Stranica 157 od 581 PrviPrvi ... 57107147155156157158159167207257 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,801 do 7,850 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam oba puta rodila gore i zadovoljna sam
    koma su mi bili jedino ti pregledi prije (srećom, sa sinom sam stigla obavit svega jedan, a sa curicom dva pregleda prije poroda)
    Posljednje uređivanje od buba klara : 07.01.2015. at 14:52

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ti pregledi su koma u svim trudničkim ambulantama..ja sam rodila u vinogradskoj pa mi je to bilo koma, a za sam porod nemam zamjerki..
    inače..mene danas prvi put rasturaju prepone..toga se ne sjećam ni iz prve trudnoće..bol je nepodnošljiva smo što ne traje stalno neko pri svakom trećem- četvrtom koraku me presječe..grozno mi je to
    i da jel netko imao slučaj da bi mu ona stvar utrnula? smiješno zvuči ali meni se evo već par puta dogodilo da mi npr.nakon što se ustanem osjetim jake trnce dolje, kao kad ti noga utrne..to traje par min i prestane, ali je baš neugodan filing. mislim, kaj nema u ovoj trudnoći....

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Boxica meni preksutra 20 tt.
    buba klara 2x sam u početku u TA bila na uzv i čekalo se uhuhu... Sad sam gore na visokorizičnoj pa to ipak brže ide, a frendica mi tam radi pa bum imala svoju doulu i nije me frka (ok... nije me sad, pitaj me u svibnju )
    Muryyyyyy jel' stigao malac? Javi se!! ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

znači imat ću info iz prve ruke Mury - sretno!!! Nadam se da se vec grlite )

da, ma čula sam i ja da je više-manje po svim trudničkim amb. ista priča, samo me zanimalo jel se nešto u medjuvremenu promijenilo...

stork, sretno, da sve bude ok...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

mury ~~~~~~~~~~~

litlemouse javi se!!

kod mene evo drame, isla sam stavit utrice sad i osjetila ko neku kvrzicu... nisam htjela nista cackat ni dirat ni gledat samo sam brzo sklopila noge i legla u krevet i cekam pregled za 10 dana.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ivana.sky gdje je kvrzica? Meni si se znale napraviti kvrzice na cervixu, tzv nabothijeve ciste, potpuno bezazlene.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Uzv obavljen,cekamo decka i curu,skoro pa su isti u mjerama,ne odskacu puno jedno od drugog i zasad sve ok.Preporuka da napravim OGTT,tako da u pon.idem kod svog gina da me salje u bolnicu da i to rijesim

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Kad legnem na leđa i diram si trbuh, osjetim da je s jedne strane malo ispupčeniji i tvrđi i najčešće mi se tu bebica miče. Je li to glavica il nešto deseto? Sad nam je 26tt. Ne čini mi se, definitivno je ispupčenije (ali samo na dodir) i tvrdo.

Meni je ovo 1. trudnoća pa srećom nemam pojma što me čeka u trudničkim ambulantama, osim dugog čekanja i dosta hodanja do parkinga.
    Nina, sretnice. I ja bih oboje, al ću morati jedno po jedno.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 07.01.2015. at 16:20

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky gdje je kvrzica? Meni si se znale napraviti kvrzice na cervixu, tzv nabothijeve ciste, potpuno bezazlene.
    Hm unutra onak na pola puta na zadnjem dijelu, prema iiza kao

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam isto dobila tu kvrzicu dok sam stavljala utrogestane,povuklo se samo od sebe

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

evo i mene s uzv-a danas, hematom je na gornjem dijelu posteljice, malo je manji ali je ipak još dosta velik, imala sam smeđkasti iscjedak par dana koji je jučer promijenio boju u tamno crvenu i curne nakon mokrenja, nađe se i koja grudica kao ugrušak, terapija i dalje ista uz strogo mirovanje....bebica je po mjerama točno u tjednu trudnoće, ima 16cm i čini se da je pišonja.....držite figice da se bebica održi i da ovo hematom malo pomalo curka van

svim curama puno vibrica za šta god vam treba

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mury nadam se da se ne stignes javiti jer se mazite

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Nina 83 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam isto dobila tu kvrzicu dok sam stavljala utrogestane,povuklo se samo od sebe
    uf ok...

tetagogolina bit ce to sve super

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Tetagogolina <3 Želim ti da što prije prođe to mirovanje i da bude sve u redu.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tetagogolina šaljem puno pozitivnih~ da sve što prije prođe i da bebica bude dobro.
    Ivana.sky vjerujem da ti je to od hormona kao što cure kažu. Ti nazovi dr. radi tvojeg mira da ti on to potvrdi.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tetagogolina, evo malo vibri ~~~~~~~~
    i pozitivan primjer - u dvije od tri trudnoce sam imala hematome i obilna krvarenja gotovo od samog pocetka
    U obje te trudnoce sam strogo mirovala po 20 tjedana
    I rodila svoje srecice u terminu
    Treca trudnoca je bila bez ikakvih problema

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Na zidu vagine ili? Koliko daleko od cervixa?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Cure jel normalno dobit bradavice na bradavicama. Onako ko neki prištići. I cijelo vrijeme me grudi svrbi.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jel normalno dobit bradavice na bradavicama. Onako ko neki prištići. I cijelo vrijeme me grudi svrbi.
    Normalno.imala sam u prvoj trudnoci.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Na zidu vagine ili? Koliko daleko od cervixa?
    da, ajd kad budem navecer stavila utrice probam skontat di tocno

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

mury.....nadam se da ste ok

tetagogolina.....koji si tjedan? drago mi je da je beba velika taman koliko treba i ja sam mirovala i bila na tabletama dosta dugo....

cure...ja sam zadnjih dana iscrpljena...prvo tlak, pa iscjedak....sad jaka glavobolja....jel smijem uzet lekadol ili nesto slicno protiv glavobolje? do sada nisam pila nikakve tablete osim duphastona u cijeloj trudnoci ali ako ovako nastavi, mozda bi popila jednu... jeste vi pile koje tablete tog tipa?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Smijes lupocet popiti

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

kiri meni je odličan šumeći Eferalgan (paracetamol), djeluje za 10-ak minuta!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ja za glavobolju sam popijem mg, sve zamracim i legnem

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mury draga drzim fige i vibram da ti sin bude sto prije u rukama!
    Ako bude nategnuto i predloze carski, molim te ne riskiraj ima nas jos koje smo htjele prirodan porod al eto ispao carski koji nas je spasio, bar kod mene.

najbitnije da ste ti i beba dobro i zdravo.
    sretnoooo!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

nisam uspjela napipat... sad ne znam jesam zahalirala

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

upravo se spremam , idem na ctg, a sutra na pregled kod svog gina. Držte palčeve da bar ne zabilježi trudove. Danas sam navršila punih 36tt. Svojeg prvog Malog sam dočela sa 36tt i tri dana. Bilo bi super kad bih izdržala još maloooo.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Optimistična ~~~~~~~~~~~~~~~~

Jel' netko u kontaktu s Mury?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Evo sad mi javila frendica na Fejsu, jučer stigao Muryn Fran 4150 i 53 cm, kaže da ima i slikica i da je mali premeden! Evo, plačem od sreće! Iskrene čestitke od

Datum pristupanja
    Jan 2014
    Posljednje uređivanje od stork : 08.01.2015. at 09:15

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pa cijelu noc gledam na mobu jel ima ista kod Mury.... Bogu fala dosao je maleni

Tetagogolina, Optimisticna, Ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mury, super! veliki dečko, čestitam!!!

Kiri, smiješ sve tablete na bazi paracetamola (lekadol, lupocet...), pitala sam svoju gin.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Mury <3
    Nadam se da nam se oporavljas dobro. Nek vam je sa srećom i izljubi svoju mrvicu za sve nas ovdje!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Kad legnem na leđa i diram si trbuh, osjetim da je s jedne strane malo ispupčeniji i tvrđi i najčešće mi se tu bebica miče. Je li to glavica il nešto deseto? Sad nam je 26tt. Ne čini mi se, definitivno je ispupčenije (ali samo na dodir) i tvrdo.

Meni je ovo 1. trudnoća pa srećom nemam pojma što me čeka u trudničkim ambulantama, osim dugog čekanja i dosta hodanja do parkinga.
    Nina, sretnice. I ja bih oboje, al ću morati jedno po jedno.
    sadie tako je i kod mene sada sam u 29 tj. beba mi je stalno više na desnoj strani, kada sam na bolku gura više na desnu stranu, kada sam na leđima desna strana je ispupenija, bebi paše na toj strani više samo

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Super, znači beba je. Jeej, sad znam gdje joj je glavica. Baš me tu često lupka i to malo jače da mi trbuh poskakuće, zlato mamino.
    Kiri, smiješ popiti paracetamol (ali samo jedan jer nije baš skroz bezazlen). Meni je ginić preporučio da rađe popijem Normabel 2mg jer opusti nešto u glavi pa glavobolje posustanu i kaže da je sigurniji za bebu od paracetamola. Meni je Normić super, baš me opusti i smiri mi glavu, a opet blag je pa ne teturam kao od 5mg.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

cesto sam imala problema sa vratnom krajeznicom prije, ukocila bi se pa isla na inekcije i tak svasta i dr mi bila prepisala normabel 2mg kao da opusti misice da mogu spavat... ja sam popila taj 1 i bila nafiksana ko ludjak! tad, i nikad vise!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jel normabel ide a receptom ili bez?
    Mene u zadnje vrijeme često muče glavoboljw.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo mene sa ctg-a. Nikakvi trudovi nisu zabilježeni. Samo da me sutra moja ginekologica ne sprdi u rađaonu radi otvorenosti. Ne osjećam se u glavi ni u tijelu ko da ću roditi, nisam spremna....
    Doma su ubrzane pripreme za bebu, ja ležim drugi letaju. Mm je upravo otišao u Italiju po ljekove za toksoplasmozu za još deset dana. Sutra sređijemo krevetić, robica se pere, malo odjelce za dolazak iz rodilišta je od sinoć doma. Bože, veličina 54, kako je maleno....

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Optimistična budi Optimistična
    Uživaj u zadnjim danima, peglanju robice i maženju trbuščića.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel normabel ide a receptom ili bez?
    Mene u zadnje vrijeme često muče glavoboljw.
    Iskljucivo na recept.
    Ja sam imala glavobolje i migrene tako cesto da sam zakljucila da ih moram pretrpiti jer ne mogu cesto pit tablete (a za migrenu mi pomaze ionak samo lijek koji je prezestok za trudnocu).

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Optimistična samo polako, odmaraj, držim fige da se nisi otvorila za rađaonu i da bebolinac izdura još koji dan kod svoje mamice. Barem još tjedan, dva.. Jedva čekam sutra da javiš kakvo je stanje!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nocas sam se probudila od bolova i nisam mogla spavati. Mislila sam da su jajnik i slezena, mislim, otkud sad slezena. Onda sam skuzila da me valjda ligamenti s lijeve strane rasturaju. Vjerojatno je i jajnik boljeo, al nije uspio doc do rijeci od ligamenata. I onda su me crijeva pocela boljeti. Bas me je satima rasturalo, mislila sam da danas necu moc hodati od bolova, al lakse mi je kad ne lezim.
    Osjecala sam ligamente, al nikad ovako.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Pozdrav svim trudnicama, nisam pisala neko vrijeme ali sam budno pratila sto se dogadja...
    Tetagogolina vibrice da se hematom sto prije asorbira !!!
    Littlemouse sretno i da što prije nestane bol !!!
    Optimistična sretno i da izdržite još koji dan !!!
    Ostale cure vibre za sve što vam treba !!!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mury nam je rodila nije išlo prirodno jer se mali nije spustio u zdjelici pa se je išlo na CR ,oboje su dobro,detalje ču prepustiti mladoj mami kad se oporavi pozdrav curke.

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

pozzzz curke...evo da se javim bilo smo na pregledu trudni smo 8 tj...i jako veliki i naravno kuca srce pravo junačko...mamina ljubav... hvala vam svima i javljam vam se s novim vijestima...pozzz svima i sve najbolje vam želim....

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

samo odmaraj i uzivaj i neka i dalje sve bude u redu ~~~~~~~~~~~~~~

mi danas na 10+0, cijeli dan grcevi ko za vrijeme M, mal jaci, mal slabiji, i podmukla blaga glavobolja... ali ajde 1/4 puta je iza nas

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

I mene bome danas glavobolja uhvatila, po prvi put. Cak sam imala 37,2 temperaturu sad predvecer. Iako me vise brine psihicko stanje, ako se tako moze nazvati. Imam dojam da se ne prepoznajem. Sva sam neka nikakva, kao u nekoj poludepresiji, hvata me neki strah hocu li imati dovoljno novaca za bebu, pa tko ce mi cuvati dijete kad se budem morala vratiti na posao, pa sto drugih stvari. I znam da mi nema smisla opterecivati se time unaprijed, ali ocito me uhvatio takav dan. Valjda je to opet normalno u "drugom stanju"...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sanja meni se to mota u glavi i u braku tak da se ne zamaraj, sve smo mi donekle neubrojive u T (možda bi nam trebali smanjiti i poslovnu sposobnost hihihi)

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

O psiho brigama ne smijem ni pocet... bolje ne razmisljat! Lakse mi kad kukam kak glava boli, neg kak ne znam ocu imat za pelene

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kupila jučer frendici za poklon pelene od pampersa, nisam ni znala koliko su točno skupe. Veliko pakovanje 148 kn u DM-u. Šta kažu mame, koliko se cca troši mjesečno na pelene?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •