A ja prijavljujem svoju prvu večer bez BH

Danas mi je ginekologica rekla neka si kupim magnezij, reko ok.. Odem ja u ljekarnu, pitam tetu što mi je najbolje piti, na što mi ona odgovori da si uzmem od natural wealtha šumeće tablete.. Koliko koštaju i koliko ih ima unutra? 70 kn, ima ih 20 komada.. Dobro, a koliko koštaju tablete pored njih i koliko ih ima? Tablete koštaju 80 kn i ima ih 100 komada.. Naravno
Dođem u auto i dragi pita šta sam kupila, ja mu pokažem a on se primi za glavu - NE natural wealth!! Ja se zbunila, reko zašto.. Njemu je nedugo u ljekarni jedna prodavačica koja je stajala pokraj velikog postera od natural wealth-a šapnula sa strane da ga nikako ne kupuje jer je to otrov ( što mi ima smisla, zašto je baš on toliko razvikan? ) i preporučila mu ( teta u ljekarni! ) duplo jeftiniji proizvod na biljnoj bazi... Tako da se on digao i otišao mi u ljekarnu zamijeniti magnezij od natural wealth-a za neki magnezij prirodniji, bijelo plava bočica od tvrtke KAL, piše since 1932 ..
Aha, uglavnom, ovo je bio savjet za možda ako već unosite vitamine, da pripazite koje, a svakako si uzmite magnezij, stvarno ih nema, nema, ni jedne :D