Stranica 138 od 581 PrviPrvi ... 3888128136137138139140148188238 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,851 do 6,900 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno postavljam glupa pitanja, ali ovo kada kažete da se zdjelica raširi - vrati li se ona kasnije na mjesto, kako je bila prije? Ako da, na koju foru? Mislim, ipak su to kosti, a ne guma lastika.
    Dragi Bog ili majka priroda, kako hoćeš, pobrinuo se za sve. U T omekšavaju zglobovi i naša tijela se cijelu T polako pripremaju za taj finalni događaj. Nije bzvz naziv "drugo stanje" jer sve što je inače normalno, sada nije i obratno. Naravno da se poslije vraća na mjesto, ali ne vjerujem da baš kod svake žene 100%. Moja sis je jedna od 1000 kaj joj se trbušni mišići nisu vratili na mjesto, nego ostali rašireni i dobila je bruh.
    Ne razbijaj glavu! Uživaj mazeći bušicu
    Posljednje uređivanje od stork : 07.12.2014. at 07:11

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Stvarno postavljam glupa pitanja, ali ovo kada kažete da se zdjelica raširi - vrati li se ona kasnije na mjesto, kako je bila prije? Ako da, na koju foru? Mislim, ipak su to kosti, a ne guma lastika.
    Koliko imas godina

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hahaha, jel si ti ono neki dan pitala i dali će ti svi zubi ispasti?

Ma ne brigaj, raširi se to i sve se uredno vrati na mjesto. A do tada, pokušaj se opustiti i ne razbijati puno glavu o tome.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kod mene mirno...terminušo ima li kakvih naznaka?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma nista moja zeno, sinoc krenula ta sluz jos jace, nocas stalo, uvecer mi krenu kontrakcije, blagi trudovi pa se za uru- dvi smire, sutra mi pregled pa cemo vidit...beba isto skace, udarci prilicno i zabole, sve vise ulazi u kanal, osjecam po tim bockanjima dolje, narocito dok hodam...jel i tebi tako...citala sam da se malo umirim od treme u pdf porod smijesne price s poroda, pogledati obavezno

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Žene imam jedno pitanje, naime pijem elevit i folacin, a jučer sam si kupila od NW kelatirani magnezij, kalcij i cink... Magnezija ima 267mg, jel to dovoljno ili da pijem po dvije tbl?

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kike, mislim da je to dosta, ti si prava vitaminska bomba koliko toga pijes, ja sam uzimala samo folnu prvo tromj., pa nakon nje vitamine, i u zadnjem tromjesecju magnezij300 zbog grceva i povremeno vitamine...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Strah me jer ne jedem baš raznovrsno, pa se trudim to nekako nadoknaditi, naime ne volim mlijeko ni u kojem obliku

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Kika ne zamaraj se previše. Ja isto nisam pila mlijeko i još sam vege. Pila sam prenatal i mg. Beba će sebi uzet sta je potrebno, a ti si fino izvadi krvnu sliku pa ćeš vidjeti

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nista moja zeno, sinoc krenula ta sluz jos jace, nocas stalo, uvecer mi krenu kontrakcije, blagi trudovi pa se za uru- dvi smire, sutra mi pregled pa cemo vidit...beba isto skace, udarci prilicno i zabole, sve vise ulazi u kanal, osjecam po tim bockanjima dolje, narocito dok hodam...jel i tebi tako...citala sam da se malo umirim od treme u pdf porod smijesne price s poroda, pogledati obavezno
    Meni su zadnjih 10 dana kontrakcije učestalije, kroz jutro onako tu i tamo, a onda popodne oko 2-3 sata baš često, onda to traje do navečer i navečer se smiri..bude ih ali rjetke su..počelo se događat da me neka kontrakcija toliko stisne da je skoro moram prodisati i onda se ponadam da kreće, ali ipak još uvik ništa...e da, i meni ti djetetovi pokreti znaju biti neugodni jer imam osjećaj da se to sve događa skroz dolje nisko, na samom izlazu...meni je sutra ctg, vjerojatno i pregled..jutros mi nije bilo nikakve sluzi više...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kika mislim da piješ dovoljno svega + koliko god neraznovrsno jedeš ipak se nešto ubaci i kroz to što pojedeš..magnezija mislim da ti je dovoljno, osim ako ti prerano ne krenu kontrakcije ili nešto slično pa ti ginekolog preporuči drugačije. Ja sam pila 250mg dnevno (pola tablete od 500mg) i to mi je bilo sasvim dovoljno, držalo mi je pod kontrolom i kontrakcije i grčeve i probava je bila za 5..

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala Vam trudnice moje Dug je i težak moj mpo put i sve je puno strahova, ali uz Božju pomoć nadam se da će sve biti u redu Sretno nam svima bilo!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Vam trudnice moje Dug je i težak moj mpo put i sve je puno strahova, ali uz Božju pomoć nadam se da će sve biti u redu Sretno nam svima bilo!!!!

Znam sve, samo ti pij svoje vitaminice, a tremu ces imat cilu trudnocu, bar malo, i ja jedvo cekam porod, vise mi strahova navrh glave

Anabeg, valjda cemo uskoro...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

di ste cure? kako ste?
    svaka u svojim nekm brigama i dvojbama

evo ja nisam stigla ni misliti o sebi i bebi jer je sinek bolestan i borimo se s velikom temp
    a i ja sam nahlađena, kišem i šmrčem, a grlo svrbi pomalo
    kako i ne, kad imamo 19 stupnjeva u zraku a pola prosinca skoro

moram sutra izvaditi krv, urin i šećer, mislim i krvnu grupu opet
    samo da maleni bude dobro pa ću sve ostalo lako

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Evo ja bila u petak na prvom pregledu. Nije me poslala vaditi krv niti su mi mjerili krvni tlak ili me vagali za sto sam cula da je uobicajeno. Tako da sam sad dosta zbunjena Maleno ima 9mm i sad smo u 7.tjednu

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja bila u petak na prvom pregledu. Nije me poslala vaditi krv niti su mi mjerili krvni tlak ili me vagali za sto sam cula da je uobicajeno. Tako da sam sad dosta zbunjena Maleno ima 9mm i sad smo u 7.tjednu
    Sanja iz nepoznatog razloga nije ni mene moja slala nikamo, sama sam tražila kks, guk, urin, napravila je samo papu i HB sve je bilo ok. Onda sam je tražila Folacin (da ne kupujem folnu), kaže ona: aha pa može. Sad sam prešla voditi T u bolnici i pita tamo dr zakaj nisam radila UK jer je to sad standardna pretraga u ranoj T?! I pitam za štitnu jer mi je par mjeseci jako padala kosa, moja dr veli da ne treba, a ova u bolnici da svakako treba tsh. I sad ti budi normalan...

Veličina bebice ti je taman super za 7 tt, a sve ostalo sama traži ako te nije slala.
    Posljednje uređivanje od stork : 07.12.2014. at 12:59

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj u dezurnoj ljekarni, samo ponesi povijest bolesti gdje se vidi da ih trebas uzimati.
    Ne daju mi ga. Nema ga u slobodnoj prodaji, na posudbu ne smiju davat... sad su me poslali da cekam kod dr opce prakse u dezurstvu da mi da recept. Koji mi 100% nece dat jer je to "ginekoloski lijek"...
    ali niposto ne smijem prekinit terapiju...
    ja to ne kuzim.. jel ne mogu otvorit mene u kompu i vidit da ga uzimam, ako im vec napismeno nist ne znaci??
    Najradje bi samu sebe nasamarala takvu blesavu!!!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Ne daju mi ga. Nema ga u slobodnoj prodaji, na posudbu ne smiju davat... sad su me poslali da cekam kod dr opce prakse u dezurstvu da mi da recept. Koji mi 100% nece dat jer je to "ginekoloski lijek"...
    ali niposto ne smijem prekinit terapiju...
    ja to ne kuzim.. jel ne mogu otvorit mene u kompu i vidit da ga uzimam, ako im vec napismeno nist ne znaci??
    Najradje bi samu sebe nasamarala takvu blesavu!!!
    Ne paničari! Progesteron se ne luči prirodno u konstanti, nego u impulsima, što znači da varira čas više, čas niže. Ako nisi imala krvarenja, hormonalni status preniskog prog. ili nekaj takvog, do sutra ne bi trebalo biti problema. Više ćeš si naštetiti ovom šizom! Pokušaj staviti na pdf Potpomognuta, na oglasnu ploču da ti je danas hitno, ako tko ima za posuditi, možda imaš sreće pa ti se javi koja cura iz Os.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi idemo napokon kuci !

Anabeg, funky... Cekam vase novosti

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sanjo, tek kad ti otvore trudnicku knjizicu poslat cete vadit krv i ostalo...prije 12 tt se to ni ne radi....
    Cure u finalu da što prije mazite svoje bebice !!!!
    Alkemicar vibre za malog sincica da brzo ozdravi a i ti se cuvaj, caj, med i ostalo....
    Ja sam danas 11+1 i evo prvo jutro da nisam morala zagrlit wc skoljku....nadam se da ce mi mucnine pomalo bit podnosljivije ...kad su vama prestale ???

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Evo rijesila sam... uzas. Moram pitat dr da mi napise neki "vjecni" recept...

mene moja gin odmah poslije prvog uzva poslala i krv i urin i sve.. nije cekala 12tt

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Knjizicu mi je vec otvorila, ali samo je napisala ime i prezime i termin sljedeceg pregleda koji je 20.1.2015. Tad bih trebala biti u 13.tjednu, pa cu vidjeti hoce li mi tad sve to napraviti. Hvala vam na odgovorima Pitat cu je i za termin poroda jer ga je definitivno pogrijesila :D
    Sto se tice mucnina, Bebeto, meni je mucno od jutra do mraka, nista mi se ne jede, ali povracam samo tu i tamo. S obzirom da sam tek u 7.tjednu i mene zanima hoce li prestati kroz kojih mjesec dana jer ovo je iscrpljujuce. Drzi se. Drago mi je sto jutros nisi povratila. Vesele nas male stvari

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Sanja, mene su poslali sve izvaditi 6 tjedan. I urinokulturu i krv, a sad idemo u 11 na senzibilizaciju. Pa onda 12 na kombinirani, papa, uzv.
    Sad možda ima veze, jer idem kod privatnika, ali bebica ti je stvarno dobro razvijena i vjerojatno će te dr poslat kasnije na te pretrage. Moja je u 6tt imala 3 mm, što je malo pa su možda zato ubrzali. Sad hvala Bogu, sve ide po školski.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Da, meni je ginekologica kad sam komentirala kako je malena rekla "Nije ne malena, bez brige. Velika je vec."
    Vidjet cu onda sto ce biti na drugom pregledu. Ocito se sve razlikuje od trudnoce do trudnoce. Super sto je beba dosla na svoje! Neka samo sve od sad ide dalje skolski kod tebe

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Blizu smo mi po terminima, pratit ćemo se
    Samo ti misli na svoju mrvicu i ne daj da te išta izvana povrijedi. Ništa drugo nije važnije.
    A što se tiče trudnoće, od pregleda do pregleda grizem nokte. Najradije bi kupila aparat za ultrazvuk i bila priključena na njega

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

sanja, bude ti dr-ica iduci put to sve obavila. Ja sam dosla sa slikom uzv-a i povijesti bolesti gdje pise koje pretrage iz urina i krvi trebam. Nije me vagala, mjerila tlak nit sam pisnula trakicu za proteine. Ali to sad radim svaki put kad dodem, od 2. pregleda. Papu nisam radila.
    Neki ginici rade svaki put samo uzv, bez pregleda, neki svaki pu samo pregled i 3 uzv tijekom trudnoce. Ovisi o njima.
    Mucnine splasnu do 16tt, kako kome, nekima ranije, a nekima traje cijelu trudnocu (al to je rjede). Ovisi. Meni su krenule sa 8tt i zadnji put sam se zbljuvala neki dan, sa 20+4.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Da, pratit cemo se u brigama i mukama trudnoce
    Pokusavam se koncentrirati na sebe i bebu, ali s obzirom da sam u ovome sama onda muku mucim i s tim. Ali proci ce s vremenom sigurno
    Meni se isto taj drugi pregled cini predaleko. Ja bih da je svakih tjedan dana, pa da lijepo budem na miru

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pokusavam se koncentrirati na sebe i bebu, ali s obzirom da sam u ovome sama onda muku mucim i s tim. Ali proci ce s vremenom sigurno
    Meni se isto taj drugi pregled cini predaleko. Ja bih da je svakih tjedan dana, pa da lijepo budem na miru
    Ocu djeteta jesi rekla da si bila na pregledu?kakva je reakcija?

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Blizu smo mi po terminima, pratit ćemo se
    Samo ti misli na svoju mrvicu i ne daj da te išta izvana povrijedi. Ništa drugo nije važnije.
    A što se tiče trudnoće, od pregleda do pregleda grizem nokte. Najradije bi kupila aparat za ultrazvuk i bila priključena na njega
    Potpisujem ovo za ultrazvuk

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I ja sam doktoricu pitala u tim tjednima ima li viska uzv da mi posudi...ma bit ce to sve dobro cure, samo hrabro

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tako sam i ja u prvoj trudnoći razmišljala
    stalno bih bila nakačena na uzv, samo da znam da je sve ok

ja sam danas 11+6
    sljedeći ponedjeljak mi je tek pregled. i to 4D uzv

jedva čekam

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ocu djeteta jesi rekla da si bila na pregledu?kakva je reakcija?
    Rekla sam mu da sam bila na pregledu i kako je bilo. Reakciju ne mogu opisati. Od komentara da ako se vec to moralo dogoditi u njegovom zivotu da mu je drago sto je to sa mnom do toga da ne razumije zasto sam odlucila zadrzati dijete kad mi vise nismo zajedno. I od toga da mu kazem sto god mi treba pa ce mi pokusati to i napraviti sto ga pitam do toga da nisam ja sad invalid pa ne mogu sama. Zbunjena sam ostala nakon tog razgovora.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Rekla sam mu da sam bila na pregledu i kako je bilo. Reakciju ne mogu opisati. Od komentara da ako se vec to moralo dogoditi u njegovom zivotu da mu je drago sto je to sa mnom do toga da ne razumije zasto sam odlucila zadrzati dijete kad mi vise nismo zajedno. I od toga da mu kazem sto god mi treba pa ce mi pokusati to i napraviti sto ga pitam do toga da nisam ja sad invalid pa ne mogu sama. Zbunjena sam ostala nakon tog razgovora.
    Sorry, al' zvuči mi kao nedoraslo derište, ne bi imala jedno, nego dvoje za odgajanje! Samo ti misli na mrvicu i lijepo lagano bez stresa...

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Joj Sanja, nemaš pojma koliko mi je žao što imaš nesposobnog frajera pored sebe u najvažnijem periodu života. Nemoj se zamarati s njim, odlučit će sudjelovati prije ili kasnije. Vjerojatno kad vidi bebicu.
    Čisto da te utješim, moj živi sa mnom, a nije puno bolji. Kao da uopće ne razumije što se događa. Nit me nešto grli, nit mazi, nit dira trbuščić. Imam osjećaj da je to njihov način bijega. Kao ako to ne doživljam, to se neće dogoditi.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Stork, slazem se s tobom. U ovim trenucima se i pokazao kao sebicna osoba koja misli samo na sebe i kako to utjece na njegov zivot.
    Ivekica, vjeruj mi da nisam ni sigurna da zelim da sudjeluje ikad jer ne znam kako cu prijeci preko ovakvog ponasanja na pocetku. I moja starija sestra i prijateljica koje su rodile rekle su da im partneri nisu bili od skoro pa nikakve pomoci iako su ih imale pored sebe i bile u vezi tj.u braku. Muskima je ocito tesko poistovjetiti se s tim sto prolazimo. I vjerujem da ti je tesko kad te netko ne zagrli sam od sebe jer zna da ti je to potrebno.. Znam koliko meni to vec sad nedostaje.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Žao mi je što imaš takvu situaciju. Kod mene je potpuno drugačije - mm je divan, stalno me mazi i sav je nježan oko svega. Al da nema foruma, niš ne bih znala - za sve te preglede i ne znam što sve već. Neki dan sam pitala svoju sestru čime ću pokrivati dijete, koja je razlika između odjelca i pidžamice, u čemu je držala djecu prek dana da nisu stalno u kimbaču ... Totalni početnik, al jedva čekam.
    I ja sam stalno htjela ići dr-ici i da vidim dijete na uzv-u, da se uvjerim da je sve ok. Al me popustilo. Na svakom pregledu škicnemo da vidimo da se dijete miče i da je veliko (tako brzo da niš nit ne skužim). Al vidim da trbuh raste, sad i osjetim bebicu pa znam da je sve ok. Ne fali mi uzv jer sam se napokon opustila.
    Danas mi je mm kupio knjigu Klinike Mayo o prvih godinu dana bebača - isprintani pedijatar. Jedva čekam da mi stigne poštom.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Joj Sadie odlicno! Bas mi je drago.. Trbuh znaci raste? U kojem si tjednu? Jos uvijek stanes u "staru" robu?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sanja S, bolje da odmah znas...pa da se ne nadas nicem od njega u buducnosti, tako da te moze samo ugodno iznenadit, ako mu dodje, kod nas se kaze , iz guzice u glavu

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Znam da to govorim sad jer mi ga je puna kapa, ali dode mi da mu kazem da me pusti na miru i nikad mi se ne javlja vise. A opet, moram misliti na bebu i sto ce biti najbolje za nju kad dode na svijet..

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Joj Sadie odlicno! Bas mi je drago.. Trbuh znaci raste? U kojem si tjednu? Jos uvijek stanes u "staru" robu?
    Danas nam je tocno 20tt. Odavno ja ne stanem u staru robu. Trbuh mi se nazirao vec s neka 2 mjeseca. Dobila sam 12 kg (dosta sam visoka pase nit ne kuzi) i sva sam u trbuhu. Bas mi je lijep, tako veliki.

Miisli na bebu, al i na sebe. Nek ti obavlja neke stvari, budi prakticna u tome. Jedna moja se rastala, al nije otkantala bivseg, vec je razvozio djecu i sl., nije se odrekla njegove pomoci jer je bio budaletina.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

E znam, samo ponekad ne mogu, a da ne pomislim da ne zelim nikakvu pomoc osobe koja me ne voli, a jos bitnije ne voli nase dijete. Ne kazem da se mozda nece jednom to promjeniti, ali za sad mi je takav osjecaj..

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Alimentacija obavezno!!
    Ja bez toga neznam kako bi prezivila mjesec. To je njegova obaveza i nemoj se mislit ocu -neću.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Mogu ja bebača samo na svoje prezime, a da svejedno mogu dobivati alimentaciju za bebu (s obzirom da ce bebu priznati)? Znam da idem sad u neke pravne vode, ali mozda znate...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mogu ja bebača samo na svoje prezime, a da svejedno mogu dobivati alimentaciju za bebu (s obzirom da ce bebu priznati)? Znam da idem sad u neke pravne vode, ali mozda znate...
    Prilicno sam sigurna da mozes, narocito ako nece sporiti priznavanje...ako bude bas takav magarac da i ne prizna, imas pravo na dnk analizu, te onda naravno i alimentaciju...

Anabeg, di si, ima li sta, ne ostavljaj me samu...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Počinjem osjećati bol i zatezanje kada se saginjem i oblačim čarape/cipele, a nisam još ni na pola puta.
    Kako će to izgledati zadnji mjesec?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 07.12.2014. at 23:09

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Sto se tice mucnina,meni je mucno od jutra do mraka, nista mi se ne jede, ali povracam samo tu i tamo. S obzirom da sam tek u 7.tjednu i mene zanima hoce li prestati kroz kojih mjesec dana jer ovo je iscrpljujuce
    I kod mene isto, jedino sto ja ne povracam... ali opala sam vec 1,5kg
    sva hrana mi ima uuzasan okus!! Tjeram se redovno jesti sve, vecinom lezim i mirujem i trazim sta mi odgovara od hrane ali ovo je bas bljaah... zasad juhe i mandarine podnosim super, banane nikako!

Takodjer potpisujem za kucni uzv! Jos tjedan do iduceg pregleda a nikak docekat.. jos kad mi mm mama rekla da su oni na prve uzv isli u 7mj T ajme kak su sam izdrzali?!?
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 08.12.2014. at 00:29

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Počinjem osjećati bol i zatezanje kada se saginjem i oblačim čarape/cipele, a nisam još ni na pola puta.
    bit ćeš sretna ako uopće budeš mogla sama obući čarape. Ja sam punih sedam mjeseci i ne mogu sama skinuti čizme, a sa čarapama se mučim.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

terminušo, evo me..u komadu još uvik, neboj se nisi sama malo kasnije idem na ctg pa javim kako je.. Stiskaju me kontrakcije sve jače, ali i dalje to nije to, navečer se to skoro pa skroz smiri..A evo na 39+3 smo, valjda će se pokrenuti u sljedećih nekoliko dana..

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ako je doma onda mi to obavi muž, ako je odsutan, kćerke:nemajka:
    njima je to gušt, krepavaju od smijeha i jedna mi navlači čarapu na jednu nogu, druga na drugu..a ako sam baš prepuštena sama sebi onda ajme majko, al nekako se uspije.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    I kod mene isto, jedino sto ja ne povracam... ali opala sam vec 1,5kg
    sva hrana mi ima uuzasan okus!! Tjeram se redovno jesti sve, vecinom lezim i mirujem i trazim sta mi odgovara od hrane ali ovo je bas bljaah... zasad juhe i mandarine podnosim super, banane nikako!

Takodjer potpisujem za kucni uzv! Jos tjedan do iduceg pregleda a nikak docekat.. jos kad mi mm mama rekla da su oni na prve uzv isli u 7mj T ajme kak su sam izdrzali?!?
    Evo ja sam jutros povratila čokolino koji sam jedva pojela, i to kroz usta i kroz nos. Odvratno.
    Sad mi je super jer mi inace tako bude nakon sto povracam i sad cekam kad ce opet krenuti mucnina. Ah, koji divan zivot

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •