotici!! ♡♡♡♡
Kris, čestitke na mirišljavom smotuljku![]()
Bravo Kris, napokon je gotovo, cestitam!!!!!!!
Čestitke!!!!!!!!! Ovo je bilo pripetavanje.... koja će prije.![]()
Uživajte!
Joj što je tu napeto bilo!
Čestitam cure!!!![]()
Kris cestitammmmmmm od srca na princezi
LjubilicePotpisujem i ja bi takav!!!
Jo draga ...fjaka je malo za reci ...mene prokida takva bol od jutros da sam skoro upala u kuhinji, mislim da se moj malac nekako krivo nasadio na neki od organa nemogu koraka napraviti...a snoviiiiii se nedaju ni prepricati koliko su ludi...to nam sve ide u radni staz![]()
Kris draga čestitam na princezici! Ko je sljedeći? Ja??? Ljubilice kad je tebi termin? Meni 25.11.
Meni 27.11
Svi mi kažu da mi se trbuh nije bas spustio. Neznam kad se spušta da je to vidljivo? Beba i dalje skace al manje, nema mjesta baš, kućica mu se smanjila hehehe
Nije se ni meni baš spustio, dosta me visoko još udara. Ali meni se često tokom dana stomak ful stvrdne po 15ak sekundi i imam pritisak na debelo crijevo stolica nikakva, hemoroidu su tuSad ne znam jel to stvrdnjavanje još uvik bh kontrakcije ili će se uskoro stvarno nešto pokrenuti, što se mene tiče što prije to bolje!
Kris-čestitam ti od <3 !!! ovo je bilo ko na filmu...dan prvi-hoće, neće, dan drugi-otvaram se,ali ne ipak neće, dan treći...i evo gaaaa!! Mužu sam jutros vrisnula-kris je rodila!!!
E da ženske 'ko je sljedeća? Meni je 30.11.termin