porod za poželjet. još jednom čestitke!!!!!!!
maybe
anabeg
ja sam malo luda vec... jos samo 4 dana... stalno me pere osjecaj da nesto nije u redu jer je sve tak mirno i bez nekih udarnih simptoma... nikako nisam T tako zamisljala u ovom ranom stadiju i onda me brine da nesto nije ok
muza danas grlo pocelo nesto bolit tako da mislim da cu bjezat od njega narednih par dana!
Mene stalno pere osjecaj da nesto nije u redu. Nazalost, pomogne mi jedino kad vidim bebicu na ekranu i rijeci dr. da je sve ok. I onda sam mirna neko vrijeme. Moramo se opustit!! Jedva cekam da osjetim pokrete bebice
cestitam !!
ja sam u 33 t ..svaki put kad idem na wc zadnjih dana imam proljev..ali idem 1-2 puta dnevno, nije da sam stzalno u wc-u...jel to normalno pod utjecajem ovih hormona?
da.. sad srce, onda pokrete... samo da mi javi da je tu i da je dobro... ovo me mal izludjuje![]()
ja sam istso u stalnom strahu bila u prvoj
sad se trudim ne razmišljati jer bih izludila vjerojatno
samo se molim Gospi daa mi da snage prihvatiti i izdržati sve što mi je dragi Bog naumio
nema druge. samo tako mogu ostat mirna i koliko toliko bistre glave
jer treba mi zdrav duh i pozitiva da me nosi naprijed
još je dalek ut pred nama
Kiri - i ja imam proljev svako malo. To je valjda normalno.
Ivana.sky, maybe i sama sam takva. Kad je dr rekla za 4 tj kontrola, ja pomislila pa tko će čekat do tad. Mogu li ja svaki tjedan![]()
Anabeg, koji ekspres porod, super, super!!!
Maybe, hvala Bogu da je sve ok!
Mene umiruje molitva Bogu i nada da ce sve dobro proci...
Ovih dana samo ekspresni porodi.....e pa neka taj niz nastavi
![]()
Eto mucnine... i to nocne.. ne da spavat... uff
Ivana.sky brzo će proći te mučnine. Meni su nestale sa 9 tjedana, a sad slijedi malo ljepši period.
Maybe hvala Bogu da je sve dobro !!! Ja svaki put kad idem na wc umrem kad pogledam na dnevni uložak od straha da ne bude krvi ili tog smeđeg iscjetka...brrr. Jučer sam osjetila par puta odmah poviše pupka kao nekakav mali mjehuric...što bi to moglo bit ??? Sutra ulazim u 12 tt pa je nemoguće da se beba već javlja i još tako visoko ??? Meni su zadnjih par dana mucnine manje izrazene ali me još uvijek me muči nesanica...
Bebeto mozda probava jace radi pa si nesto osjetila?
Ja sam se jucer smrzla kad sam vidjela ulozak. To mi je bila nocna mora i eto dogodila se... Ali sve je ok pa eto... Idemo dalje
ne ponovili se takvi stresovi
bebeto, malo je ipak prerano i previsoko za bebača koliko mi se čini
još uvijek je ispod pupka i prerani je još za osjetiti mislim
i ja osluškujem
znam kad sam s malim bila trudna da se uvijek javljao navečer kad bih legla (a osobito ako bih na tren stala na leđa jer mu taj poožaj nije odgovarao izgleda) i ujutro
tako i sad navečer kad legnem osluškujem i bude tu nekih 'strujanja' ispod pupka al isto mi se čini da je vjetar kroz crijeva prije nego moja bebica![]()
I meni se para da su to nekakvi "plinovi" kroz crijeva, probava mi je koma, imala sam problema sa stolicom i prije trudnoće a sad je još gore...
Anabeg odmah potpisujem porod poput tvog
Mene je spasio baby watcher da izdrzim od jednog do drugog uzv, cak i sada kad sam u terminu, a bebo je miran ga znam svakih par dana upaliti.
anabeg čestitke !!!
bugaboo i ja sam svako malo prištekana na baby watchersa 10,11 tj sam jedva našla srčeko a sa 16 sad se baš junački čuje i baš mi je gušt poslušat, sad dok bebača osijetim samo ponekad
![]()
koliko košta taj baby watcher i di ste ga kupile?
To vam je ovo: http://baby-watcher.hr/. Ako krsim neka pravila molim moderatore da ovo izbrisu.
Mene je spasio jer je prosla trudnoca bila blizanacka, ali je s 9tt jedno srceko prestalo kucati pa sam bila u strahu da ne bi i s drugom bebom nesto poslo po zlu. Takav imaju i u Petrovoj na patologiji trudnoce gdje sam lezala u prosloj trudnoci.
Ali koliko vidim baby watcher je tek od 14 tt
Hvala svima na cestitkama..ako maleni ne dobije ž uticu mi smo predviđeni za doma sutra..jeeedva cekam...falu mi moje cure ne mogu vam opisati..
I onda s tim kruzis po trbuščiću i tražiš otkucaje?
bebeto jesi probala s mljevenim sjemenkama lana?
al baš mljevene.
znam da ih imaš uzet u konzuma na polici ona ekozona
a ako ne to, onda bilo koje druge lanene ali ih samelji u mužaru
idu na sve i svašta, u jogurt, preko salata u variva...ma skoro na sve možeš staviti žličicu lanenih i riješiš se problema ako je sreće
ja sam sa svim i svačim probala, al samo mi ovo djeluje
pa da, ima i prozorčić koji ti pokazuje broj otkcaja , bebini su najbrži, od 120 do 160, a možeš čuti i otkucaje pupčane ili svoje ali oni su sporiji. čuje se i plodna vodadobila sam i kabel koji se ušteka u mobitel jer ima i aplikacija za mob koja isto očitava otkucaje a možeš ih i snimiti
![]()
Alkemičar, ja sam u biti u siječnju ove godine prešla na LCHF prehranu i preporodila se, riješila se zatvora, peruti, 10 kg ali kako sam ostala trudna počela sam ponovo jesti sve od straha da bebi nebi nešto falilo i sad su se vratili stari problemi. Mene najviše smetaju ugljikohidrati...probat cu to sa lanom a moram pitat ginekologa smijem li pit probiotike, pila sam Probalans dok nisam otkrila da sam trudna.
Arlena možeš li mi poslat link na taj sa e baya ( na pp ako nesmijemo ovdje reklamirat) ??
Anabeg, super ekpresni porod...blago ti se Nek bude sve ok da odes brzo kuci svojim curama pa da se svi mazite s bracom![]()
Funky, dogadja li se sto kod tebe...cekamo nestrpjivo![]()
Anabeg, super za izlazak, brza si ka raketa....
Zato cu ja izgleda i prenijeti...Zeljka, nista nova, otvorena 3 cm, plodna voda bistra, ctg uredan, trudova 0 bodova...
Samo setam i cinim skale nece li se malo ubrzat...
Idem jos jednom skale ucinit zbog tih kolaca![]()
Bebeto, vidim da ti pise da u 6.mj 2015. ocekujes bebicu.. Koliko si trudna sad? Mozda smo blizu![]()
Sad odmaram jer sam cijeli dan pekla kolace i tortu (princeza sutra slavi rodjendan) pa padam s nogu, nema kod mene naznaka, a i nadam se jos tjedan dana da necu u rodiliste.
Iako mi je s princezom pukao vodenjak na 37+4 pa nikad se ne zna...
Drzim fige da tebi sto prije krene![]()
Opa, i kod tebe tulum ka i kod Zeljkice...volila bih i ja da na sv.Luciju radim kolace!
Onda i ja tebi drzim fige da bude tamo oko Bozica!
Princezi je sutra imendan, ali rockas je tek u ponedjeljak no ne usudimo se cekati jos tjedan dana za proslavu da ne bih zavrsila u bolnici.
Moja terminusa (draga MPO suborka Noemi) je rodila sad u ponedjeljak, a termin joj isti dan kao meni pa me hvata nervoza...
Ima baby watchera nekoliko na njuškalu
[QUOTE=bugaboo;2711217]Princezi je sutra imendan, ali rockas je tek u ponedjeljak no ne usudimo se cekati jos tjedan dana za proslavu da ne bih zavrsila u bolnici.
Moja terminusa (draga MPO suborka Noemi) je rodila sad u ponedjeljak, a termin joj isti dan kao meni pa me hvata nervoza...[/QUOTE
Cestitke Noemi, sjecam se tamo sa Odbrojavanja, nadam se da je sve proslo ok, ma imas pravo, obavi odmah, pa sta bude, ali evo nek te moj primjer utjesi, ima misec ipo svasta nesto, a dogurah do termina, sta zelim i tebi, ili bar jos tjedan, dva![]()
evo ja ležim više-manje uspješno dan 2. Sutra ću za nedaj bože spremit torbu za rodilište. Za bebu imam od sina - robicu koja se mora oprat i peglat, to će mi obavit teta, a kolica i autosjedalicu ćemo mm i ja potražit ovih dana. Iskustvo mi kaže da mi u prva dva mjeseca niš drugo ne treba. Sling moram isto oprat. Inaće se osjećam ok, nikakvih bolova, stezanja... ničega. Ma odlično. Moja doktorica me inače ovako tješila: na dan pregleda sam bila 31+6, znači sutradan sam 32 tt puna, a danas sam kao 32+1 tj. u 33 tt sam. Tako sam vam ja u tri dana prošla tri tjedna...
Jako dobra stvar je ta što je ovaj dečko dosta velik... 32tt i preko 2100. Doktor u bolnici je napravio frku jer je dečko baš velik. Bilo bi super da doguramo do 2500. Inače dimenzije bedrene kosti pokazuju 3 tjedna starije dijete.
ja sam danas bila na pregledu 32+2 i beba na zadak? kad su se vase bebe okrenule?
Funky kako je danas? Ja sam isprobala čucnjeve,sex,hodanje,tople kupke,ljutu hranu i nista nije pomoglo. Kad se njima ne ide van
Cure u finišu sretnooo,a friskim trudnicama zelim mirnu i školsku trudnocu.
Mi smo se malo privikli sad jer inace smo bili budni dan i noc i samo sisali. Stariji sin malo ljubomoran pa pazimo i na to. Jos i skola...uh jedva čekamo praznike![]()