anabeg draga, čestitam na malenom princu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno ekspresno
anabeg draga, čestitam na malenom princu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno ekspresno
Arianm i anabeg od srca čestitke!!!!! Anabeg zbilja si ekspresna
I ja sam rodila dan iza pregleda, plodnu vodu nisu ni gledali, vodenjak otisao u bolnici za vrijeme trudova
Tko je slijedeci?
Pozdrav od mog ljepotana koji je pajkio cijelu noć![]()
Arianm i anabeg čestitam od srca na malenim čudima! Nek sve bude kako treba pa da bježite iz bolnice svojim kućama. Imate najljepši poklon za Božić![]()
anabeg, čestitam od srca i tebi i cijeloj obitelji![]()
Bravoooo Anabeg!!!!! Cestitam od srca, uzivaj i pozdrav cijeloj velikoj obitelji, narocito malom princu!!!!
Kod mene nocas blagi trudovi, smirili se pred jutro...
Anabeg, čestitke na velikom dečku!!!
Cure, idemo dalje....Funky?
Ima li jos itko u finalu, Aprilili, Mury, jeste vi iza nove?
A ja se nadam da ce skoro, sutra mi kontrola i termin, pa cemo vidit...i sad me malo probada ali preblago da bi jos posumnjala na veliki dogadjaj...
Javim ak se mali uozbilji i odluci vani![]()
Ajmo Funky, ti si slijedeca
Meni je termin 1.1., danas punih 37tt, nadam se da nece jos tjedan dana, a onda neka krene kad god maleni odluci...
Nakon Funky koliko sam pohvatala Bugaboo, Aprilili, Jo1974, pa ja (11.01.), ali meni je cilj samo ući u NG, tj. može biti prvo novorođenče u NG...i neka malac bude godište 2015, bit će mladji
![]()
Hahaha, dobar plan, neka ti bude...onda si taman usla u 9 mj, bas mi drago, neka sve bude dobro...
Meni trema od poroda i dalje, sinoc sanjam da mi dr daje neke igle da se sama prikljucim na infuziju, jos se jedino igle bojim vise od poroda...
A di nam je Bugaboo, ostade ja solo znaci za 12. mj...
Anabeg, baci koju utjesnu pricu s poroda kad stignes...
Anabeg čestitke od srca! Uživajte sada!
Funky čekamo tebe....
Moja sumnjiva mokraca je bila sumnjiva s razlogom. Pojavio mi se smeđi iscjedak :/ Cekam da mi se dr.javi a do tad cu valjda izludit![]()
Da funky je sljedeca, pa bugaboo i ja mislim da je Jo ispred mene jel ima zakazan CR pa ja 03.01 pa Mury onda si ti...
Ja evo sad s kontrole sve ok, sin moj skace i dalje. Cervih je sad na 14mm i pocela sam se otvarati. U ponedjeljak opet kontrola.
Funky nemoj se bojati , moli se draga i ako imas priliku nabavi si knjigu Duhovni pristup porodjaju, opusta nevidjeno i pomoce ti da pobjedis strah.
I mene zanima kako je proso porod od anabeg.
Maybe odmah nw hitnu! Ne mora biti ništa strašno, većina ima nekakve iscjedke.
U kojem si tt?
Draga maybe nemoj se puno brinuti. Možda se beba puno rita pa si malo prokrvarila.
Držim palčeve da sve prođe u najboljem redu!!!!mislim na tebe
Hvala cure. Putujem prema hitnoj pa cemo vidjeti. Tjesi me jedino da me nista ne boli
Maybe, sretno, nadam se da je sve ok, javi
ivekica nemre to biti od ritanja, onda bi cure s većim trudnoćama stalno curkale, a vidjet ćeš kad naraste pa se rastegne i rebra ti počnu pucati![]()
Evo mene na putu kuci ♥
Dr.veli da je sve ok, beba mase, a mama je mirna
Moguce da je pukla neka kapilara ili mali hematom pa se to sad nakon nekog vremena iscjedila stara krv. Eh to blazeno stanje...
ajde super. Sad malo miruj.
Meni se evo pred malo dignuo tlak, i mada sam otvorena i trebala bih mirovati da izdržim još bar dva tjedna da bar probamo izbjeći višetjedni boravak u inkubatoru- nije bilo druge, morala sam se ustati i malog na wc, metlu u ruke, izbacit suđe iz suđerice i ubacit prljavo unutra, dovest dnevni koliko toliko u red. mm je skuhao ručak i otišao po malog u vrtić, ali bome niš drugo ne mogu očekivat vidim.... Bome tražit ću ga da mi svaki drugi dan dođe žena sredit kuću i opeglat robu. Ma baš sam ljuta!!
joj kužim te skroz.
moj hoće napraviti, al se često i opusti
a ja kad miram ukazati na očito, dobijem ospice i grizem
pa vidi i on koliko i ti da treba robu popeglat, suđericu riješit, usisat.....
jednostavno ne razmišljaju
spomeni mu pomoć u kući pa se možda stavi![]()
Ne mogu se nasi muskarci stavit u nasu kozu i znat kako nam je. Ja sam to primijetila vec na pocetku trudnoce. MD kao da se zacahurio (mislim da ga je strah). A i tko je nama kriv kaj ne volimo nered u kuci? :D
Tek sad vidim- kad ne smijem, koliko u stvari mi po kući radimo
Nema mi druge nego i dalje skakati jer inače... Stavila sam šalicu sa čajem na stol, mali je počeo da brba po njoj sa žlicom, ja svako malo škicnem na mm-a, na kraju mali uzme daljinski i fino ga stavi u šalicu. E hebeš ga!!!!!! Da sam nešto rekla, dobila bih "kako sam dosadna".
Evo ja imam kao pomoć od strane obitelji da mi skuhaju i kao počiste. Za popizditi, ova kuha kako hoće, u jelu kila luka, ko da je munjena, a druga kao čisti a možeš ići za njom i popravljati. Sutra ce reći da su bile od pomoći 24/7.
Da imam love, platila bi ženu koja nadam se nebi toliko pametovala kako se to radilo '41.godine
Evo me drage moje..ja i moj ljepotan se navikavamo jedno na drugo..cickamo skoro cili dan...i nadamo se mlijeku ovih dana..ako ssve oatane ok u subotu idemo doma..evo par rijeci..znaci negdje oko 7 sati otisa vodenjak..pravac bolnica..prvi ctg bez trudova, pregled kaze 6 cm..vodenjak se jos dva puta sobro iscijedio nakon klistira krenuli bolovi, u box..nakon 1-1.30 sat trudova s tim da je samo zadnjih 20tak minuta bilo onako opakih..osjetim nakon za tiskanjem i nakon 3 truda moj ljepotan mi je bio na grudima..brzo, zaista brzo..
Maybe hvala Bogu!
Bila sam se zabrinula za vas i svako malo škicnem jesi što pisala.
Anabeg poljubi svoje maleno za sve nas <3
Anabeg,porod kakvom si se nadala.
Optimisticna, vjerujem da si luda jer moras lezati i cuvati trudnocu, gledati u ista 4 zida cijeli dan, svako zrnce prasine...ali morat ces birati bitke. Nauciti delegirati. Mozda stvarno angazirati cistilicu da ti povremeno napravi krupne stvari. A muz sigurno moze nauciti srediti sude, pospremiti igracke, pomesti. Peglanje svedi na minimum minimuma, ko ce ti peglati svaki drugi dan uz toddlera i malu bebu!?
Nije samo rijec o izdrzati jos 2 tjedna, valjalo bi izdrzati sto dulje da beban bude zreo kad se rodi i izbjegnete xy dodatnih problema. Objasni to muzu, inace ce biti sam s Malim mozda i tjednima.
Kad tako postavis stvari u muzevoj ali i svojoj glavi, nece biti daljinskog u caju jer a) caj nece biti u radijusu Malog, b) ti ces drage volje graknuti prije jer je muzic obavio svoje duznosti![]()