Stranica 134 od 581 PrviPrvi ... 3484124132133134135136144184234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,651 do 6,700 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zeljka uzivaj.i ja bi apartman.
    Dobila sam ga prvi put kad sam rodila.i bilo mi je super.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Od blueone još nikakvih vijesti..nadam se da će se javiti uskoro sa lijepim vijestima..u subotu joj je trebao biti carski, vjerojatno je još u bolnici..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

jedno pitanje... u knjizari nije bilo trudnickih knjizica tako da ju ja jos nemam, iduca 2 dana moram ic u bolnicu vadit krv i mokracu i blablabla... koji dokument mi moze posluziti umjesto nje? ne zelim bit bezobrazna ali da ne moram cekati ko inace 2,5h u hladnoj cekaonici punoj bolesnih ljudi nego da mogu uzeti broj pod -trudnice- i odmah uci i obaviti sto imam

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Trudnicku dobijes od ginekologa.Moja vise ne daje trudnicke vec ti isprinta nalaz koji nosis sa sobom.Neki daju, neki ne.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

gin. mi je rekla da si ju kupim u knjizari, ali ih nema, cekaju da dobiju a nalaz jedino imam betu i nalaz od mpo dr., ginekolog mi vodi sve u kompu
    ma stavit cu im to pod nos i objasnit situaciju, vald me nece istjerat van i rec mi da cekam

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kris jel to tvoja ljepotica?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ivana ja dobila trudničku svaki put od ginekologa..traži od ginekologa da ti svaki put isprinta to što napiše nakon pregleda kad već nema trudničke.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ma sad im je neka nova fora da više nema T knjižica, nije ni meni moja dala, a kako sam prešla voditi u bolnicu, tamo i onako svaki put dobiješ isprintan nalaz.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Zadarmamice baš mi je drago da je sve ok !!!! Meni je pregled tek za 2 tj....poludit ću do tada...Inače ginekolog mi je rekao da na pregled donesem svoju staru trudničku....i meni na njome piše da sam položila trudnički tečaj i da mi frendica može bit na porodu, valjda će mi priznat to ponovo, ovo je iz 2008 g.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Kris jel to tvoja ljepotica?
    Je, je

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    jedno pitanje... u knjizari nije bilo trudnickih knjizica tako da ju ja jos nemam, iduca 2 dana moram ic u bolnicu vadit krv i mokracu i blablabla... koji dokument mi moze posluziti umjesto nje? ne zelim bit bezobrazna ali da ne moram cekati ko inace 2,5h u hladnoj cekaonici punoj bolesnih ljudi nego da mogu uzeti broj pod -trudnice- i odmah uci i obaviti sto imam
    trudna si 5 tjedana.
    zašto misliš da zdrave trudnice trebaju imati prednost pred bolesnim ljudima?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj bebeto prvotno napisa Vidi poruku
    Zadarmamice baš mi je drago da je sve ok !!!! Meni je pregled tek za 2 tj....poludit ću do tada...Inače ginekolog mi je rekao da na pregled donesem svoju staru trudničku....i meni na njome piše da sam položila trudnički tečaj i da mi frendica može bit na porodu, valjda će mi priznat to ponovo, ovo je iz 2008 g.
    Baš sam jučer pisala, meni vrijedi iz 2011. Ali kako vjerujem da u svakoj bolnici imaju svoja pravila bolje pitaj Ja sam prvi put rodila 2008 i tada tu nije triba nikakav tečaj da muž može sudjelovati na porodu, mislim da su to uveli krajem 2010.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Je, je
    Prekrasna

Ta puna usta i velike okice..ljepotuška prava!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    trudna si 5 tjedana.
    zašto misliš da zdrave trudnice trebaju imati prednost pred bolesnim ljudima?
    Hmm, ma možda baš zato??? Ona je zdrava trudnica i ako nema prednost trebala bi boraviti nekoliko sati među bolesnim ljudima. I ako već piše da trudnice imaju prednost, zašto to ne iskoristiti..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

kakvo je to pitanje?
    zasto zdravo dijete od 15mj ima prednost nad mojom bolesnom bakom od 82god?
    zast zdrav covjek bez noge ima prednost nad mojim bolesnim ocem?
    s razlogom postoje rubrike trudnica, djece i invalida. i bez obzira jesam u 6. tjednu ili 18. imam ista prava kao i trudnica u 32.
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 03.12.2014. at 09:44

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Je, je
    divna je

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni su tek jucer otvorili trudnicku.i dobila sam ju kod ginekologice.
    I naravno da imas prednost.nema smisla da budes dugo medu bolesnim ljudima.
    Ja cu na transfuziji pitati da mi odmah izvade krv i za labaratorij.pa da samo predam na salteru.tako sam u prvoj trudnoci.to cu obaviti iduci tjedan.
    Moram urinokulturu,kompletnu krvnu sliku,i na transfuziju rh.
    Briseve mi jos nije vadila.i pitala sam za torch ali je rekla da to nedaju bezveze ...tek ako posumnja da nesto nije uredu.napomenula sam da sam prije god dana imala macu u dvoristu od koje smo svi doma dobili gljivice okrugle po tijelu.pa sam tila provjeriti i za toskoplasmosu.

I rekla sam joj da mi je od brata sin 2x operiran u munchenu.ima rascjep luka aorte tip b.pa je i to rekla da mooozda obavimo dodatne testove ako bude potrebno.
    Bila sam kod drzavne ginekologice i zadovoljna sam.dobila je novi uzv i novu ambulantu pa nemoram privatno.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Je, je
    Princeza prekrasna je.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Moram urinokulturu,kompletnu krvnu sliku,i na transfuziju rh.
    mene isto to sutra ujutro ceka... i onda iduci tjedan jos stitnjaca i valjda sam mirna malo...
    koliko cesto se ide na kontrole stitnjace u trudnoci? inace sam isla 1godisnje, na terapiji svaka 2-3mj. a sad mi je rekla dr. da ocekujem da cu ic cesto, samo ne znam koliko je to cesto...
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 03.12.2014. at 09:58

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zadarmamica, vjerojatno znaš ali za svaki slučaj, na transfuziju ideš srijedom. Srijeda kao samo za trudnice...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zadarmamica, vjerojatno znaš ali za svaki slučaj, na transfuziju ideš srijedom. Srijeda kao samo za trudnice...
    Da znam.zato cu iducu srijedu jer ovaj tjedan je mm izlazio vise puta sa posla zbog mene i sutra opet mora zbog maloga jer imamo neuropedijatra da ocita eeg.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ok, ~~~~~~~~ za dobar nalaz!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Narodne novine ih uvijek imaju. Možeš i naručiti u njihovom web shopu http://e-trgovina.nn.hr/tiskanice/ii...va/030266.html

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure bila sam na uzv.
    11+6tt
    Nuhalni je 0,8.
    CRL 4,4=11+2tt

Bebica je stalno plesala.
    Ovih dana mi je lose.stezu me vratne zile i onda mi se zacrni i povracala sam.rekla je da me smi muz izmasirat malo po vratu.
    Smrsavila sam.tako da sam u ova 3mj dobila 1kg.
    I tlak mi je 90/60.
    Ono sto me zdjelica i kosti bolilo je sad ok.maximalno odmaram.
    ja idem sutra, a noćas sam cijelu noć povraćala i imala fibru 38,2C. ubilo me, i grlo mi je malo upaljeno, sta bi tek bilo da izlazim vani kad sam se ovako razbolila na kauču???
    e da, i ja sam na +1kg

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Čitam ona #prekinimošutnju pisma i sva sam se naježila.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imam pitanje-sta je s temperaturom u trudnoci? Vec drugi dan je ne uspjevam spustit ispod 37,2 ali isto tako ni ne raste preko 38? Ok,imam neku virozicu,malo teze gutam i zacepljen mi nos,popijem lupocet al nije bolje. Jel to za javit se doktoru il da cekam da prodje? Inace kad me uhvati popijem nesto od onih fluova i bude ok,ni ne sjecam se kad sam zadnji put bila kod dr opce prakse.
    U 15. sam tj

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ivanasky Na sifri up piše da si trudna i slobodno naglasi. Neznaju oni koliko si trudna

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kris, divna je!!!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kris prava je manekenkica

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam ona #prekinimošutnju pisma i sva sam se naježila.
    I ja isto.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kris predivna curica i izgleda mi vec nekako veliko

Cure ja sam danas bila na kontroli 35+4 tt i cervix se skratio sad na 15mm...Koliki je kod tebe Fanky? I kod ostalih cura koje miruju?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ne znam je li ovo prava tema u koju trebam pisati, ali pretražila sam velik dio foruma i nekako mi se čini da je ovo najpogodnija tema. Ako nije, sigurno ćete me prebaciti na pravo mjesto
    Inače nisam osoba koja piše po forumima, ali čitam vas već neko vrijeme i stvarno ste divna ekipa, pa da podijelim svoju situaciju s vama. Vjerujem da ćete imati pametnih komentara. Ono što mene muči je to što sam dan nakon što sam napravila dva testa za trudnoću (jer mi je menstruacija kasnila dva tjedna, ali bilo je jako stresno na poslu, pa nisam ni pomislila da sam trudna) koji su bili pozitivni prekinula s dečkom odnosno dan nakon što sam mu rekla da su testovi pozitivni prekinuo je vezu. Rekao je da to nema veze s tim što sam trudna, ali meni je nekako teško odvojiti te dvije stvari. Naravno da sam odlučila zadržati bebu bez obzira na okolnosti jer se iskreno ne bojim s obzirom da imam divnu obitelj iza sebe, a i moja mama je samohrana majka koja je mene i sestru odgojila bez da smo osjetile da oca nema. Uglavnom, završila sam fakultet, zaposlena sam, odselila sam se od svojih prije nekoliko mjeseci (živim sama) i stvarno mogu reći da sam sve važne stvari nekako odradila. Ono zbog čega pišem je zapravo tata mog djeteta kojeg sam spomenula prije. Nakon prvotnog šoka i riječi da ne želi imati ništa s djetetom i da je jedini logičan potez da pobacim, drugi dan je promijenio priču i rekao je da ćemo sve to zajedno proći i da ne bi mogao živjeti takav život da napusti svoje dijete. Ja sam mislila odlično i bila sam zadovoljna, ali evo otkad je to rekao od njega nikakvih konkretnih aktivnosti. Poslao je jednom poruku "kako si?" i pitao me kad je prvi pregled. Muči me to što ne znam do koje granice tolerirati njegovo ponašanje, da li mu dati vremena (i ako da, koliko) da mu se stvari poslože i slično. Dok on izlazi vani i ide po kavama, ja radim i kod kuće sam sama i borim se s mučninama svaki dan. Mislim da me najviše muči ta nesigurnost odnosno činjenica da uopće ne znam misli li on biti tu ili ne. Rekao je da hoće, ali se ne ponaša tako.
    Jeste li vi imale neka slična iskustva? Imate kakav pametan savjet?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj aprilili prvotno napisa Vidi poruku
    Kris predivna curica i izgleda mi vec nekako veliko

Cure ja sam danas bila na kontroli 35+4 tt i cervix se skratio sad na 15mm...Koliki je kod tebe Fanky? I kod ostalih cura koje miruju?
    Sto kazu dokt za skraceni cervix

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sto kazu dokt za skraceni cervix
    Ja sam na mirovanju od 32. tt , samo je reko da i dalje moram nastaviti sa strogim mirovanjem, toalet -krvet je jedina relacija koja mi je dozvoljena. A ja se nadam da cemo izdrzati u komadu do sljedece subote, do tih carobnih 37 tt jel jos uvijek se nisam otvorila.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

aprilili mislim da je cervix nešto kraći, moj je bio 3,5-4 cm do prije nekoliko tjedana..ali odmiruj još to malo vremena i nemaš brige..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje-sta je s temperaturom u trudnoci? Vec drugi dan je ne uspjevam spustit ispod 37,2 ali isto tako ni ne raste preko 38? Ok,imam neku virozicu,malo teze gutam i zacepljen mi nos,popijem lupocet al nije bolje. Jel to za javit se doktoru il da cekam da prodje? Inace kad me uhvati popijem nesto od onih fluova i bude ok,ni ne sjecam se kad sam zadnji put bila kod dr opce prakse.
    U 15. sam tj
    Preksutra sam i ja 15tt, mene je satrlo prije 10 dana, krenulo kao prehladica i u nedjelju završila na hitnoj zbog 2-dnevne temp 37,2 pa sam se bojala da nije plućna. CRP mi je skočio na 80 i na ORL otkrili gadnu upalu sinusa, dobila neki konjski antibiotik, kapi, inhalacije... A mislim da je sve zapravo započelo s onim normalnim trudničkim začepljenjem nosa, koje obično dolazi s 2. trimestrom. Radije odi do dr, ništa ne košta izvadit malo krvce. Ja moram ponovit nalaz kad popijem atb.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

aprilili mislim da je cervix nešto kraći, moj je bio 3,5-4 cm do prije nekoliko tjedana..ali odmiruj još to malo vremena i nemaš brige..
    U kojem si ti tjednu sad ?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam na mirovanju od 32. tt , samo je reko da i dalje moram nastaviti sa strogim mirovanjem, toalet -krvet je jedina relacija koja mi je dozvoljena. A ja se nadam da cemo izdrzati u komadu do sljedece subote, do tih carobnih 37 tt jel jos uvijek se nisam otvorila.
    Pa, meni nije toliko bio skracen cerviks, mislim oko 3 cm, sad je kraci, ali sam sad 38+5tt, meni je razlog za mirovanje bilo otvaranje i kontrakcije, medjutim, eto, otkad sam pocela se otvarat, pa sam jos u komadu, tako i ti, samo miruj, vec si skoro usla u 9 mj., tako da nema vise straha bas previse, sigurna sam da ces mirovanjem itekako uspjet doci do bar 37, onda mozes kad god...
    Pretpostavljam da stvarno samo lezis, sjedenje skracuje cerviks, kad sjedis na wc-u podigni noge na prste, da rasteretis naprezanje u onoj zoni, to su mi savjetovali kad sam bila u bolnici...i mislim da je dobro drzati jastucic medju koljenima dok lezis...ma vidit ces, jos koji dan ovako, a onda kad se pokrenes sve ce te zivo bolit od lezanja, a beba ce namjerno onda odluciti da nece jos vani...sve su to zlocke male

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, meni nije toliko bio skracen cerviks, mislim oko 3 cm, sad je kraci, ali sam sad 38+5tt, meni je razlog za mirovanje bilo otvaranje i kontrakcije, medjutim, eto, otkad sam pocela se otvarat, pa sam jos u komadu, tako i ti, samo miruj, vec si skoro usla u 9 mj., tako da nema vise straha bas previse, sigurna sam da ces mirovanjem itekako uspjet doci do bar 37, onda mozes kad god...
    Pretpostavljam da stvarno samo lezis, sjedenje skracuje cerviks, kad sjedis na wc-u podigni noge na prste, da rasteretis naprezanje u onoj zoni, to su mi savjetovali kad sam bila u bolnici...i mislim da je dobro drzati jastucic medju koljenima dok lezis...ma vidit ces, jos koji dan ovako, a onda kad se pokrenes sve ce te zivo bolit od lezanja, a beba ce namjerno onda odluciti da nece jos vani...sve su to zlocke male
    Ma da stvarno lezim i sva sam se pokocila. Ja isto imam kontrakcije dosta intezivne al primam terapiju pa drze ih pod kontrolom. prekjuce i dan prije bile su bas jake opet i rekla sam MM da il cu se otvoriti ili ce se cervix jos skratiti i ispalo je ovo drugo. Al jos malo i samo da dogursm do 37 pa onda nek moj sin sam odluci kad bi nam upoznavanje organizirao

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mi smo 17+4tt sada. Kod nas hvala Bogu sve u redu. Kuc kuc da ne ureknem. Meni nisu mjerili nuhalni nabor, mislim da ni nema potrebe za to. Iduci tjedan imamo kontrolu. I onda vidjeti, dogovor kako i kad na fetalnu ehokardiografiju. Spominjala mi je i ponoviti papa test. I to je to kod nas.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Preksutra sam i ja 15tt, mene je satrlo prije 10 dana, krenulo kao prehladica i u nedjelju završila na hitnoj zbog 2-dnevne temp 37,2 pa sam se bojala da nije plućna. CRP mi je skočio na 80 i na ORL otkrili gadnu upalu sinusa, dobila neki konjski antibiotik, kapi, inhalacije... A mislim da je sve zapravo započelo s onim normalnim trudničkim začepljenjem nosa, koje obično dolazi s 2. trimestrom. Radije odi do dr, ništa ne košta izvadit malo krvce. Ja moram ponovit nalaz kad popijem atb.
    Hvala na podijeljenom iskustvu. Narucila sam se za ujutro. Ni meni nije svejedno ,bolje neka doktorica kaze da mi nije nista nego da se nesto zakomplicira

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

U kojem si ti tjednu sad ?
    Danas, 38+5

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Moje cure baš kašlju zadnjih dana, od jučer i ja..baš onako nadražujeće, kad počnem ne mogu stati, imam osjećaj da ću se sva razletiti..s čim bi to mogla/smjela pokušati smiriti?

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moje cure baš kašlju zadnjih dana, od jučer i ja..baš onako nadražujeće, kad počnem ne mogu stati, imam osjećaj da ću se sva razletiti..s čim bi to mogla/smjela pokušati smiriti?
    jedini lijek koji mi u trenu pomogne je prženi šećer zaliven mlijekom

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a idem probati..preko dana nekako, sad pred večer me stalno nadražuje..baš mi nije ugodno...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bok cure
    čitam vas već jaaako dugo, al nikako da se uključim u priču
    malo straha, malo svega ostaloga
    ali vidim da se zadarmamica i ja pratimo po trudnoći pa me eto

ukratko, koiko to može biti
    nakon dugo godina pokušavanja da zatrudnim, 3 izgubljene trudnoće, konačno sam prije 4,5 godine dobila svoje sunce malo i sreću najveću
    nadali smo se naravno i drugoj trudnoći, ali ne... nego cin 3 i klasična konizacija prije 2 godine
    dakle fali mi dio crviksa a pojma nemam koliko.

i eto, sad sam opet konačno trudna, danas na pregledu 11+2 tt
    svaki pregled naravno samo čekam čuti da je sve ok, ostalo je nebitno
    na preglede idem svaka 2 tjedna i uzdam se u volju Božju
    obzirom sad imam 37 (u veljači 38 godina punim), a odbila sam amniocentezu,
    slijedi za 2 tjedna 4D uzv da se mal bolje prouči bebica

i to je to za sad od mene.
    sad valjda vidite zašto me bilo strah 'naglas' izreći vam da vam se pridružujem i zašto sa strahom virkam na temu 'skraćen cerviks'
    prva trudnoća, iako ne u samom cvijetu mladosti mi je bila pravo blaženo stanje, nikakvih želja, tegoba niti ičega sličnog..
    u ovoj se borum s mučninama, kiselinom/žgaravicom, bolovima povremenim u abdomenu, drugačijem mirisu tijela i šta ja sve znam

al sve stojički podnosim samo da čujem te čarobne riječi 'beba je dobro i mjere odgovaraju tt'

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

anabeg mislim da smiješ i sirup od trputca u trudnoći

ja nikako ne volim šećer, a posebno to karamelizirano mlijeko ali sam svejedno to pila kad bi me uhvatilo
    međutim, jedino mi je sirup od trputca smirio kašalj, ali naglašavam da tada nisam bila trudna
    mislim da sam vidjela da se može u trudnoći (ja sam koristila od Holyplanta čini mi se)

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala alkemičar, ako sutra ne bude bolje, raspitati ću se kod gina ili u ljekarni.

Inače, ja sam na ljeto 2010 također imala CIN3. Rađena mi kolposkopija i biopsija. Na sreću biopsija nije potvrdila nalaz papa testa, nego CIN1. Meni je rađena krioterapija (zaleđivanje) nakon toga nalaz uredan, pa sljedeći opet CIN1. Sad zadnja 2 nalaza uredna.

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Anabeg bolje ti zatrazi pomoc cim prije da se ne razbukta. Ja se bas tih prehlada, viroza i upala bojim, jer mi inace nikad ne prođe bez antibiotika. Vucem to tjednima kad me uhvati.

Alkemicar cuvaj tu mrvicu malu moja je malo veca od tvoje

Mene su poceli muciti hemoroidi Nikada nisam s tim imala problema i sad sam si tak jadna. Kakva iskustva imate, ako imate i kako ste ih rjesavale? Ja stvarno jedem svasta raznoliko, puno voca, nesto manje povrca, voda, magnezij... Ali eto - snaslo me :/

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Alkemičar, dobrodošla! Želim ti laku i školsku trudnoću do kraja.
    Da te pokušam utješiti: bliska prijateljica ubrzo nakon poroda dobiva nalaz CIN3. Obavlja konizaciju i dr joj preporuča ili uskoru ponovnu trudnoću ili da ostane na jednom djetetu zbog godina i dijagnoze. Napominje da će u trudnoći morati strogo mirovati. Ona odgađa trudnoću jer nije spremna i ipak ostaje u drugom stanju za par godina. Trudnoća savršeno uredna bez dana mirovanja, rodila savršenu djevojčicu u terminu.
    za sličan scenarij.

Anabeg, meni je pomagao ovaj balzam sa prsa http://www.mojaljekarna.hr/3026-thic...aticnjakom.jpg. Mogu ga mazati i djeca od 2 godine, pa vjerujem da mogu i trudnice.

A mi danas bili na pregledu i prvom ctg-u. Bebač procijenjen na 2270 g, mljacka i ljubi svoju posteljicu koja ga hrani ko i stariji mu braco, žderonjići mali . Ne bi se malo odmakli da ih poslikamo prije rođenja, a-a!
    Ugl, sve ok osim mojih vena ali sad hdB znam da će se povući čim rodim, pa bar tu paranoju nemam.
    Lagano i mi koračamo prema finalu, prebrzo mi prolazi ova trudnoća...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •