Stranica 126 od 581 PrviPrvi ... 2676116124125126127128136176226 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,251 do 6,300 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

totalna nesanica noćas..do 1 sam gledala ko zec..pa krenula u krevet nadajući se snu, ali ništa..mislim da sam možda od 3-3,30 bila u nekakvom polusnu, e ali je onda moj mjehur javio da je vrijeme za šetnjicu do wc-a i gooootovo..nakon toga ni polusna, a kamoli spavanja...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A ja sam svakih pola sat nocas isla do wca jer sam dobila proljev+povracanje i toliko sam sad slaba i jadna, neispavana... :/

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    totalna nesanica noćas..do 1 sam gledala ko zec..pa krenula u krevet nadajući se snu, ali ništa..mislim da sam možda od 3-3,30 bila u nekakvom polusnu, e ali je onda moj mjehur javio da je vrijeme za šetnjicu do wc-a i gooootovo..nakon toga ni polusna, a kamoli spavanja...
    To si nervozna jer dragi ide...napuni baterije ova dva dana da ga docekas u komadu kad se vrati!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Adrianovamamica, kako si, ima li sta nova

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam već danima neispavana, skoro svaki sat vremena idem na WC, pa kašalj, pa se razbudim kompletno oko 3,4 ....idem SAD probati odspavati dok je mala u vrtiću

Adrianovamamice, Jel sve OK?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    To si nervozna jer dragi ide...napuni baterije ova dva dana da ga docekas u komadu kad se vrati!!!!
    MOže bit da si totalno u pravu...cilo vrime mi je taj odlazak negdje u podsvjesti i sad kad se to ful približilo uffff...zbilja se nadam da ćemo ga dočekati u komadu..a ako ne, a bože moj, neće svit propasti, ali znam da bi svi skupa bili mirniji, zadovoljniji da na dan D on bude tu...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    MOže bit da si totalno u pravu...cilo vrime mi je taj odlazak negdje u podsvjesti i sad kad se to ful približilo uffff...zbilja se nadam da ćemo ga dočekati u komadu..a ako ne, a bože moj, neće svit propasti, ali znam da bi svi skupa bili mirniji, zadovoljniji da na dan D on bude tu...
    Ma daj vidi mene otkad se otvaram pa nista, tako i ti, samo se gledaj postedit puno kretanja i nece bebuska tako lako vani...curama daj zadatke da ti nesto pomognu, njima ce biti zabavno a ti se iskreni u krevet kad god mozes makar par minuta!

Maybe, smiruje li se viroza

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Adrianovamamica se ništa ne javlja?????

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cekam 14h da ginekologinja pocne radit, pa ju zovem da vidim oce li me primit. Mama mi je sad rekla da bi mogli biti zausnjaci! Strasno ako je tako. A cjepljena s redovito kao djete.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mi danas imali ctg i uzv. Ctg uredan, samo jedan jaaaaaki trud, bome sam ga i osjetila, sve drugo super. Na uzv beba sisa palac , ima duge noge, duge ruke, okruglu glavicu, pune usne, kaže dr - prava ljepotica, mm i ja se rastopili E i bucka, procjenjena na 3700 g. Nije još skroz namještena za porod, cervix je 2 mm, kaže dr da je i čep još visoko, tako da sad samo polako i čekati. E danas smo 39+2.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly sretno da porod bude koliko toliko lagan!tvoja trudnoća mi bas proletila brzo!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Loly, super za nalaz...virujen da jedva čekaš upoznati svoju lipoticu

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja zadnja 2 mjeseca nikako dobro viditi svog malenog na uzv..negdje do 27-28 tjedna ok, ali poslije toga je nekako svaki put okrenut više leđima, nekad uspijemo na sekund dobiti blagi profil..i svaki put pregled traje i traje, doktor se trudi da ga dobije da se makar kratko okrene, ali nikako, pogotovo u zadnje vrime kad više nema ni mjesta za okretanje..baš jedva čekam da se vidimo oči u oči..da ga pomirišim, poljubim...uff baš sam se raznježila...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Maybe, smiruje li se viroza

Uf definitivno je bolje nego nocas. Bilo je to pravo mucenje. Danas dijeta za bebicu

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Loly, super i da uskoro porod bude sto bezbolniji !
    Anabeg, jos malo pa ces vidjeti svoju bebusu u 3d
    Adrianovamamice, nemoj vise cekati i ajde u dr
    Maybe da se smiri viroza...

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Adrianovamamica, jel sve prošlo ok? U kojem si sad tt?
    Jesi dobila vaginalete uz antibiotik. Trebat će ti zbog gljivica. Meni su se pojavile već treći dan nakon antibiotika.
    Piješ 3x1 8 dana?

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dobila sam nalaze krvi danas. Sve je ok osim nalaza jetrenih proba i to enzima ALP koji je meni 34, a ref.vrijed. je od 54 do 119. Ima li tko slično iskustvo???
    Čitala sam da je u trudnoći čak povišen, a u mene snižen

Piše još: Snižene razine enzima ALP mogu se pronaći kod bolesnika na dijalizi te kod malnutricije, hipotiroidizma, taloženju radioaktivnih materijala u kostima, nedostatku vitamina B12, cinka i
    magnezija u prehrani.

Malnutricija je loša prehrana; sad mi se gadi meso, jedem uglavnom povrće i slance, štapiće, a povraćam najmanje jednom dnevno....u meni se uspije zadržat samo lakši ručak
    Posljednje uređivanje od tetagogolina : 21.11.2014. at 11:44

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jučer bila na pregledu vidjela svog malog naprčio usta ko njegova mama kad se zamisli i malo mi se beljio a ja se sva upiškila,totalno sam se raspištoljila zaboravila crnjake i samo kupujem što mi treba fali mi još kadica za koju se nemogu odlučiti koju da uzmem čak sam i pelena kupila danas , danas peglanje me čeka i to jeto mogu čekati svoj termin za carski koji je zakazan između 19.-23.12,jer kod nas u Sl.Brodu kad se ide na dogovoreni carski obavlja se u 39tt a meni se pada točno na božić tako da kao nemoram zbog nedaj bože nekih komplikacija ranije onda pred božić,sretna sam što ovaj božić ču imati kome pjevati tihu noć
    Nadam se da ste mi svi dobro a posebno da ~~~~~~~ finalisticama i one koje moraju ležati,moj ginička kaže da sam ja zabetonirana ali mali mi tako pritišće mjehur da ako malo duže stojim ili sjedam počinje me boliti i stalno pi-pi više mi je dosta više trošim toaletni papir nego vode

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

tetagogolina neznam što da ti kažem, nisam imala slično iskustvo..samo ti želim reći da se nadam da je sve ok..možda da nazoveš gina ili dr opće prakse pa pitaš ako već nisi?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer bila na pregledu vidjela svog malog naprčio usta ko njegova mama kad se zamisli i malo mi se beljio a ja se sva upiškila,totalno sam se raspištoljila zaboravila crnjake i samo kupujem što mi treba fali mi još kadica za koju se nemogu odlučiti koju da uzmem čak sam i pelena kupila danas , danas peglanje me čeka i to jeto mogu čekati svoj termin za carski koji je zakazan između 19.-23.12,jer kod nas u Sl.Brodu kad se ide na dogovoreni carski obavlja se u 39tt a meni se pada točno na božić tako da kao nemoram zbog nedaj bože nekih komplikacija ranije onda pred božić,sretna sam što ovaj božić ču imati kome pjevati tihu noć
    Nadam se da ste mi svi dobro a posebno da ~~~~~~~ finalisticama i one koje moraju ležati,moj ginička kaže da sam ja zabetonirana ali mali mi tako pritišće mjehur da ako malo duže stojim ili sjedam počinje me boliti i stalno pi-pi više mi je dosta više trošim toaletni papir nego vode
    Hahaha onda si sve gotova samo cekaj bebu! Ja se od danas malo vracam u lagani pokret, danas 37+0, sve me zivo od lezanja boli!!!!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zvala sam svog priv. dr., on kaže da nije ništa, da se zna dogoditi da jedan od jetrenih parametara bude niži, da se treba brinuti ako su povećani. Tako da sam sad opet mirna

jo1974 za pripreme

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jo1974 ....milina je citati te!!!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ivekica, sutra punimo 16 tjedana tocno. Termin nam je 9.5. Nisam dobila vaginalete, antibiotik mi je dala moja dr opce prakse. A nadam se da necu dobit gljivice, uh pa poludit cu ak i njih sad dobijem. Sad se sjecam da od nekih antibiotika sam znala dobit gljivice, al neznam koji. Sad imam amoksicilin i zadovoljna sam.
    Moje nateceno lice vratilo se u normalu hvala Bogu, izgleda da je to bila posljedica te uzasne upale grla, al kak pijem antibiotik sve se smirilo. Pijem ga 2 x na dan, 8 dana.
    Jo zasto moras na carski? Mozda si spominjala ranije, al ja sam tu nova pa neznam. Mislim da i mene ceka opet carski.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Adrianovamamica, hvala Bogu da je sve ok, brigali smo se...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Adrianovamamica, hvala Bogu da je sve ok, brigali smo se...
    da da! sretno!

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo mene i mog sina napunili smo 34tt. U cetvrtak bila kontrola sve je uredu , terapija se nastavlja. Sljedeci tjedan opet kontrola.
    Osjecam se ko zgazena sta od lezanja sta od grceva u posljednja dva dan. Neki odvratni grcevi u trbuhu neznam ni sama cemu bi ih pripisala.
    Funky sretna sam zbog tebe da si odradila svoje mirujuci dio. Jesi dobijala na kilazi vise nego inace dok si mirovala? Ja sam dobila 1.5 kg za tjedan dana i jos sam usokirana.
    A jela sam juhice , meso sa salatama i povrcem i opet skocilo za toliko.
    Mury jesi nam dobro?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

aprilili drago mi je da sve ok..vjerojatno više zadržavaš vodu i otuda taj skok u kilogramima..ne vjerujem da si se od takve prehrane udebljala..ne brini sve će to otići nakon poroda..moja kilaža stoji na istom zadnja 2 mjeseca otprilike..u plusu sam nekih 4-5kg..ali u zadnje vrijeme jako moram paziti što i koliko pojedem, jer i mali zalogaj viška mi predstavlja problem..osjećam takvu težinu i nakon otprilike pola sata mučninu ako i malo pretjeram sa količinom..

inače, moj dragi otišao molim da ga dočekamo u komadu..na to ne mogu utjecati, kad porod krene, povratka nema..ali naravno da mogu birati, voljela bih da nam tata bude prisutan...nadam se da će se naš sinčić strpiti još 2 tjedna, iako mama jako želi da ga upozna, i biti ću najsretnija na svijetu, moja sreća bi bila još veća da i tata podjeli s nama taj jedinstveni trenutak.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Aprilili bravo za tjedne jos dva tj.i mozes se totalka opustiti !Ja ok,svaki dan pomalo setnje,skuham...u pon.uzv. Danas 32+6 ,i vec smo na konju,obzirom da sam u pocetku mislili da nikada necu prevaliti niti 30 tj.
    Posljednje uređivanje od Mury : 22.11.2014. at 11:48

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Moja frka oko otvaranja pocela je virozom s proljevom i povracanjem te sam tada bila dva tri dana na dijeti i izgubila 2 kg, inace sam tada bila 10 kg u plusu, jedan sam kg vratila u skoro mjesec dana mirovanja, nije mi bas jasno kako se nisam udebljala s obzirom koliko lezim i jedem...logicnije mi je Aprilili ovo tvoje debljanje, nego moje stagniranje...danas sam izisla 15 minuta prosetati, jedvo sam se vratila od umora i bebe koja sjedi na jajniku nemilosrdno...
    Anabeg stisni sada, nedaj mu da krene dok se pape ne vrati!
    Mury i Aprilili super ste dogurale, nisam ni ja mislila da cu doc do ovog tjedna, pa vidis, svaki dan se iznenadimo, ovo ce biti neka zaj... generacija

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    .
    Jo zasto moras na carski? Mozda si spominjala ranije, al ja sam tu nova pa neznam. Mislim da i mene ceka opet carski.
    Imam dva mioma,malo sam preteška malo previše moje godine i 15god. borbe za ovaj zajebant pa svi malo više paze na mene,samo nek se završi dobro na bilo koji način,iskusila sam ja i porod prirodni ali nedaj bože nikome ko onaj kojeg sam imala.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Danas 20 punih tjedana. Jedva cekam pregled u srijedu da vidim moje malo zlato, i moje stanje sa cerviksom.
    svim curama a posebno onima koje su došle do kraja.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

anabeg imas pravo za to s kolicinom danas sam probala pojesti samo malo juhe i za veceru jogurt i nema grceva ..ocigledno nestane hrana vise u zeludac kao ranije.
    Mury odlicno i vas dvoje napredujete. Jos malo, samo jos malo pa cemo se grliti s tim ljepotama malim
    funky ko ce ga znati valjda svi razlicito reagiramo opcenito...ma bice to jedna generacija za pamcenje
    jo1974 sve ce to zavrsiti na najbolji moguci nacin..a i sad ce to vrijeme proletiti

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

IVF-ovke vama doktori računaju začeće pa datumu zadnje menstr.iako mi znamo dan kad nam je oplođena jajna stanica?
    Ja sam 39.tt. i više nit mogu spavati nit mogu lezati jer me žgaravica totalno ubija! Di su moje terminuše? Kako je vama?
    Vi ležalice, strpljivo ležite i gurajte pomalo

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Blueone, nismo baš terminuše, ja sam 37+2 danas..ali isto imam užasne žgaravice, doslovno imam osjećaj da će mi jednjak, grlo uništiti..imala sam ih kroz cijelu trudnoću, ali podnošljivo, uzela bih donat, bademe ili gastal i gotovo..u zadnje vrijeme ne pomaže ništa, baš ništa..neprimjetno, to jest jako malo se umanje ako ležim na lijevom boku ali ni tad nije podnošljivo...prije sam ih imala isključivo u ležećem položaju sad me love i dok stojim, sjedim..ma grozno..do prve trudnoće nisam ni znala što je žgaravica, otada ih imam i kad nisam trudna, ali rjetko, ovisi o hrani, a pogotovo piću..imam osjećaj da mi sokovi jako stvaraju žgaravicu, izbjegavam ih, najčešće pijem samo običnu vodu..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Blueone1 prvotno napisa Vidi poruku
    IVF-ovke vama doktori računaju začeće pa datumu zadnje menstr.iako mi znamo dan kad nam je oplođena jajna stanica?
    Ja sam 39.tt. i više nit mogu spavati nit mogu lezati jer me žgaravica totalno ubija! Di su moje terminuše? Kako je vama?
    Vi ležalice, strpljivo ležite i gurajte pomalo
    Da, meni po ZM i razlika je 3 dana

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni isto po zm. Evo nas na 39+5 i ne dogadja se apsolutno nista, ponekad samo malo probada ali nista strašno. Sutra opet ctg, do sad su svi bili uredni.
    Ljubilice kako si mi ti? Jel sto osjećaš? Mi smo prave terminuse!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I meni se datum zaceca po punkciji i zadnjoj mengi razlikuju u 3 dana, ali eto, tako pise, pa sta cemo, meni je vazno da sam zasla u 37, sad mi je svejedno...
    Anabeg i ja sam imala grozomornu zgaravicu cilu trudnocu, tek mi sad malo posustaje kako se stomak spusta, ali zato je sad pritisak na mjehur i desni jajnik sve jaci...valjda uvik mora bit nesto, do 7 mjeseca trudnoce bas mi je islo laganini, a sad svaki dan nesto novo

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni isto po zm racunaju, ja danas 37+5.
    Meni ovu trudnocu tek sad pocele neke zgaravice , ali puno manje nego u prvoj trudnoci...tad sam imala i napadaj žuci...al sam u medjuvrmenu se rijesila žuci operativno tako se sada lakse dise. Isto sam tako proslu trudnocu imala problema s venama, pa sam i to rijesila

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa ja sam dobro, sto kazes Loly tu i tamo nesto kao probode al to je sve. Vjerovatno cu osjetiti kad krene. Isto ctg uredan, prohodna za prst. Jesi ti Loly otvorena ista? Jel ti čep otišao?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma meni sve ok, samo da nije te žgaravice..tebi ide na bolje funky, ali meni sve gore iz dana u dan..valjda se trbuh još ne spušta kod mene...meni se nekad čini da je niže, nekad ne..da se ne ureknem, ali posebnih pritisaka nema, mislim ima na momente, ali sve podnošljivo..većinu dana se osjećam lakše nego prije mjesec, dva..neznam kako..ali bolje da je ovako u svakom slučaju...lagano po kući, mogu sve..neke dulje šetnje u komadu ipak ne..poslije zadnjeg ctg smo išli kupiti kolica, nakon pola sata šetnje hodala sam kao da sam se pokakala u gaće

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ni meni ništa ne pomaže za žgaravicu. Nakon 19 ništa ne jedem niti pijem...jer ju i od vode imam, no ni to mi ne pomaže. Kad legnem spavati to bude strašno. Nesanica+pečenje- kombinacija za poludit. Kako se bliži noć, meni muka.
    Na lijevom boku mi je bolje, ali ne mogu više biti stalno na lijevom boku.

Meni stvarno glupo da oni znaju točan dan oplodnje i ne računaju nam po tome trajanje trudnoće, nego svjesno računaju krivo. 'Ko je tu lud?
    Pa nije to nešto nebitno! Posteljica počinje propadati, plodna voda se muti, svaki dan je bitan, a oni svjesno krivo računaju!

Sutra mi je vag.pregled pa ću čuti kakvo je stanje...meni nikakav čep nije otišao. Na kraju će se ispostaviti da sam zabetonirana, a morala sam pol trudnoće preležati da se ne otvorim
    Posljednje uređivanje od Blueone1 : 23.11.2014. at 19:14

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni slucajno dan punkcije pada tocno na dan zaceca po kalendaru ako idem po zm

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

E vidis, ja sam se toliko pripala prijevremenog da nisam ni pomislila da cu ustvari ako dodjem na 39+3 vec biti u punom terminu...a nista, mi IVF- ovke morat cemo i to napomenuti ako imamo veliku razliku....
    Ljubilice i Blueone jel vam gledalo plodnu vodu? Ugl, neka vam je svima u finalu sretno i brzo

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

E vidis, ja sam se toliko pripala prijevremenog da nisam ni pomislila da cu ustvari ako dodjem na 39+3 vec biti u punom terminu...a nista, mi IVF- ovke morat cemo i to napomenuti ako imamo veliku razliku....
    Ljubilice i Blueone jel vam gledalo plodnu vodu? Ugl, neka vam je svima u finalu sretno i brzo
    Ma ja ni sanjala o 39.tj
    Meni nije niš rekla o plodnoj vidi,ali sutra ću je pitati i za to onda i da li je posteljica zrela...navodno se to mjeri u brojkama...
    Meni nije velika razlika od njihovog izračuna i mog-3 dana, ali glupo mi je da ne računaju točno kad već mogu

Ajme evo noći, evo ludila

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Olalala ovdje neko zatišje,di ste uspavane trudnice,ja sinoć sanjala da sam bebu ostavila bez nadzora u kući a ja fino ošla spavati kad sam se skočila muž kaže nisi ti bebu zaboravila nego si zaboravila Bonija (moj pas) pustiti vani,počelo je sa snovima a nisam ih dugo .
    Mury sretno danas javi se kako je prošlo ,svim ostalima također lijep dan želim.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nije mi gledao plodnu vodu, samo je rekao da ako ne rodim do termina da cemo raditi uzv da vidimo koliko ima plodne vode... Ali ne sumnjam da ce me docekati i amnioskopija. Ja sam nocas skoro crkla. Kao prvo, PRVI PUT u trudnoći sam spavala 6h u KOMADU. I dignem se u 6.15 sva u soku, naspavana, odem piskiti i vratim se u krevet. Kad su onda krenuli bolovi u trbuhu, kao da sam trpila na piskenje 24h. Dolje me bolilo toliko da sam imala osjecaj da me neko nabio plinskom bocom u najmanju ruku. Sad se samo nadam odlasku na veliku nuždu jer s tim pocinju moji iduci problemi. Beba skače ko velika, sad se fakat bojim da ce se polomiti u trbuhu koliko mu je tijesno. A kao šećer na kraju, svaku večer otplačem turu da sam sama sebi vec jadna i naporna. Sad sam vam se fino nakukala

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni je ovulacija dosta kasnila (24dc), tako da mi je termin po zm 6 dana prije nego po transferu. Nadam se da im necu morat crtat grafikone u boji sa slicicama.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bome i ja noćas imala frku..mislila sam evo pokreće se nešto..neki čudni grčevi u trbuhu..bez pravila u razmacima, više onako stalni..a trbuh napet..ali nije mi bilo svejedno, sama sa djecom, noć...na kraju sam završila na wc i s tim je prestalo..tako da je to vjerojatno bila samo probava..a kako zadnjih tjedan dana otprilike ne pijem više magnezij, to jest pijem ali samo šumeći od 80mg počela je i stolica zezati...

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vidim da se dosta prica o zgaravici,mene je nocima ubijala,nista nije pomagalo do preksinoc rekla mi jedna baka da pojedem (lagano grickam) dvije sirove mrkve i da ce proci,nije mi preostalo nista drugo nego da probam kad ono stvarno DJELUJE spavam kao beba
    Probajte
    Inace sam 35+2 jos malo i ulazim u deveti mjesec
    Posljednje uređivanje od pea : 24.11.2014. at 13:52

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure dali vama trnu ruke,ja več par dana osjetim da me prsti bole ne svi palac i srednjak i ko da mi šake trnu kao kad dugo voziš bicikli,jeli to od trudnoće ili e,nevjerujem da je cirkulacija jer sam na heparinu.
    I još koja je razlika u tjednima između ivf trudnoće i prirodne ja smotana neznam ja sam imala punkciju 12dc a 14 dc transfer,kako se to onda računa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •