Stranica 159 od 581 PrviPrvi ... 59109149157158159160161169209259 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,901 do 7,950 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zadarmamica, sinoć sam naletila na temu iz 2011. na kojoj se pratio tvoj porod. Baš je bilo uzbudljivo.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

optimistična, nisam skužila da imaš toxoplazmozu, kako si otkrila??? i kakva je terapija? možda si već pisala na kojoj temi, ali nisam vidila

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pisala sam dosta o tome, na temi baš vezanoj za toxo. Otkrila moja ginekologica koja šalje sve trudnice na početku trudnoće na taj test uz hepatitis i još nešto - više se ne sjećam. Znam da sam onda dobila i uputnicu za krvnu grupu i kompletnu krvnu sliku. Znači na samom početku, a definitivnu potvrdu sam dobila u 11 tt jer sam morala test na toxo ponovit. Kao može biti lažno pozitivan.
    Terapija - evo pit ću je do poroda, 3x1g dnevno spiromicina antibiotik cijelu trudnoću. Jednu karticu sam si spremila u torbu za rodilište. Mm je baš neki dan išao u Italiju po još tri kutije, dosta za 12 dana. Inače mi je nosio po 15 kutija (sve zalihe nekoliko ljekarni u Trstu). Tako sam sretna što sam pri kraju s time.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

i mene glava ubija vec danima, vrijeme je u klincu, jos dodatno hormoni bla...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

btw. i mene glava rastura

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    pod dojmom noosti sa pregleda, dosta sam loše spavala i mozgala o svemu ovome od 23,00 do 3,40 ujutro. Mozganje je urodilo plodom - skužila sam da nismo kupili pelene za pridošlicu. Isplanirala sam sutrašnji završni shoping, nisam kupila uloške vir, nabavit ću si nove papuče za rodilište, veselim se jer ću izaći na glasanje (prvi krug sam proložala),
    znači ima nas još sa noćnim mozganjima
    moje me pak podsjetilo da nisam spakirala u torbu - wc papir
    (ne znam kako je u drugim rodilištima ali za SD je on na popisu, nekad treba, nekad ne, ovisi kakvi su sa zalihama

zaključila sam da se moram maknut od doma jer ću puknut stalno "osluškivat" šta se dogadja u meni, pa sam otišla van na kavu sa frendicom, ko zna kad cemo moći na miru se ispričat idući put...

i jedva cekam da mi se vrate klinci sutra od bake (išli su na 4 dana), užasno mi fale... ovako sam samo fokusirana na sebe, što mi je grozno...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Željkice, jel to misliš za probavu da te spasili ili?

Vidim da vas dosta spominje glavobolje da vas muče, ja moram reći otkad sam ostala trudna da me glava nije zabolila kao ni grlo na koje sam inače jako osjetljiva, tj. angine me zabole i oteknu, al otkad sam ostala trudna ništa od toga, kao da mi je imunitet ojačao, eto jedino se crijeva usporila, al sredit ćemo i to. Moja mama mi je isto uvijek govorila (a rodila je troje djece), da kad god bi ostala trudna imunitet bi joj odmah ojačao, ništa ne bi na nju došlo tipa viroza, prehlada i sl. pa možda jabuka ne pada daleko od stabla....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

hvala vam cure, dobro sam
    citam sta pisete o torbama za rodiliste....papuce nisam ni ja pripremila...a jel nam trebaju potkosulje i pidzame? ja sam pripremila i te mrezaste gacice iako ce vjerojatno bit carski ali eto..

nego..cula sam da kad zena spakira torbu, onda ce jako brzo zavrsit u bolnici znam curu koja je odugovlacila do zadnjeg dana skoro.. ko je sad na redu za rodit? ajmo se poredat po terminima meni je termin 4.2. ali ce vjerojatno koji tjedan prije bit dogovoreni cr ali ja se nadam jos da ce se beba okrenit oce!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni 8.2.

i ista dilema ko i tvoja - u pon. na UZV cu vidjet jel se beba okrenula, zadnji put je stajala popreko (čak ni na zadak, već poprečke, što je vrlo rijedak položaj ali gotovo sigurna indikacija za CR), no nadam se da se izvrtila kroz ovo vrijeme...

inače, u prve dvije trudnoće torba je bila spremna cca 3 tjedna prije... tako da računam da bi i ovaj put to negdje moglo krenut krajem siječnja (i oboje djece sam rodila ranije cca dva tjedna)

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

moj termin 14.02.
    prvi put torba bila spremna isti cca 4 tjedna prije,ja prenijela 2 dana.
    I u vinog.je toalet papir must have.
    Tamo imaš i svoje piđame,tako da moram imati min 2 u torbi. Kao i papuče i japanke za tuširanje.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

znači ista priča ko na SD

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ko je prije mene?
    mene sad poceli plasit da se ne vozika puno u autu (a do mojih je 1 sat voznje) jer to moze potaknit sve ranije pša ja ne znam jel to ima ikakve veze.....

a posto mi je bebac zadak..i spustene su mu noge jako nisko....ja se bojim da ce skliznit skroz dolje i da ga nece moc izvadit cr nego nekako nasilno vag... jel to moguce? mislim, ako osjetim trudove prije cr i odma pozurim u bolnicu, nema razloga za taj strah..jel da?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Kak znate što se treba nositi u koje rodilište, odnosno što imaju? Ja idem u Petrovu i nisam mislila na wc papir. Ne bih da me nešto iznenadi, tipa ručnici i slično.
    Sara, i ja sam primijetila da mi je imunitet bolji. Par puta me lovila viroza, al sam joj utekla, a inače bih završila tjedan dana na bolovanju zbog upale grla s temperaturom i astmom. I povraćala sam kad sam se borila protiv viroze, navodno se tako organizam želi riješiti virusa. Meni se i probava popravila.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Samo kukate Evo ja na kotačima u povratku doma, danas bu sveukupno 400 km i poletna k'o ptičica!
    svima

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kiri, ako ti tvoj dr. nije izričito zabranio drndanje, ili te stavio na mirovanje, mislim da nemaš straha...
    Sve ove priče (nemoj ovo, moras ono...) samo ti utjeruju strah u kosti a bespotrebno. Mislim, porod može potaknut bilo što... Beba će krenut kad se njoj ide. Za sve takve priče sam samo jednom pitala svoju dr. i ona mi je rekla da budem u miru, ako je panika, da ce mi ona reć kad moram mirovat.
    (Ovo ti pišem jer sam radila do Nove godine, tek sad sam na porodiljnom. Moji su bili zgroženi time. I veći dio tog vremena sam se vozakala javnim prijevozom, iz Novog Zagreba u centar svaki dan i nazad. Pitala sam svoju ginićku jel smijem - rekla je da ne vidi razloga zašto ne, jer nisam otvorena ni cm, i sa bebom je sve ok. Isto tako mi je naglasila da kad ja osjetim da ne mogu više - jednostavno prestanem i odem na bolovanje.)

Što se popisa za rodilište tiče, većina toga ima po netu (netko se sprema po tim popisima, netko po priči iz iskustva friških rodilja, neki na trudničkom tečaju dobiju popis...). Konkretno za SD postoji popis na netu.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

IvanaSky, svakako odi ginici po vaginalete. Tak je i meni bilo zadnji put, dobila sam ljekić i povuklo se. Sad opet imam buhe.

ivekica, znači nisam jedina grlica. Nekad mi to stvarno dosadi, al bar više nisam napuhnuta.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    ko je prije mene?
    mene sad poceli plasit da se ne vozika puno u autu (a do mojih je 1 sat voznje) jer to moze potaknit sve ranije pša ja ne znam jel to ima ikakve veze.....

a posto mi je bebac zadak..i spustene su mu noge jako nisko....ja se bojim da ce skliznit skroz dolje i da ga nece moc izvadit cr nego nekako nasilno vag... jel to moguce? mislim, ako osjetim trudove prije cr i odma pozurim u bolnicu, nema razloga za taj strah..jel da?
    Ako ti je trudnoća rizična i moraš mirovati, naravno da se nećeš voziti, osim do liječnika i nazad. Ako je trudnoća normalna, sama odluči. Nije pametno da je trudnica među ljudima u sezonama prehlade i gripe, ako ne mora. Ako te vožnja umara ili stvara bolove, nećeš se voziti.
    Liječnici ne preporučuju dulji put ( autom ili avionom) od 8. mjeseca trudnoće. Kraći put ne bi trebao baš ničemu smetati. No, nikad se ne zna kako će na koga utjecati drmusanje , različite smo. Ako ti je u autu super, vozi se. Ja sam sama vozila skoro do poroda.

Bez brige, neće beba skliznuti nikamo dolje, ne moraš se bojati. Ne ide porod tako brzo, vidjet ćeš. I sve dok vodenjak ne pukne, beba je posve zaštićena, bez obzira na trudove. Ako se bojiš, sasvim je razumno da odmah odeš u rodilište na prve znakove poroda. Ili čak i prije. Strah u trudnoći ili porodu je sasvim razumljiv, liječnici to znaju, i mogu te i zaprimiti na odjel, ako vide da ti to treba, na prve znakove bolova. I ako to želiš, naravno.

A gaćice i ulošci nakon poroda će ti trebati, bez obzira na koji način rodila. Porod nije ništa strašno, čak naprotiv, porod je poseban doživljaj. Bolan, ali čudesan.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ko je prije mene?
    Ja sam prva u redu.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

15.01., no mislim da ćemo prevaliti termin jer se nisam otvorila ni mrvicu...
    Posljednje uređivanje od Vaki : 10.01.2015. at 21:46

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

kad je ono tebi optimisticna termin da sad ne trazin unazad

ma malo manje od 1 sat autom nije nista ja bi tako volila rodit vaginalno.............i da sve ide svojim tokom kako priroda zna...a dilema je jer je polozaj takav kakav je...niko sretniji od mene ako se okrene zbog tisicu razloga zelim tako rodit.. nzelin odma uzet bebu, nahranit, bit sposobna dignit se, dignit bebu kad place, a i ovi svi tekstovi koje sam procitala..da zene koje rode cr imaju osjecaj da nisu uspjele ono sta su trebale ( znam da jeglupo i nerealno jer bebe su najbitnije a ne nacin na koji su dosle) i da osjecaj povezanosti nije jak kao kod vaginalnog... hehehe ovaj forum mi dode kao dnevnik pisem svasta, ali nadam se da mi necete puno zamjerit

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    zadarmamica, sinoć sam naletila na temu iz 2011. na kojoj se pratio tvoj porod. Baš je bilo uzbudljivo.
    Joj kad se sitim
    Od tema o ispadanju cepa do strahova i trenutka di mi je puka vodenjak dok sam na rodi bila hahaha

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

meni je termin tek početkom drugog ali ja sam već otvorena 4 cm sa tendencijom daljnjeg otvaranja i čekam utorak i ctg i pregled pa da me fino spraše u rađaonu. Ako mi pukne film idem na pregled u ponedjeljak.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Kiri držim fige da se beba okrene i da sve ide kako si isplanirala.

Bome smo grlice

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Od 9ipo sam u krevetu i nikako zaspati.a kreoana umorna.svaku noc oko 03sata budna.
    A san mi je potreban jako uz mog malog divljaka koji ne spava popodne od svoje 2ipo god.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma malo manje od 1 sat autom nije nista ja bi tako volila rodit vaginalno.............i da sve ide svojim tokom kako priroda zna...a dilema je jer je polozaj takav kakav je...niko sretniji od mene ako se okrene zbog tisicu razloga zelim tako rodit.. nzelin odma uzet bebu, nahranit, bit sposobna dignit se, dignit bebu kad place, a i ovi svi tekstovi koje sam procitala..da zene koje rode cr imaju osjecaj da nisu uspjele ono sta su trebale ( znam da jeglupo i nerealno jer bebe su najbitnije a ne nacin na koji su dosle) i da osjecaj povezanosti nije jak kao kod vaginalnog... hehehe ovaj forum mi dode kao dnevnik pisem svasta, ali nadam se da mi necete puno zamjerit
    ovo te u potpunosti razumijem, jer smo u istoj poziciji ako se ne okrene
    dva puta sam rodila prirodno i znam što znači dobit bebu odmah i sve ostalo što slijedi...
    iskreno, nakon CR ne znam kako to izgleda, ni kako teku stvari nakon operacije...
    MEĐUTIM, ja sam si složila u glavi zadnjih dana ovako: ako je za moju bebu sigurnije da se rodi na CR radi tog nesretnog poprečnog položaja, tj. ako se ne okrene, onda je TO JEDINO što je bitno... Nikakvi moji osjećaji povezanosti, minuta ili sat kad ću je dobit na dojenje, oporavak i sl. Bitno mi je samo da s njom bude sve u redu.
    Osim toga, ni to nije kraj svijeta, znam tolike žene koje su rodile na CR i normalno dojile, oporavile se i itekako se povezale sa svojim bebama.
    Naravno da se nadam da će se okrenuti i to isto želim i tebi, samo si ja uvijek nekako složim sve u glavi da su i druge varijante otvorene, tako mi je lakše...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    IvanaSky, svakako odi ginici po vaginalete. Tak je i meni bilo zadnji put, dobila sam ljekić i povuklo se. Sad opet imam buhe.
    U petak idem na uzv pa cu pricekat do onda, bit cu 11+1 pa me mozd i sa utrica skine, ne znam zbilja di bi si jos i vaginaletu nagurala.... mozd su mi sam i oni iziritirali dolje s obzirom da ih vec 6tj stavljam 3x2...

Jel moze bit nest ak pricekam 5 dana??
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 11.01.2015. at 00:45

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Drage moje,uhvatih malo vremena, 7.1.2015.rodio se carskim rezom Fran (4140 gr, 53 cm),privikavamo se,ucimo dojiti i danas se nadamo doma
    Puse svima

juhica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Danas mi je termin...pripremam se za pregled.... Naručena u 8 sati na ctg i pregled plodne vode... Bila sam u petak i doktor je procjenio do 8 dana jos, ali mi je rekao po njemu da misli da bi trebalo krenuti kroz 3-4 dana ( po plodnoj vodi )... vec sam pomak nestrpljiva... Pozdravi iz vallis auree?.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,uhvatih malo vremena, 7.1.2015.rodio se carskim rezom Fran (4140 gr, 53 cm),privikavamo se,ucimo dojiti i danas se nadamo doma
    Puse svima
    Jupiiii
    Čestitke !!!!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Mury ~~~~~~ vibrice da brzo budete svojoj kući. Držite se i poljubi svoj smotuljak u ime svih forunašica koje željno iščekuju svoj.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Puse svima
    velike čestitke!!!
    puno maženja i strpljenja, sad ćete vi to sve svladati kad dodjete doma u miru... sretno!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    U petak idem na uzv pa cu pricekat do onda, bit cu 11+1 pa me mozd i sa utrica skine, ne znam zbilja di bi si jos i vaginaletu nagurala.... mozd su mi sam i oni iziritirali dolje s obzirom da ih vec 6tj stavljam 3x2...

Jel moze bit nest ak pricekam 5 dana??
    Neće ti niš bit. Ja isto čekam svoj pregled, ne da mi se ić dva puta.
    Ne bih rekla da su ti utrići nešto iziritirali. Kod njih eventualno moće biti problem ak ti prstići nisu savršeno čisti. Trudnice su sklonije upalama i koječemu u cijelom tom dolje kvartu i to je normalno. Neke stano nešto imaju, a neke ne. Ja ne stavljam utriće od 9+0 pa na svakom pregledu imam neki iscjedak i svaki put dobijem vaginalete.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

kiri, pusti ljude, svakakve gluposti pišu, po forumima svatarno svašta možeš pročitati. Pa ne povezuješ se s djetetom tijekom vaginalnog poroda i ak ne uspiješ propadne vam bliskost. Frendica je rodila na cr jer je morala, dojila + dohranjivala i nije se grizl ada je zakazala jer nije imala dovoljno mlijeka. Sve joj je to doživjela kao nešto normalno i nema šanse da se nije dobro povezala jer nije bebu izgurala kroz znaš već što. Kad vidiš svoje sunašce, pa makar i nakoc cr, smijat ćeš se tome.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kiri, pusti ljude, svakakve gluposti pišu, po forumima svatarno svašta možeš pročitati. Pa ne povezuješ se s djetetom tijekom vaginalnog poroda i ak ne uspiješ propadne vam bliskost.
    potpis

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja danas napokon mrdnula iz kuće i obavila kupovinu, građansku dužnost (za to mi je baš drago). Sutra moram ljekarnu, kupit octenisept i sterilne gazice za pupak, i lupocet 1000 za poslje poroda. Zadnji put me spasio ovaj lupocet, bila šivana a sjedila sam na krevetu ko fakir sa savijenim nogama i tako dojila, da ne spominjem drugi dan poslje poroda stalno hodanje i stajanje uz topli krevetić na neonatologiji. Koje droge ćete vi nosit u rodilište?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

neofen
    to je ibuprofen
    zadnji put su nam to sestre gore davale, odnosno pitale su ko ima svoj (njima je bilo ponestalo
    to je među prvim stvarima išlo u torbu )
    e, da - u vezi pupka, jel treba išta osim ocenisepta i sterilnih gazica? svojedobno, sa starijim sinom, nam je patronažna tražila Bivacin prah...kasnije sa kćeri to je već bilo izbačeno... kako je sad?

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

bivacin više ne postoji, ali ima neki prah kupit u ljekarnama, govorila mi prija-medicinska sestra, mogu je pitat jer je octenisept tekućina pa mi nikako nije jasno kako je to dobro a pupak mora biti suh

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi za pupak koristimo samo octenisept i sterilne komprese, evo danas imamo 17 dana i pupak jos nije otpao, bila debela pupcana vrpca
    Za 1. dijete smo uz to dvoje koristili povremeno i tyrosur prasak, ali sad to navodno ne treba. Po novom kazu da treba samo pustiti da se pupak sam susi, sto manje prckati i vlaziti.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ima prah,tyrosour ili tako nešto,već sam zaboravila.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

eto taman me prestigne,znala sam da nisam dobro napisala ime!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Neće ti niš bit. Ja isto čekam svoj pregled, ne da mi se ić dva puta.
    Ne bih rekla da su ti utrići nešto iziritirali. Kod njih eventualno moće biti problem ak ti prstići nisu savršeno čisti. Trudnice su sklonije upalama i koječemu u cijelom tom dolje kvartu i to je normalno. Neke stano nešto imaju, a neke ne. Ja ne stavljam utriće od 9+0 pa na svakom pregledu imam neki iscjedak i svaki put dobijem vaginalete.
    Oki, hvala... a uvijek operem ruke prije, operem sebe vodom, bas pazim... al sam i pod stresom mal vise ovih dana a oce to meni i od toga...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Mi za pupak koristimo samo octenisept i sterilne komprese, evo danas imamo 17 dana i pupak jos nije otpao, bila debela pupcana vrpca
    Za 1. dijete smo uz to dvoje koristili povremeno i tyrosur prasak, ali sad to navodno ne treba. Po novom kazu da treba samo pustiti da se pupak sam susi, sto manje prckati i vlaziti.
    ok
    mislila sam da su sad smislili treću varijantu
    uglavnom, necu nista vise kupovat, osim ako patronazna ne bude inzistirala na nekom novom proizvodu

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ma nemaš tu kaj. Sterilne gaze i tu i tam pošpricneš malo octeniseptom. Mi smo prašili i tim praškom pa se ipak napravio granulom.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

najbolje je ničim pudrati, samo špricnuti octeniseptom, pupkovinu malko nategnuti ili lagano pomaknuti i očistiti okolonaokolo oko pupkovine uz kožu sa beby štapićem da nije mokro i prljavo. Onda omotati pupkovinu sa sterilnom gazicom i zaljepiti kraj gazice da se ne odmotava sa onom bijelom papirnatom ljepljivom trakom koja je kao selotejp (eto ni toga nemam doma, još jedna stvar na popisu za sutra). Mi smo tako njegovali pupak i otpao je kroz tjedan dan. Samo naravno treba pazit da pupak ostane van pelene, jer pupkovina inače "oživi" ako je u vlažnom.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ivana.sky ima negdje na temi o utrogestanima (a imam i vlastito iskustvo!) kako utrići znaju isušiti pa zapravo dolje pecka i svrbi od toga. meni je dr rekla da to može biti od prevelike doze i kad sam smanjila s 3x2 na 3x1 stvarno se smirilo!
    Inače, počastite se, danas mi je roćkas

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zbog tisicu razloga zelim tako rodit.. nzelin odma uzet bebu, nahranit, bit sposobna dignit se, dignit bebu kad place, a i ovi svi tekstovi koje sam procitala..da zene koje rode cr imaju osjecaj da nisu uspjele ono sta su trebale ( znam da jeglupo i nerealno jer bebe su najbitnije a ne nacin na koji su dosle) i da osjecaj povezanosti nije jak kao kod vaginalnog...
    ja sam svoju prvu curu rodila carskim rezom zbog zatka (nekakvog cudnog)
    nikad, niti jedne sekunde, se nisam osjecala da sam podbacila ili da nisam rodila svoje dijete, manje zenstveno ili sto vec
    rodila sam pod spinalnom, bebu odmah pomazila i poljubila, jedino ju nisam dojila
    digla sam se drugi dan i radila sve oko nje
    dojila je 14 mjeseci
    i ne osjecam se manje povezano s njom u odnosu na dvije mladje cure koje sam rodila vaginalno
    i oporavk je bio puno laksi od prvog vabac-a (drugi vbac je bio pjesma, ko da nisam ni rodila)
    eto, ima nas kojima je carski ostao u lijepom sjecanju
    ne govorim ti ovo da te nagovorim na carski ili sto vec, nego da ga se ne plasis, jer nije tako strasno, stvarno
    iako, svima bih pozeljela porod kakav je bio moj treci, vaginalni i predivan (mijenjala bih samo mrvicu nesto na kraju, al dobro) - ma mogla sam iz radjaone odsetati doma

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Stork sretan rođendan Draga!!
    Želim ti puno zdravlja, ljubavi i strpljenja
    I punu vreću novaca da se počastite!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky ima negdje na temi o utrogestanima (a imam i vlastito iskustvo!) kako utrići znaju isušiti pa zapravo dolje pecka i svrbi od toga. meni je dr rekla da to može biti od prevelike doze i kad sam smanjila s 3x2 na 3x1 stvarno se smirilo!
    Inače, počastite se, danas mi je roćkas
    nesto sam nasla i citala bas tu na rodi o utrogestanu i nuspojavama i candidi, oprala sam se sad u kamilici, izbacila dn.ulozak i luftam se mal

sretan rodjendan jos jednom

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

evo mene opet...u 8 tt sam i sve je ok...beba se razvija,srce kuca...ali mene od jučer opet boli kao za mengu i imam iscjedak...nema krvi,ali je onako smećkast...izluđuje me,jer ne znam zašto se to događa...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

miruj i probaj sutra nazvat dr. pa vidit dal da dolazis ili ne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •